Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz gyuri860213 #146246 üzenetére
Azaz, én is így szoktam oldalra emelni.
Az nekem is nagyon durva.Más:
Amennyiben kardióznék, azt célszerű lenne a súlyzós edzés előtt megtenni vagy belefér a végén is? Edzős cimborám javasolta,hogy próbáljam meg azzal indítani az edzést.
Egy bajom van vele,hogy ha futópadon küzdök mondjuk 30 percet,utána nem tudom,hogy képes leszek-e egyáltalán edzeni.Még egy dolog a futással kapcsolatban, az hogy létezik,hogy soha életemben nem tudtam futni.
De kb. annyira,hogy a kis pók testemet nem tudtam folyamatosan 8 km/h-val egyhuzamban 10-15 percig mozgatni, de futópadon 8-10-es sebességen hétfőn tudtam futni 25 percet?
Nyilván itt ez nem egy nagy teljesítmény(magamhoz képest viszont az) csak próbálok rájönni,hogy korábban ez miért nem ment kint a szabadban, fülhallgatóval a Balaton parton vagy tök mindegy hol,mert sehol sem ment. -
aelod
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz m3tr0 #146251 üzenetére
ha kardió, azaz futsz a padon, és mondjuk izmos is akarsz lenni akkor én a lehető legtávolabb tenném, de edzés előtt biztos nem. Ha aerob arról megoszlanak a vélemények, legalábbis hallottam már olyat aki előtte csinálja, de én biztos utána tenném.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
addikt
válasz Angel2014 #146258 üzenetére
Én azért nagy pénzben merek fogadni, hogy így van. Linkelj képet arról a csontkollekció 118 kilós formáról
A vastag és erős csontozat mítosza már rég megdőlt. Lehet pár kiloval nehezebb a csontozatod, mert magas vagy, de az nem tesz hozzá arányaiban sokat a tömegedhez.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz tibcsi0407 #146256 üzenetére
faxom se aerobozi 15 percet
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #146255 üzenetére
Na elővetted a csempédet és megmérted a súlyom?
(#146258) Angel2014
Látszik, hogy fogysz ez tény viszont ha leadnád a maradék felesleget is akkor ahogy HussarF írta lennél vagy 85 kiló kb. láthatóan kevés izomtömeggel...
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kk831228
addikt
válasz gyuri860213 #146266 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
gyuri860213
tag
-
kk831228
addikt
válasz gyuri860213 #146269 üzenetére
Úhhh bazz+
Mi a baj Jockey bácsival...? 🤔
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz gyuri860213 #146270 üzenetére
Csak kellett az "alapanyag" a hűtőmágnesekhez, ugye Angel...?
-
kicsiogre
tag
válasz Angel2014 #146268 üzenetére
Nézd nem basztatlak komolyan de nem a csontozatod miatt vagy elhizott tudom nehéz bevallani de nem kell szégyenkezni mert 50 évesen edzel de fogadd el te is mint én bizony a zabálástól híztunk el és bizony sok a zsir rajtunk ( rajtam még több van sajna ) lehet csontra meg másra fogni de sajna ezt mi basztuk el.
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz Angel2014 #146268 üzenetére
Nekem 6 cm, ha szűken mérem a bal karomon ami a gyengébb.
Egyébként a csukló kerülete nem a csont vastagságától függ,hanem attól,hogy milyen vastag rajta a kötőszövet. Ergó,ha valaki elhízott, vagy nagyon izmos, vastagabb a csuklója.
Szóval engedd el ezt az " erős csontozatom van " dumát...meg úgy általában az összes f@szságot is elengedhetnéd. -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #146279 üzenetére
Nem a hossz a lényeg, lányt kell tudni jót választani [link]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
válasz Zola007 #146277 üzenetére
Ma vettem az aldiban zsírszegény túrót 500 gramm vacsorára ...annyira kívántam most az édeset kb 200 gramm bele egy adag fehérje tojás és citrom két csepp édesítő..olyan lett mint a palacsinta töltelék..ezt ettem ..ez nem vitt el ugye a diétában?
reggel edzés : fehérje két karnitines kupak zab.
tízórai egy tojás hozzá pár szem csirkemell kisütve
Ebéd 3 evőkanál rízs 30 dkg kockára kisütött csirkemell uborka
rá két órára anyu csinált rizses lecsót abból kiszedtem két evőkanállal bele a maradék 30 dkg csirkemell
Most meg ez a túrós massza.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #146283 üzenetére
nyugi, nem vitte el a belőtt makróid
nem volt mit[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #146286 üzenetére
Chepel az új Egyesült Barátság, a Nagy-Birkózia, az igazi Angelia, a
Unitness Kingdom[ Szerkesztve ]
-
-
gyuri860213
tag
Lehetséges hogy koxtól extrem módon savasodjon az ember vagy izomgyengeség lépjen fel?
Van a teremben egy komolyabb koxos kebabos gyerek, cirka 100+kg , száraz is, kb 175cm. Ma néztem ahogy guggol fordított hack gépen, sima egyenes sorozatok, semmi flanc, a gépen összesen 70kg volt de rogyadozott, majd meg halt alatta, zihált mikor végre kiszállt a gépből. aztán később a súlyt levette 40kg-ra, de a tünetek nem javultak nála. Majd fél óra múlva látom sétáló kitörésezni 2x15-20kg tárcsákkal, sétált 5méter majd kb összesett, ledobta a súlyt és arrébb vánszorgott. Csajom is látta mintkét mutatványt de ő sem vágta.
A hack guggoláshoz még annyit azt a gépet én is rendszeresen használom, nem vagyok egy nagy darab, lábaim sem kiemelkedően erősek de kedden pl 220kg val csináltam 4x6-8 ismétlést. Ilyen ingás cucc, nem szabadsúlyként érzi az ember. Szerintem ha extrém alacsony ch-n van az ember akkor is többet kell bírjön. Molnár Peti mondta a Tom Platz edzés után hogy 30g ch val sikerül azért odatenne magát..[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz gyuri860213 #146289 üzenetére
Inkább víz tüdő szív felé..
Meg lehet abszolút nincs állóképessége.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
addikt
válasz gyuri860213 #146289 üzenetére
Haladsz az angeli szint felé az ilyen okos kifejtésekkel
Nyilván a kox mellékhatása az extrém savasodás és nem arról van szó, hogy egy puhos g.ci nem tud lépni se kettőt, annyira nincs állóképessége -
marked one94
őstag
Na kezd végre összeállni a fekvenyomás, váltottam szélesebb fogásra meg felső hát és vállak mobilitásra jobban ráálltam. Mondjuk ez nem volt nagy súly rpe 7 nehézség volt de kövi hónapba majd meglátjuk mennyit javulok. [link]
You'll Never Walk Alone
-
Zola007
veterán
válasz do3om #146296 üzenetére
Olyannal nem kezdünk. Az igazi nő olyan, mint egy csecsemő.
Keveset beszél, puha a bőre és 3 óránként szopik.(ez egy selejtes csomagolású volt, csak megtartottam amolyan "jó lesz még valakire" alapon)
[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
válasz HussarF #146291 üzenetére
Nem ertelek haljak meg. A sracnak olyan fizikuma van h lepszopnad magad erte. A lepcsozogepen siman lenyom 30 percet megallas nelkul de guggolni meg nem tud 70kg val? Ha meg megkerdezem hogy koxnak lehet e ilyen mellekhatasa akkor jon az oltas mert nem vagyok kepben az anabolikus szteroidokkal... neha tenyleg ugy erzem jobb volt readonlyban.
Alacsony ch mellett en is siman lenyomok 2 oras hatedzest 70g ch-val, szerintem ez nem indikolna a latottakat. Mindegy, inkabb szepre alszom magam. 😉 -
addikt
válasz gyuri860213 #146299 üzenetére
Feltételeztem, hogy puhos. 1.75 magassággal 100+ kg-nak lenni elég embertelen szint. De lehet, hogy vízhajtózik vagy a diéta olyan szakaszán van, amikor már semmit nem bír.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok