Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107740) Woodslave válasza kk831228 (#107723) üzenetére


Woodslave
nagyúr

igen több probléma is van ezzel a sporttal vagy életformával (legalábbis ahogy saját példámon tapasztalom)

Túl nagyok az elvárások, mert mindenhol brutál izmos jól kinéző "naturálokat" lát az ember és persze tudja hogy van valami turpisság, de attól még benne van hogy elbax valamit.

És valójában azért el is bax, mert nem csinálja tök tisztán 0-24-ben a kajálást. Nálam a probléma egyrészt hogy qrvára nincs kedvem annyit főzőcskézni. Pedig úgymond diétában még a ch elkészítésével se kell sokat vacakolnom mert főzök 200 gramm rizst két edzés után és kész. De most visszaálltam arra, hogy megcsinálom a reggeli rántottát, meg délre a csirkebrokkolit. Ezeket nem unom meg és kb 5-10 perc, a rántotta megsül annyi idő alatt reggel míg a kv-t kiöntöm... Este eszek egy túrófehérjét, a vacsorát meg ráhagyom az asszonyra. Nem cupákos pörkölt van (tegnap pisztrángot sütött salátával). Amúgy is családos emberként qrvára antiszociális dolog mást enni mint a többiek, bár sokszor volt mostanában, hogy én csináltam a kaját és pl. csirkét sütöttem édesburgonyával meg rizzsel...

A másik probléma a kisértések, hogy a hétvégi csokikrémes piskótából eszek én is, vagy ha rendelünk egy pizzát akkor nyomom.

Fentiek viszont az alap problémára vetíthetők vissza ami az első felvetésből fakad, ugyanis nem látom azt hogy ezeknek az elhagyásával olyan fizikumom lenne amilyet elképzelek és akarok, a várható végeredmény meg nem éri meg hogy lemondjak mindenről emiatt. (mert azért azt nagyjából látja az ember mit tud kihozni) Tehát azt gondolom, hiába raknék bele még többet akár pénzben, (kaja, kieg.) időben (még több edzés, kardió) stb. nem lenne annyival jobb az eredmény (naturálban beszélünk természetesen) ami nekem ezt megéri.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.