Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz lsebestyen #21617 üzenetére

ráhibáztál barátom, ez pontosan így lesz :D ellenben szentkuti kolléga elvétette, mert (akkor) nem kocsmában voltam! hanem dolgozni - utána mondjuk volt egy kisebb hepaj a melóhelyen :) (egyébként rengeteget járok vele az éjszakai életbe, nem szokott baj lenni belőle soha, oda kell figyelni a mértékre az elején, ennyi a trükk)

zoli03:

sapim se rossz, valóban, de azonos árban azért a dt mindig jobb. az acor-ról szervizes cimbora mesél jókat mindig, a novatec-ről nekem van 2 éves pozitív tapasztalatom(eső, hó, mínusz, forróság, mindent megeszik), a sturmey-t jóbarátomnak építettem be, és nagyon jól megy azóta is, sokszor esőben. annyiban igazad van, hogy ezek közül valóban a miche képviseli a legmagasabb minőséget. annyi apróság, hogy a kövi bringát én is miche agyakkal akartam építeni, viszont a súlyadatokkal nem voltam megelégedve, ha jól emlékszem.

Stauffenberg:

nincs kizárva, csak kell hozzá sok szerencse, rengeteg türelem, meg nagykeres barát se árt, ha van a háznál. meg persze a használtpiacon lehet jókat fogni. nekem is sikerült, de nem eleget, én azért átléptem a 100-at anno. a váz sarkalatos pont, milyen a gyári állapota, mit szeretnél csinálni vele(csiszol, fest, papucsol, stb) és te csinálnád-e ezeket. Cathfaern jól mondja :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés