- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #19358 üzenetére
Persze, van itt ott DH szerű pálya, de az a baj, hogy ezek nagyon rövidek, ezek miatt komoly DH gépbe invesztálni totál felesleges szerintem. Én is nyomtan itthon DH géppel jó pár évet, a 2000-es évek elején nagyon nagy volt a Freeride és DH őrület. Voltam én is jó párszor külföldi DH pályán, hát ott azért lehet élvezni az biztos. Nálam Leogang a kedvenc, ott voltam legtöbbször.
rétisün: Akinek a virsli gumi és az aszfalt a mindene, azt nyilván nem hoz lázba egy monti, ez érthető, én is így vagyok csak fordítva.
Egyébként aki szeret montizni annak az AM/Enduro hatalmas élmény, mivel az igazi mtb esszencia az az AM és Enduró gépekbe van meg 130-160mm rugóúttartomány között. Persze ezek a gépek az utóbbi 1-2 évben érték el azt a szintet, hogy súlyban fel tudják venni a versenyt akár az xc gépekkel is.Ez is micsoda gép lehet!
Ghost AMR Riot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest