Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz Woodslave #91399 üzenetére
A hétköznapokra, felöltözve szerintem sem olyan rossz forma azért...pláne, hogy a 4. x fölött is van az ember
De hála istennek már 81kg-mal, a hasat sem kell behúzni...mellem azért már kijjebb van tőle
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
brummmogo
tag
Sziasztok!
Használ valamelyikőtök Grip pad-et? Jobb mint a kesztyű, vagy egy próbát megér?
-
Nightmare
senior tag
Na,hogy más téma is legyen: mit használtok. Kesztyűt? Nekem 5 éve szivacs van, nem adnám semmilyen kesztyűért.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
aelod
veterán
válasz Nightmare #91406 üzenetére
Ha meg kéne fognom a szivacsot kirázna a hideg. Ez ilyen rigolya. Kesztyűt sem használok, nem biztos a fogás pl felhúzásnál stb. Gurtni maximum.
(#91409) Woodslave
..és. nálad is felsikolt az asszony amikor simogatod az ács kezeddel
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Nightmare
senior tag
Jó, felhúzásnál gurtni, az oké. Nekem olyan biztonság érzetet ad, amit 1 kesztyű sem. Kb 20x20-as, 2 cm vastag.
Wood:hülye vagy, ahogy szoktál lenni.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
gaborn1
tag
-
Zola007
veterán
válasz gaborn1 #91412 üzenetére
jó lesz az!
látom a Wood felé "trollface-over-photo / level:expert 2" grafikus tanfolyam meghozta gyümölcsét
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Woodslave
félisten
válasz aleister #91414 üzenetére
de gáz mert én látom. Más véleménye - természetesen az itteni fórumozó közönség kivétel - nem érdekel.
Meg heti 3x járok szaunázni de legalábbis fürödni, szóval nem engedhetem el magamamúgy igazából én is ezt csináltam/csinálom. Igaz ez évekig tart
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
stickrs
senior tag
Lábazgatós kép. lassan visszatérek a havi 1-2 lábedzésre, megint vastagabb a vádlim mint a karom
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
nagyúr
-
stickrs
senior tag
nem mértem mostanába, de kezd aránytalan lenni a felsőtesthez képest..lábam nagyon gyorsan nől, combra szinte csak guggolás megy, meg ugye merevlábas felhúzás, v combhajlito gépen. meg a derekam is elég vékony, max 10cm-vel vastagabb mint a combom, de inkább kevesebbel.
HussarF nemtudom, Mo-n még nem edzettem sose de kint elég gyakran téma hogy ki mit tol, testo propionátra vannak rákattanva nagyon. De ott vh nem titkolják, hanem megy róla a témázgatás. Van egy litván alak, 24 éves, 235-ös fekvenyomás, 280ba guggolt multkor 2t, max 300 fölött, felhuzás is 300 fölött, szóval vannak ilyen mutánsok. 102kg az alak. A feketék azok durván néznek ki... De azért a legtöbb átlaggyúrós, látszik hogy edz, de messze nem komoly a forma.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
aelod
veterán
válasz stickrs #91426 üzenetére
Akkor semmi különbség Ugyanez van itthon is csak magyarul
1 hónapot jártam az oktogon fitnessbe. Jártak oda kolompárék közvetlenül a kóterből. Egymásnak kiabálták a terem egyik végéből a másikba, hogy Beadjam? Vagy beadod magadnak?. Szép súlyokkal dolgoztak."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
Zola007
veterán
válasz stickrs #91417 üzenetére
Vádligépig még volt legalább 1,5 méter, messzebb nem tudtál menni a tükörtől?
Teremcipőben jó guggolni egyébként?
Lassan elkopik a tavalyi beruházásom (a 2000 Ft-os kínai tornacipőm ) és kellene valami ami bírja a vádlizást is és nem törik el a talpaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cassidey
senior tag
válasz Woodslave #91394 üzenetére
Ne is mondd. Alig híztam, de már úszógumisodom keményen. Van egy barátnőm, akinek fele annyira se kell befogynia, mert kb. kockás a hasa, és kit érdekel, hogy van még zsír a fenekén? Csak még nagyobbnak tűnik és még jobban néz ki. Pedig állítóllag a pasik híznak így deréktájra, a nők meg combra/fenékre, de nálam valami nagyon el lett cseszve. Nem tudom hogy fogok így hónapokig tömegelni, de ha meg befogyok pálcika lesz belőlem szóval muszáj még izmot magamra pakolni.
-
Zola007
veterán
válasz gaborn1 #91424 üzenetére
Nem gáz, volt belem nekem is rendesen:
Malac
ez olyan 135 környéke, de már nem tudom így utólag, akkortájt mérleget csak az élelmiszerboltban láttam, de ott gyakran[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz KoVee84 #91439 üzenetére
év végére, de az utóbbi pár hét hozzászólásainak tükrében erősen megfontolom
nincs annyi pénzem pszichiáterre mint Woodnak
majd kaptok egy ruhásat[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Én már ezekben a mai vízforralókban nem bízom, a kazán legalább tuti forró vizet ad
-
Cassidey
senior tag
Jó, bekussoltam, megyek inkább letudom a fenéknapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest