Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
Ma váll nap volt meg egy kis hasazás.
Holnap majd adok a súlyoknak, ma betöltöm magam szénhidráttal.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Woodslave
félisten
Már most fáj a lábam ez is durva lesz holnap...
A tricepszem is rohadt izomlázas nagyon jó lesz holnap nyomógyakikat csinálni..."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
brownus
veterán
válasz FIREBLADE78 #103246 üzenetére
nem, miért? én csak sw, futás, jóga meg bringa... (telente úszás)
régen jártam terembe amúgy, de nem nekem való...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na mi az, csütörtök az international lábnap? Én is azt toltam, felvittem a lábtoló 3x10-et 370 kg-ig. A végére kicsit elfogytam, a 3. sorozat utolsó 3 ismétlése már nem volt túl mélyre beeresztve.
3 hete nem lábaztam, egy elég erős nyomó érzés volt a lábtoló után ágyéktájékon, meg főleg, mnitha a herecsatornában érezném. Nem véletlenül lehet ettől heresérve az embernek. Na mindegy, fizetem a TB-t, ha bármi baj lenne. Ilyen három hetes kihagyások után előfordul néha ez az érzés, de majd elmúlik. Vigyázzatok magatokra, nem mindenki olyan elpusztíthatatlan mint én -
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, egészen elment.
-
Woodslave
félisten
lehet magyarországon kapni ízesített pufirizst? (nem sósra gondolok karamell, csoki stb)
görögben a lidl-ben kerestem zabot, csak ilyen márka volt, valami 4 euró az itthon is kaphatót nem árulták 70centért
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
nincs olyan étel amitől hamarabb undorodnék meg mint a lidl friss sajt. Komolyan tegnap még tökre ízlett ma meg alig bírom lenyomni. Igaz 10-kor kellett volna de nem volt időm
-
Shingen
addikt
Ma Tric-Bic volt.
Mellé egy kis felhúzás derék erősítésnek és egy kis fekve nyomás a végére.
Atta.風林火山
-
Retech
csendes tag
válasz Woodslave #103278 üzenetére
Szerintem ez azért van, mert nem egyforma minden doboz minősége.
Mi mindig úgy vettük, hogy legalább még 2 hét legyen a lejáratig, és néha semmi baja nem volt, néha meg enyhe mosogatószeres utóíze volt, ami miatt kb. nem lehetett megenni.
Mondjuk ez csak a félzsírosra igaz, a zsírszegénnyel sosem volt baj, az csak szimplán szar. -
gaborn1
tag
Megvolt a tegnapi 7000 kalóriás napom eredménye, mára 3 kilóval nehezebb lettem, bevizesedtem mint állat.
-
ooooobi
senior tag
Sziasztok nemrég kezdtem "újra" edzeni (vagy10 éve j´rogattam, persze étkezést leszartam terem is ingyen volt lehet azért se vettem komolyan), mert 30 felett gondoltam épp itt az ideje egy kis emberi kinézetet összeszedni. Na most váll napon kb leszakad a vállam már az elsö gyakorlat után. Nem az izület, hanem konkrétan az izom mintha görcsölne. Ez normális? Mondjuk sose volta az a vállas jószág lehet ennyire nincs hozzászokva a munkához.
Woodslave:Én estére már csak ezt tudom megenni egy 1 euros tonhallal. Lightot még nem próbáltam.
Amúgy otthon is ezt árulja a Lidl?
[link]
[link]https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
kiszi07
senior tag
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
celf
őstag
válasz Shingen #103252 üzenetére
római pad sem jó szerintem, már ha azzal csináltad a felülést, nem pedig padlón, hasprést.
háború: jóvan, ezt a "hibát" amúgy sokan elkövetjük. én is hajlamos vagyok rá a saját edzéseimen. azt mondjuk nem ártana szem előtt tartani, hogy maradjunk a háborús hasonlatnál: 1999 és 2010 között naponta 22 veterán lett öngyilkos vagy 65 percenként 1..
szóval mégegyszer: a teljes felülés szar, hiperhajlítást ne, vagy csak max vízszintesig a törzzsel, feljhúzást nagyon pontosan, lábemelést csak nagyon pontosan. de nem csak derékfájósaknak. mindenkinek.
pisz
-
GoTReX
őstag
Alig találok már Sovány túrót akárhova megyek. Vagy csak én lakok messze a bekötőtől?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Woodslave
félisten
vótam atta. Megint sietni kellett volt egy órám.
Fekvenyomi 12x egyet sikerült javítani. OHP 13. Itt nem de azért még kettőt rátoltam restpause.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest