Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#128029) SchumiBácsi válasza aelod (#128009) üzenetére

Jah, de legalább lehet olyat tanulni tőlük, hogy ezt így ne... :D

Itt gondolom az a baj hogy a végén egyre jobban ráterhelt az a guminyavalya az egyébként is súlyos (becsléseim szerint 100-120kilónyi) rúdra. Legfelül olyan 160-200kilónyi is lehet a terhelés amit normál esetbe nem tudna lentről kinyomni.

Kérdés ez a jelenség előjöhet normál esetben is moderált súlyokkal? Ha igen mi a megelőzés módja?

Nem sok van hátra a vég-célom eléréséhez, a felsőtest súlyai 10-20%-ot fognak már csak emelkedni a mostanihoz képest, pl. a mell esetében 70kg lesz a tipikus nyomás kezdetben 6ismétléssel és ameddig jut majd az ismétlésszám a továbbiakban.

A láb az kakukktojás, mivel ott új gyakorlatok lesznek ha meglesz a gép hozzá, így nem tudni az meddig megy majd, mindazonáltal a lábtolón a kiakasztásnál visszatörő térd ellen van hatásos védelem amit be fogok építeni.

Ez a váll ami para mert ezt sehogy nem lehet kivédeni, max smith gép, ott is csak akkor ha biztonságos/fájdalommentes pályát találok meg.

Ez jó mottó lehet az összes gyakorlatnál? Ha az ízületben fájdogál/kattog cseréljem másikra és akkor tuti nincs baj? Az időnként kattogós oldalemelésem már kivezetés alatt van, csak az általam elért legnagyobb súlyból van még egy 3×10-es széria a mellről nyomás után de érdekes ily módon már nem kattog bár szeretne - nagyon ügyelek arra hogy mindig olyan szögben álljon hogy ne tegye, még ha nem is hatásos annyira a gyakorlat emiatt.

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.