Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Értem akkor nekem marad a segédvilla eldobásnál. A szimmetriát megfelelőnek tartom, persze nem mondom hogy vízben van a rúd kinyomáskor de például ilyen szóba se jöhet.
A stabilizáló izmokra hobbigyúrósként nem látok jobb módot mint edzeni úgy mint eddig és minél később szintet lépni - így van ideje mindennek erősödni. 82kilósan most a fekvenyomás 6ismétléses maximuma 52kiló körül adódik, leghamarabb év vége körül várható a 70kiló de csak 4ismétléssel - ez elég lassú folyamat sztem

További fél év kell hogy ebből 10-12őt tudjon majd és tényleg ez lesz a csúcs mert a bélnyavalyára is ügyelnem kell. Számomra a fekvenyomás a legmegterhelőbb, felhúzni vagy guggolni sokkal jobban szeretek, bár ott még ettől is kezdőbb súlyok vannak
.Azért egy kétkedőnek 1szeriben húztam egy 80kilót, de edzéskörülményben 50kiló megy 10es szériában. Nyárra várható egy 60kilóra emelés - az se fog döngetni hosszútávon, nagyon maximum 100kiló ha elég erősnek érzem a hátországot hozzá... Guggolásra gép nélkül 60-70kiló, géppel 100kiló várható valamikor jövőre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- War Thunder - MMO Combat Game
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- AliExpress tapasztalatok
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Napelem
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest