- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
válasz
Zola007 #157311 üzenetére
Ha holnaptól nem 17e, hanem 10e forint lenne a 2.27 kilós Optimum, akkor hidd el, egyből a felére "esne" az állítólagos minősége a fórumokon. ezzel nagyon egyet tudok érteni!
Én sok éve MP-t iszom, idén váltottam nutriversumra, mert akcióban 4.000 Ft / kg és kicsit jobban eltelít. Ugyan úgy 80%-os, mint a weider vagy mint szinte bármelyik másik fehérje.
Bár eddig nekem csak a biotech meg a twinlab volt ihatatlan.
On, bsn, weider, gaspari, scitec, nutrend mindegyik ok volt és ha jól rémlik a bsn syntha 6 kivetelével mind 80%-os. A bsn talán 75. -
KoVee84
senior tag
-
KoVee84
senior tag
válasz
attiati #154072 üzenetére
Te nem igazán vagy tisztában a dolgokkal
3 orvos cimborám van, nagyjából mind egy korosztály velem (34 év). Csak, hogy érzékeld az anyagi helyzetüket, beírom az autójukat.
- fogorvos-szájsebész: atom púpon van, 2015-ös 530d
- nőgyógyász: atom púpon van, legújabb TT coupe
- háziorvos: az átlaghoz képest nagyon jól él, új Octavia
...és nem most szedték össze magukat, hanem egyetem után azonnal elkezdett jönni a pénz, de sokat is dolgoznak egyébként. -
KoVee84
senior tag
Reggeli turmixba van vmi gluténmentes alternatíva a zabra? Lehetőleg hasonló ársávban of korsz!
-
KoVee84
senior tag
FYI
Voltam a héten vérvételen, kíváncsi voltam, hogy milyen hatással van a napi 2x2 marok fehérje a vesémre meg a májamra. Nos az van, hogy semmilyennel, az értékek tökéletesek. -
KoVee84
senior tag
Napi bulvár (ha már nincsenek rendszeres Angel selfik)
Kathi Béla pont előttem zúzta le az új A8 Audiját az M3 kivezetőn. Egy indián családot szeretgetett meg hátulról. Nem tűnt vmi boldognak -
KoVee84
senior tag
Többen írták itt korábban, hogy mennyire jó a myprotein steivás fehérjéje. Sok évnyi fehérje ivás után azt hiszem végre megérkeztem. A steviás csoki valami elképesztően zseniális
-
KoVee84
senior tag
válasz
lionshamlet #150388 üzenetére
Én minden reggel ezzel iszom a turmixot.
19 kcal/dl
400Ft a pennyben -
KoVee84
senior tag
válasz
aelod #149697 üzenetére
Nem tudom, én is villanytűzhelyen csinálom és amíg pirítom a csirkét meg a zöldséget, addig pont felforr a víz.
Zacskósrizs bele és 20 perc után leveszem.
Tudom a díványos cikkektől itt mindenkinek agyérgörcse van, de ez alapján én mindig a sparos rizst veszem és tök jó -
KoVee84
senior tag
válasz
tibcsi0407 #144275 üzenetére
Lópisztolyt, tiszta fehér az ablak, tehát látszik, hogy kint még hó van. Tuti téli kép! De majd angel megszakérti
-
KoVee84
senior tag
válasz
Angel2014 #143994 üzenetére
Először még fogyj 30 kilót és majd utána gondolkodj! Amúgy meg 20 napos stana kúra? nanebasszáfel
Azt csak halkan súgom meg, hogy normális stanát már nem kapsz, mert mind metával van feljavítva.Mondom, először add le a durva túlsúlyod és majd akkor gondolkodj bármin, ha 100 kiló alatt leszel!
Ampulla? Ahhoz te nem vagy elég hardcore hogy wintsrolt szúrj -
KoVee84
senior tag
-
KoVee84
senior tag
-
KoVee84
senior tag
válasz
Angel2014 #135802 üzenetére
Nem lehetsz ennyire buta, hogy nem érted, hogy mire írtam
Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha les**psz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha les**psz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te s**pni jársz ide...Nos, te vagy a vadász, a topik meg a barlang
-
KoVee84
senior tag
[link] - erről azonnal Anhel jutott eszembe, így gondoltam megosztom, hogy ti is örvendezhessetek!
-
KoVee84
senior tag
válasz
Zola007 #134717 üzenetére
33, asszony 32, 1 gyerkőc
Kb 6 éves korom óta folyamatosan sportolok, ő életében összesen 4 edzésen volt, meg vagy 5x futni, viszont brutál jó a genetikája.
Amióta meg van a kisfiunk a heti 4 edzésem meg egy szombati futásom leredukálódott heti 2 edzésre, majd a sok károgás hatására, mert hogy amúgy is sokáig dolgozom és még utána elmegyek edzeni, most átváltottam heti 4 reggeli edzésre meg eladtam a PS4-etMost béke van!
4 éve vagyunk együtt, 1 éve vagyunk házasok, sohasem volt emiatt konfliktusunk, sőt igazából még vitatkozni se nagyon vitatkoztunk, illetve azt főz amit kérek, de szerencséjére-szerencsétlenségemre 2 éve nem vitt rá a lélek h diétázzak -
KoVee84
senior tag
Áh lósz@rt, ti nem értitek. Ennek a szegény gyereknek is véletlenül mdma lett a hatóanyag a metiltesztoszteron helyett. ANARCHIA!
-
KoVee84
senior tag
válasz
God Vazzeg #133556 üzenetére
Küldd át ha megkaptad
-
KoVee84
senior tag
válasz
theuprising #128179 üzenetére
Fittkaja
-
KoVee84
senior tag
válasz
Angel2014 #127970 üzenetére
irigyellek h ilyen sok barátod van! Gondolom bármelyiket hívnád, hogy menjen át krumplit ásni, azonnal ugranának, sőt előtte el kellene szaladnod Obiba, hogy legyen elég ásó!
Bár a második mondatod elbizonytalanított... Ismered őket! F@sza, én is qwa sok embert ismerek, de nem mind a barátom -
KoVee84
senior tag
-
KoVee84
senior tag
válasz
aelod #125396 üzenetére
1. mert maholnap apa leszek
2. mert egy csomó cimboráméknál látom, hogy qwa nehéz a mai gyerekekkel, de nem gondolnám, hogy ez a szülő vagy a gyerek hibája, inkább a környezeté
3. mert egy gyereknél ha "degenerált"az nem bug, hanem feature, majd kinövi vagy a szülő felelőssége, hogy megneveljemindegy, ez nem az a topik, meg amúgy is qwa másnapos és nyűgös vagyok
-
KoVee84
senior tag
Most ti 3 komolyan beleálltok egy ilyen minőségi vitába?! Irigyellek Benneteket, hogy nincs jobb dolgotok...
-
KoVee84
senior tag
válasz
God Vazzeg #124120 üzenetére
Weideres fehérje pont fellövi egekbe a tesztószintet, minek kéne mellé propi
-
KoVee84
senior tag
válasz
God Vazzeg #124118 üzenetére
Te most kivel vagy?
-
KoVee84
senior tag
válasz
God Vazzeg #123420 üzenetére
Na bezárt a bazár, a fehasználó felfüggesztve!
Tamoo, Dicker volt az inkognitóban? -
KoVee84
senior tag
curry és kurkuma:
tök jó india fűszerek (pl: a kurkumás rizs pirított mustármaggal tipikus indiai köret), de azoknak, akik hajlamosak rá durván színezi a fogait.Rég írtam amúgy, most 95 kg vagyok... Február 10-én esküvőm, addig le kell dobnom még 25 kilót
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- Autós topik
- iPad topik
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync