Hirdetés
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Üdv az Uraknak! (Gondolom csak köszönök már, ha évek óta nem dugtam ide a képem.
)
Lassacskán visszatérek az aktív bringások közé, és van egy kis lakat gondom. Mégpedig az, hogy nem szeretnék 2,5 kg vasat cipelni magammal, amikor elugrok tekerni egyet a környéken - vagy akár Balatont kerülök - de azért jó lenne valami rendesebb zárat venni, amit nem lehet körömvágóval leszedni.
Ha "csak" sportolni mentek - de hosszabb távra, amikor úgyis be kell menni egy kocsmába/boltba/akárhová és pár percre le kell rakni a bringát, akkor milyen zárat visztek magatokkal. (Az nem opció, hogy egy sporttársat, aki addig kint mard!)
Otthon kertes ház, zárt garázs, ha esetleg melóba eljövök vele, akkor meg zárt udvar, közvetlen a dohányzó előtt, szóval mindig van kint valaki, nem a VIII. kerületben akarom egész éjszakára kint hagyni.
A gravel bringáról lenne szó, minimál designnal, nem egy amúgy is 25 kg fully, aminél nem számít még pár sallang.Szemezek az U-lakatokkal, de a hurcolásokról elég rosszakat olvastam, hogy nem nagyon lehet stabilan felrögzíteni őket. Erre valami praktika?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- Casio G Shock Gpr H-1000
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest