- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
első lámpás ajánlást kérnék, szempontok:
-egy ilyet váltana, ugyanilyen működést szeretnék (usb-s töltés, folyamatos fény, foltot világít előttem), elsősorban a kormányról szeretném, ha lekerülne, másodlagos, hogy amit ez bevilágít, az városon kívül kicsit kevés, idén meg többet szeretnék télen tekerni, mint tavaly. nem kell autóreflektor, de ne is csak egy 1x1 méteres pöttyöt világítson elém
-lehetőleg maradjon négyszámjegyű az összeg
-felfogatás: bryton mounthoz kaptam ilyeneket, ezek közül valamelyikkel legyen kompatibilis. a hengeres lámpához való adapternek 2,6 cm a nyílása, de hajlékony, alkalmazkodik. a közvetlen goprós azért stabilabbnak tűnik, szóval azt előnyben részesítem.
-előny, ha kapható a bikepróban, mert itt van a szomszédban, nincs postaköltség
példák: hengeres, goprós (legalábbis ismerős talált a dobozról olyan képet, amin kisképen fenn van mount alján, de pár napon belül kiderül, rendelt egy ilyet)
-szumma 11 kilós acélvázasra megy, grammok nem izgatnak, amíg nem féltégláról van szó
amúgy belepróbáltam a mountba a mostani lámpát, végül is megáll benne, a gumipánt pont körbeöleli a tartóbütykét, de ez a szögletes-hengeres találkozás azért nem tűnik életbiztosításnak.másik kérdés: vettem a decában egy ilyen nadrágot, erre itthon nézem a weboldalon, hogy ez aláöltözékként van jellemezve. van valami, amitől ez nem lesz teljesértékű sima biciklis rövidnadrág (pl beleizzadok, akkor átlátszik rajta a seggem), és vigyem vissza, vagy ne érdekeljen a megnevezés, és használhatom nyugodtan?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- E-roller topik
- Esik a hóóó!!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Házi hangfal építés
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest