Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103451) Woodslave válasza nitro16 (#103450) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Jó de akkor kussoljon nem mondjon ilyen faxságot

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#103452) attiati


attiati
veterán

továbbra is alsó hasizomról lenne kérdésem.

Bordásfalon 10 nyújtott lábemelést sem tudok szabályosan megcsinálni. És azt jól tudom, hogy igazából nem is a lábemelés, hanem a csípőemelés erősíti az alsó hasizmot?

Alsó gerinc és derékgyilkosnak tűnik az összes gyakorlat. Ő pl. szabályosan csinálja? Kileng és nincs stabil gerinc és testtartás a gyakorlat közben.

Ez a lábkörzés már szimpatikusabbnak tűnik, de gondolom kevésbé hatékony is.

Ő is felfelé lábtolást csinál.

Semmi más gerinckímélő gyakorlat nincs?

(#103453) Zola007 válasza attiati (#103452) üzenetére


Zola007
veterán

hasprés
lábemelés függeszkedve

amúgy meg plank variációk , 60-80 másodperces plank súllyal, illetve komplex gyakorlatok, mint pl. felhúzás.

Rippetoe bátyánkat idézném:
" I know of no better example of functional strength than a 600-pound deadlift.

Except a 700-pound deadlift."

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#103454) attiati válasza Zola007 (#103453) üzenetére


attiati
veterán

Hasprés az nem a felsőt dolgoztatja?
Lábemelésnél azt olvastam, hogy a mozdulatnak csak az a része hat, amikortól a csípő is emelkedik. Ez igaz?

ezek a plank gyakorlatok szimpatikusak. Köszi :R

(#103455) attiati


attiati
veterán

még egy kérdés

A builder.hu ideális testsúlykalkulátora reális? A mostani 182cm/ 75kg-t jónak mondja. De elvileg vékony vagyok.

Az lehet, hogy pár hónap edzés után az ember úgy szed magára izomtömeget és úgy ér el testtérfogat növekedést, hogy valójában súlyra nem nő?

[ Szerkesztve ]

(#103456) BÁ Nutrition válasza Shingen (#103436) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

ebben a reszben pont jol beegett a nyomasaival, most volt a radioban h valami baja volt, nem aludt, vagy gyomorrontasa volt vagy nem emlekszem mar mi volt a kifogas ;]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#103457) BÁ Nutrition válasza GoTReX (#103439) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

marmint mennyi penzt keresel azzal ha 8ik szintu pumped gabo leszel?

szerintem nem ez a megoldas a penzkeresesre. :U

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#103458) Angel2014 válasza attiati (#103452) üzenetére


Angel2014
addikt

Tessék : [link]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#103459) Zola007 válasza Angel2014 (#103458) üzenetére


Zola007
veterán

rossz a link
véletlenül egy csípőhorpasz edzést linkeltél hasizom edzés helyett

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#103460) celf válasza attiati (#103452) üzenetére


celf
őstag

ez egy eleg jo kerdes h letezik-e gerinc kimelo gyakorlat a hasizom also rostjaira, es hogy mikortol csipohorpasz es meddig hasizom egy gyakorlat.

a csipoemelesen mit ertesz?
hogy haton fekszel, a labad a plafon fele nez es elemelkedik a medenced is a foldrol? az fullosan a felso, sternalis rostokra megy.

ha logsz lefele (bordasfal, rúd, barmi) es ugy emeled a labad, az kevesbe hatekony szerintem, es nem is tudod kontrollalni a gerinced, hogy elemelkedik-e a földtől/elore gorbul-e.

szerintem ha szar a gerinced, hagyd a kimeletlen veszelyes gyakorlatokat.

de ha mindenkepp szeretned, inkabb csinalj biztonsagos haspreseket és azok variációit, labemelest (vagy inkabb "lábejtést" addig a fokig engedd le a lábad, ahol még lent tudod tartani a derekad a földön, vagy ahogy fentebb írták, deadlift és guggolás, és inkább az étrenddel hozd előtérbe a hasad. bar nem tudom mi a celod. optikai tuning, vagy ero.

de sztem ha nem versenyezni akarsz, hanem "normalis" hasizom kell, akkor az nem kell nagy legyen, hogy jol nezzen ki. inkabb csak a zsirt kell lepucolni rola.

[ Szerkesztve ]

(#103461) B1T3


B1T3
addikt

A héten csak kétszer voltam edzeni… A prioritás barátnő > szakdolgozat > edzés volt, és így jött össze. :( Gyötör a lelkiismeret-furdalás, mert igazából a rossz időmenedzsmentnek köszönhető. :D

Beszéltem már a rossz ízületeimről, most bevontam az Arthro Guard + Omega-3 + multivitamin mellé pluszba a Scitec-féle cápaporcot, ami legfeljebb nem használ arra, amire nekem kéne (borzasztó a térdem), ártani nem árthat, és költséghatékony is (75 napi adag van benne).

[ Szerkesztve ]

(#103462) celf válasza B1T3 (#103461) üzenetére


celf
őstag

mit csinal a terded?

mennyi omegat tolsz?

(#103463) B1T3 válasza celf (#103462) üzenetére


B1T3
addikt

A jobb térdem eddig is kattogós volt, de egy szerencsétlen hétköznapi sérülés óta még rosszabb (már nem csak guggolásnál, de gyakran akkor is kattan, ha kinyújtom). Igazából ezzel valószínűleg orvoshoz kéne mennem, hátha tud valami okosat mondani.

Omega-3-ból átlagos (elégséges) 2 szemet szedek naponta, annyira nem az ízületvédő szerepe miatt, hanem mert tényleg ezernyi jótékony hatása van, és ha ezek közül igaz, hogy hasznosan kiegészíti az ízületvédőt is, az csak jó.

(#103464) Woodslave


Woodslave
nagyúr

[link]

azért ez a Zac Efron (tudom mindenki nézte a high school akármit amiben szerepelt ;] ) tényleg jobban kigyúrta magát mint általában a velvetes történetben szokták a celebek..

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#103465) Apollyon válasza Woodslave (#103464) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Van rá ideje meg pénze hogy csak ezzel foglalkozzon. Meg amúgy bármelyik majom lemegy a konditerembe, és ha nem zsíros cupákot eszik bigmekkel egész nap, akkor az is ki fog nézni valahogy. Pár évtized és talán erre a velveten is rájönnek.

Ja amúgy azt hallottam, bár nem tudom mi igaz belőle, hogy a nadrág alól kilógó alsógatya azt jelenti, hogy a börtönben az adott személy felkészült a befogadásra ;]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#103466) celf válasza B1T3 (#103463) üzenetére


celf
őstag

es akkor gondolom probalod kimelni, a terded, ahol tudod. ez tok normalis, viszont az orvos (vagy egy profi gyogytornasz) mellett, addigis en elkezdenek vele dolgozni. a terheles, ha nem fokozza a gondot, javitani fog mindenen.
nezesd meg egy profi fizikoterapeutaval, es kezdjetek el feladatokat csinalni, mert teljesen le fog maradni a labad. csontsuruseg, izmok, mindenben.

omega3-bol, bar tudom, hogy itt nem hisznek az ilyen kamu etrendkiegeazitos, beszervezos dolgokban, de kb. 1gramm EPA, DHA folott hoz merheto hatast. volt legalabbis par kiserlet erre, most nem fogom megkeresni mert lusta szar vagyok.

(#103467) szuszinho


szuszinho
őstag

Biztos van aki már olvasta: cikk.

"…A versenyszerű testépítés javarészt kémia. Vegyi hadviselés…”

(#103468) pocokxx


pocokxx
Közösségépítő

Nem úgy volt, hogy nincs alsó meg felső has?

"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

(#103469) kk831228 válasza szuszinho (#103467) üzenetére


kk831228
addikt

Nem tudtuk... :Y ;]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#103470) szuszinho válasza kk831228 (#103469) üzenetére


szuszinho
őstag

Remélem ezzel nem a lényeget ragadtad ki :DDD

(#103471) LanyUs


LanyUs
senior tag

Mondtam én, hogy bíbor kasvirág+multi+emelt C-vit.+l-glutamine hatásos volt számomra a vírusfertőzés esetén is :))

Idézem a netről:
"Glutamin
A glutamin szerepe ugyanúgy bele lett sulykolva a testépítők agyába, mint a tejsavó, vagy a kreatin haszna -- gyakorlatilag alap kiegészítő lett, az egyik, ha nem a legnépszerűbb aminosav. Egy ideje Amerikában feltűntek olyan vélemények, hogy a glutamin valójában nem ér sokat, nem ér semmit, legalábbis a direkt izomnövelés frontján nem. A vita folyik, nem zárult le, nincsenek győztesek és vesztesek, milliók szedik továbbra is az L-glutamin szabad aminosavat. A szabad aminosav kategorizálás ugye azt jelenti, hogy a glutamin magában áll, nincs hozzá kapcsolva másik molekula.
Már a kreatin esetében is megtanulhattuk, hogy az ilyen szabad molekulák sok esetben igen érzékenyek lehetnek savra, levegőre, folyadékra, stb., azaz ilyen körülmények között elkezdenek degradálódni és elvesztik a hatásosságukat. A szabad L-glutamin is ilyen sajnos!
Az a tény is vitathatatlan, hogy a szervezetünkben sok "játékos" ácsingózik a glutamin után, főleg, ha jelentős fizikai stressznek tesszük ki magunkat, mint amilyen a súlyzós edzés is, de bármilyen más sporttevékenység ide sorolható. A beleink és az immunrendszerünk is kedvenc táplálékuknak tekintik a glutamint. Ne értsd félre, ez egy nagyon fontos, hasznos funkció számunkra, mert tudjuk, hogy a sport-stressz például "lenyomhatja" az immunrendszert és ezt kompenzálni kell, hogy ne legyünk betegesek, túledzettek. Ez tehát egy egészség centrikus funkció, ami közvetett módon hasznos a sport céljaink szempontjából is, de nem direkt testépítő hatás!
Hogy jobban kiaknázzuk a glutamint izom- és erőnövelő céljaink számára, meg kell oldani a stabilizálását (hogy ne váljon hatástalanná), illetve át kell juttatni a bél- és immunrendszer "karmain". A megoldás tulajdonképpen kézenfekvő, melyre persze nem csak a sportolók, hanem a betegek klinikai táplálását javítani szándékozó orvosok is törekedtek, így komoly vizsgálatok is rendelkezésre állnak e témában.
Wien Klin Wochenschr. 2002 Aug 30;114(15-16):702-8.
The role of L-alanyl-L-glutamine in the immune response in vitro.
Kircher B, Eibl G, Enrich B, Latzer K, Herold M, Niederwieser D.
Clinical Immunobiology, Department of Internal Medicine, Innsbruck University Hospital, Innsbruck, Austria. brigitte.eibl@uklibk.ac.at
INTRODUCTION: The amino acid glutamine plays an important role in the immune system by providing energy and precursors for biosynthetic processes. For lack of stability it could not so far be generally supplied in total parenteral nutrition. The development of dipeptides consisting of glutamine and a second amino acid offers a solution to this problem.
METHODS: In vitro effects of the dipeptide L-alanyl-L-glutamine on different cells of the immune system are assessed and compared to those of glutamine on its own.
RESULTS: T-lymphocyte proliferation stimulated with mitogens and alloantigens increased significantly and dose-dependently after addition of L-alanyl-L-glutamine or glutamine. Maximal effects were observed with a concentration of 2 mmol/l of either substance. The stimulatory effects were partly attributed to enhanced cytokine production following glutamine or L-alanyl-L-glutamine treatment. In contrast, the activity of natural killer and cytotoxic T-cells was not influenced by neither amino acid at concentrations of 0.2 and 2 mmol/l, and suppressed at 20 mmol/l. In all experiments, early addition of the amino acids to the cultures proved crucial.
CONCLUSION: In this series of in vitro experiments the dipeptide L-alanyl-L-glutamine exerted almost identical immunostimulatory activities to glutamine alone. Its provision in parenteral nutrition appears commendable.
Kiemelt részek fordítása:
"A glutamin aminosav fontos szerepet játszik az immunrendszerben azáltal, hogy energiát és előanyagokat biztosít bioszintézis folyamatokhoz. A stabilitás hiánya miatt azonban a glutamin eddig nem volt alkalmazható a teljes parenterális táplálásban (nem szájon át bevitt, hanem vénás táplálás). A dipeptidek kifejlesztése -- ahol egy második aminosav kapcsolódik a glutaminhoz -- megoldást jelent erre a problémára."
"Konklúzió: ezen in vitro kísérletsorozatban a dipeptid L-alanil-L-glutamin hasonló immunstimuláns aktivitást mutatott, mint a glutamin magában. Az alkalmazása a parenterális táplálásban ajánlott."

A kutatók tehát azt találták, hogy a glutamin dipeptid hasonlóan működik az immunrendszer erősítése szempontjából, de ez a molekula már stabil is, így folyékony formában, infúzióként is alkalmazható.
A hatásos megoldások között tehát glutamin dipeptidet találunk, ami ugye két aminosav molekula peptid kötésű "összeforrasztása", jelen esetben a glutaminé és az alaniné alanil-L-glutaminná. Violá, stabil glutamin peptidet kaptunk!
A másik lehetőség az L-karnitin és az ALC (acetil-L-karnitin) mintájára egy acetilált glutamin analóg létrehozása, ami meg is történt az N-acetil-L-glutamin formájában.
A harmadik modern technika pedig a gyógyszeriparból "beszivárgott" észterifikáció, amit fentebb a kreatinnál is láthattunk, így jött létre a nagyon hatékonyan felszívódó és kiváló biológiai hozzáférhetőséggel rendelkező glutamin-etil-észter.
Mivel általában a különböző molekuláknak eltérő lehet a sorsa a testben (az úgynevezett farmakokinetikájuk), illetve a szállító molekuláik is mások lehetnek, ezért érdemes őket csokorba szedve használni, hogy maximalizáljuk az izomba való eljutás esélyét. A Scitec pontosan ezt teszi az úgynevezett multi-vektor mátrixával a G-BOMB szuper glutamin termékben, amely minden szögből lefedi a glutamin hasznosulás kérdését.
Egy további trükk a G-BOMB formulájában a hagyományos L-glutamin megtartása, mivel ha egy vadállat elől menekülsz és van nálad éppen hús, akkor azt eldobod, hogy lekösd a fenevadat és megmenekülj. Értitek a példát, a belek és az immunrendszer kiszolgálása szabad glutaminnal elősegítheti, hogy a többi hatóanyag eljusson az izmokba. Egyébként azt mondják, hogy nem kell a vadállatnál gyorsabbnak lenni, elég, ha a társadnál futsz tempósabban! :)"

Aztán mindenki eldönti mennyi pénze van és mire költi. Ilyen egyszerű :DDD

(#103472) kk831228 válasza LanyUs (#103471) üzenetére


kk831228
addikt

Na, több mint egy hónap, de meglett a "Szent Grál" ... :R ;] :D Megyek veszek is egy zsák Szájtek G-bomb-ot...;]

Na Wood: Csak van remény...

[ Szerkesztve ]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#103473) LanyUs válasza kk831228 (#103472) üzenetére


LanyUs
senior tag

Dehogy csak lefoglal a diéta, mert minden egyes kib. nap meg kell tervezzem az étrendet excelben. Miből mennyit grammra pontosan kcal-fehérje-szénhidrát-cukor-zsír. Remélem 1 hónap múlva már eljutok arra szintre, hogy visszaállhatok szinten tartásra ( akkor sem fogok tömegelni ) és érzésre tudok majd étkezni, mert ezzel a grammos méregetéssel a tököm tele van.

Túl sok a hsz itt, inkább a keresőt szoktam használni, mert van sok hasznos is, csak nincs az embernek ideje elolvasni a sok tölteléket is :D amikor is örülünk ennek-annak vagy éppen panaszkodunk ( mint most én :) ), de ezekkel sincs semmi baj, mert ez egy fórum és erre is való :D

Természetesen én is költök inkább csirkére-halra és zöldségre, mint felesleges kiegészítőkre, tehát ebben hasonlóan gondolkodunk. Viszont ha valami hasznos és kiváltható akár a gyógyszer szedése is, akkor miért ne? Hátha valakinek használ még. Főleg úgy, hogy már kipróbált. :R

Sima L-Glutamine-t szedtem. G-Bombot még nem is próbáltam :D Amúgy a cikk vége ajánlásokkal volt tele, azt le is csíptem belőle éppen az miatt, hogy ne termék legyen a lényeg. Szal csak semmi kiforgatás... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#103474) Woodslave válasza kk831228 (#103472) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Mármint mire? Hogy más is telenyomja a topicot angol tanulmányokkal...:D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#103475) kk831228 válasza Woodslave (#103474) üzenetére


kk831228
addikt

Arra is, meg arra is hogy izmos legyél kox nelkül... :D:D

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#103476) LanyUs válasza Woodslave (#103474) üzenetére


LanyUs
senior tag

Persze bele lehet kötni, de úgy gondoltam hitelesebb ha ott hagyom az idézetben. Szerintem van olyan hasznos ez a cikk, mint az hogy vótam gyúrni és nagyon jó volt....stb.

(#103477) kk831228 válasza LanyUs (#103476) üzenetére


kk831228
addikt

Persze van olyan hasznos ez is... :R Viszont az rövidebb... ;] :D

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#103478) LanyUs válasza GoTReX (#103357) üzenetére


LanyUs
senior tag

Össze kellene hasonlítani a Myprotein Whey-t az MHN Whey-el.

Én az MHN-t tolom, szerintem hobby szinten teljesen jó. 3 kg 10e Ft. A vanília, csoki-kókusz és az epres fehércsoki finom, az eper-banán elmegy, a holland csoki utálat.

Myprotein vélemények? Persze ha felveszi az árversenyt vagy ha több, akkor biztosan jobb is ugye? :D

(#103479) LanyUs válasza kk831228 (#103477) üzenetére


LanyUs
senior tag

Oké :D Összefoglalom: nem lesz az ember az L-glutamintól Arnold, csak erősíti az agyat és az immunrendszert, ezért többen rájönnek gyorsan, hogy venniük kell egy zsák G-Bombot, amitől viszont már dagadó izmaik lesznek :DDD

(#103480) GoTReX válasza LanyUs (#103478) üzenetére


GoTReX
őstag

Szerintem ezt is fogom rendelni.Kokusz már nincs,valamire bökök.:-)

XBOX ID: GoTReX #4839

(#103481) LanyUs válasza GoTReX (#103480) üzenetére


LanyUs
senior tag

Akkor viszont konkrétabban megosztom Veled a tapasztalataimat, amit vehetsz kettőnek is, mert a barátnőm is előszeretettel kortyolgatja a porocskáimat :) Szóval:

Az általam kipróbált tejsavó fehérjék teszik a dolgukat. Összetételükben minimálisan különböznek (pl. Biotech 20,7 g, YE 24 g fehérje, MHN 18,5 g fehérje, glutamin és bcaa közel azonos ). Gyomorbántalmakat egyik sem okozott, ezért inkább kitérnék az oldódásra és ízekre.

MHN Whey Pro - Eper-Banáníz: nem annyira erősen dominál a banán, mint egy csak banános termékben. Enyhén édeskés íze miatt a 3kg vége felé kezded csak megunni. Oldódása jó, kissé habzik, de mit számít, mert úgyis lenyeled :)

MHN Whey Pro - Epres-fehércsokiíz: nem annyira édes és tökéletesre csiszolt, mint a bio vagy a scitec cucca, ennek ellenére nagyon finom és megunhatatlan. Palacsintát sütöttem múltkor belőle és nagyon finom édes lett a tészta belőle. Oldódás kiváló, habzás van. Sokan beszélnek kesernyés utóízről. Ezt 15kg után sem érezzük. Szóval nem értjük.

MHN Whey Pro - Kókuszos-csokiíz: a másik best ízem a bio nitro pure terméknél. Itt messze nem olyan finom, de iható kategória. Finom édes. Oldódása viszont hideg vízben borzasztó (csomós marad, habzik, darabos), langyos vízben rendben.

MHN Whey Pro - Holland csokiíz: sokan írták mennyire finom, édes stb. keserű csoki íze van, abszolút nem édes és 1 kg is úgy erőltettem le belőle. Messziről kerülöm.

És van egy új íz a csokis keksz: nem próbáltuk még :)

(#103482) Woodslave válasza LanyUs (#103476) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Dehogy. Pont örülök

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#103483) LanyUs válasza Woodslave (#103482) üzenetére


LanyUs
senior tag

Minden tanulmányt nyitottan fogadok és leszűröm belőle, amit hasznosnak vélek. Minél több annál jobb. A hétvégi élményem elmesélem Nektek:

Creatin jótékony hatása, hogy csökkenti a savasodást és diéta idején is kedvez a hidratált izmoknak, így nem bomlanak le olyan könnyen. Heti 3 súlyzós edzés mellett általában hétvégén tolok egy brutál kardió futást, ahol levezetem a stresszt ( átlag 160 bpm, de hegymenetben 175 is meglehet ). Az új futótechnika miatt a combomban 4 napig izomláz szokott lenni, mert gyenge, mint a fing. Ezt a terhelést nem szokta ( félre értés ne essék futni szoktam, de nem ezzel a helyes módszerrel ).

Béta-alanin is volt a futás előtti koktélban a bcaa mellett. Most próbáltam az alanint először. Bizsergető érzés megvolt :), de a hegymenet... amikor full beégett volna a combom jött a bizsergető érzés és nem tudott elfáradni az izom. Persze lihegtem és kapkodtam a levegőt, de az izmok !!! Hihetetlen volt és mindezek után nem volt izomláz!!! :Y

Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy vannak jó ötletek és néhány dolgot érdemes kipróbálni.

[ Szerkesztve ]

(#103484) kk831228 válasza LanyUs (#103483) üzenetére


kk831228
addikt

Erdekes pedig inkább a vádlit szokta megterhelni, legalábbis nekem...

[ Szerkesztve ]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#103485) GoTReX válasza LanyUs (#103481) üzenetére


GoTReX
őstag

Uhhh ez aztàn kimerítő válasz:-) Szerintem a fehércsokis okés lesz,kòkusz amugy már nincs.Fehérje-fehérje,ára jò a wheyek közt:-)

XBOX ID: GoTReX #4839

(#103486) Alpachino válasza GoTReX (#103485) üzenetére


Alpachino
veterán

A kolléga a hosszú tanulmányában ( már ami a tejsavó proteinek íz világát illeti) :) elfelejtette megemlíteni az MHN jellegzetes "gyógyszeres" utóízét, ami minden ízükre jellemző :K nekem a holland csokis szinte ihatatlan volt, annyira dominált ez az utóíz...de a fehércsoki-eper sem sokkal jobb ilyen tekintetben, bár azért ez még a fogyasztható kategóriát nálam megütötte.

"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)

(#103487) LanyUs válasza Alpachino (#103486) üzenetére


LanyUs
senior tag

" Sokan beszélnek kesernyés utóízről. Ezt 15kg után sem érezzük. Szóval nem értjük." - szerinted ez mi?

"MHN Whey Pro - Holland csokiíz: sokan írták mennyire finom, édes stb. keserű csoki íze van, abszolút nem édes és 1 kg is úgy erőltettem le belőle. Messziről kerülöm." - és ez mi?

Látom megy a savazás rögtön, ahelyett, hogy írtál volna azonnal a kommentbe értelmes alternatívát, amin esetleg még gondolkodhat a fogyasztó.

[ Szerkesztve ]

(#103488) Ed3r_X_ válasza Alpachino (#103486) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Csak a szteroidot érezted ;] hisz tudod, aki porozik.. :D

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#103489) HussarF válasza LanyUs (#103483) üzenetére

Ha már BÁ nem igyekszik, akkor felteszem én a kérdést: Te izmos vagy? ;]

(#103490) LanyUs válasza kk831228 (#103484) üzenetére


LanyUs
senior tag

Helytelenül részben sarokra érkeztem :( Majd 1 éve újratanultam futni és minden edzéstől izomlázam van :)

Comb-és farizomból rugaszkodok előre és azok csillapítanak [link] [link]

Maximum középtalpra érkezek, sarokra semmiképp és kicsit hajlítva tartom a térdem végig, mert így nem terheli a térdizületem, de annál többet kap a combizmom.

(#103491) Alpachino válasza LanyUs (#103487) üzenetére


Alpachino
veterán

Az a gond, hogy az olcsó a jó ellentéte :) tehát ennyi pénzért 3kg tejsavó proteint, úgy hogy még ízre is finom legyen nem lehet kapni....de úgy is mondhatnám, hogy valamit, valamiért :K

pl. én a Stillmass WP-it többre becsülöm, legalább van köztük egy jó pár kimondottan finom íz...bár ennek meg a habzása, oldódása a gondja :)

így most marad akcióban nálam a "tejsavó király" a csokis Iso Whey Zero 0.5kg 3000-ért :K

[ Szerkesztve ]

"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)

(#103492) LanyUs válasza HussarF (#103489) üzenetére


LanyUs
senior tag

Troll kérdésre troll válasz. Igen nagyon és képet is teszek fel, hogy legyen min nyammogj és alátámasszam a kritikád. LOL bammeg ez a legfontosabb. Idejön az ember segíteni és megy a basztatás... megáll az ember esze...

(#103493) LanyUs válasza Alpachino (#103491) üzenetére


LanyUs
senior tag

Benyomtam pár adag 2,2 kg-os Bio Nitro Pure Whey-t kókusz-csokiban és teljesen egyetértek Veled: ízkirály!!! - de ezt írtam is. Viszont nem volt jobb regenerációm, így maradtam az MHN-nél. A stillmasst nem ismerem, de nem mertem berendelni eddig. írsz róla még ha megkérlek?

[ Szerkesztve ]

(#103494) Alpachino válasza LanyUs (#103493) üzenetére


Alpachino
veterán

Nem nagyon tudok többet elmondani róla, mint amit röviden az előző hsz-emben megemlítettem....teljesen korrekt összetételű tejsavó koncentrátum, finom ízekkel, rossz oldódással és egyes ízek nagyon durván habzanak, pl. az epres nem annyira és még jól is oldódik, nem úgy mint pl. a csokis :(

Mondjuk én csak is edzés után fogyasztok turmixot, de azt is botmixerelem, tehát nálam az oldódás annyira nem szempont, inkább a habzása idegesítő egy kicsit számomra, (de 14000-ért 5kg) megbocsátható :)

"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)

(#103495) LanyUs válasza Alpachino (#103494) üzenetére


LanyUs
senior tag

Köszi! Lehet majd bepróbáljuk, de előtte kipróbáljuk a csokis-keksz MHN-t :) A habzás számomra lényegtelen, mert lecsúszik simán :) Reggel-este egy adag, edzés után dupla megy a megfelelő kaja előtt. Próbálom a kondi és a futás/bringa között az optimális egyensúlyt megtartani. Sajnos kemény futásokkal faragtam az izmaimból, de a kardió teljesítménynek ára van :( Soha nem akartam sem dagadó bivaly lenni sem kenyai csontos. Valahol a kettő között kellene lavírozni...

[ Szerkesztve ]

(#103496) HussarF válasza LanyUs (#103492) üzenetére

Még szerencse, hogy az interneten csak hiteles és lektorált emberek osztják az észt, így hát semmi szükség referenciára. Elvégre kizárt dolog, hogy Pistike 3 hónap edzés és néhány elolvasott tanulámny után idejöjjön és elkezdje szarni a spanyolviaszt. Nem is volt még erre példa a topik életében. :R ;]

(#103497) darkarthur válasza Alpachino (#103494) üzenetére


darkarthur
senior tag

Remélem ha döghúst kínálnak 300Ft-ért kilóját abból is veszel legalább 5-öt. :( :O

Samsung S23 Ultra 5G

(#103498) LanyUs válasza HussarF (#103496) üzenetére


LanyUs
senior tag

Mint az a regemből is láthatod nem 14 évesen jöttem ide a 25-ös karommal a 0 edzésmúlttal osztani az észt. Szóval ne haragudj a troll buziságod számomra sértő. Szóval nem Neked fogok épp magyarázkodni, mert felesleges időelbaszás 2. úgyis mindig a trollnak lesz igaza, mert a másik megunja. Tehát ha nem haragszol kedves tapasztalt edzőtársam részemről off. És éppen örülni kellene ha valaki ebben a topicban új segíteni próbál... hát ez szörnyű és egyben elkeserítő is, ahogyan egyesek vélekednek.

[ Szerkesztve ]

(#103499) Alpachino válasza darkarthur (#103497) üzenetére


Alpachino
veterán

Miért te "döghúst" szoktál enni, ? volt már vele tapasztalatod....nem ízlett ? :) ;]

Egyébként meg ez most, hogy jön ide...ez az undorító hasonlat ? :U

[ Szerkesztve ]

"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)

(#103500) TeeJay


TeeJay
félisten

myprotein impact whey natur fehérjét melyik oldalról rendelitek?
az angliai oldal drágább mint a német, a magyar meg mindkettőtől drágább ha jól látom
igaz még így is sokkal jobb mint a biotech és scitech

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.