Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#90991) Jahno válasza JonesC (#90987) üzenetére


Jahno
őstag

Nem is a kiadás, hanem ha logisztika van. Kettőnél itt nekem az sem vicces, mikor kollégák kölkei sorban betegnek meg, aztán megfelelő ritmusban átveszi a fél család.

Idehaza asszonnyal éppen beszéltük, hogy gyerekeseknek elég jó kedvezményeket ad a cég, ami órában és melóban mérhető. El kell mennem előbb, mert a gyerek, szülői van, izé van, bigyó van. Gyerek van, gyerekkel ez, gyerekkel az. Nekem meg sörözni kell mennem vaze :C

Három különböző ritmusban tolni a különórákat, szakköröket és azt fizetni, hümm, ott is nem nagy kiadás, csak pont +50%, ami nem kevés. Főleg ha beesik egy kicsit problémásabb, amikről Dóri bírna mit mesélni, foglalkozás, logisztika és kiadás szempontjából is. Bár ez is volt szó HWSW-n, mindjárt jön Ücsüküé a sakkórával :C Bár blubesz lehet bírna egy olyan csajt, mint haveromnál, akinél suli után nyári szünetben kicsit megkattant valami, vett egy öregebb autót és nekiállt szerelgetni, restaurálni. Nem lehet mindenki nke, hogy focit kap kötelezően és kész, mert az occsó is, van a faluban, nem kell messze menni de népszerű és pénzt hoz. Amit adja, mi is csinálunk mindenfélét, ami vagy majomság vagy sem.

Ha kamaszodik, akkor úgyis hamar megpróbál beinteni és lelép, aztán lehet hamar visszakerül, lehet érte este menni buliba, suli utáni edzésre, ha közepesen nagyobb lesz akkor hajnalban ki a város határába mikor éppen hazaesik buliból. Első körben azért, mert félted második körben... Másodikban is. Mert nem lesz más értelmes megoldás.

Tesónál gyerek elbattyog bicajjal edzésre, suli és minden 2 kilométeren belül van. Később kapott robogót, most már autót, el van magának de lesz még meglepetés.

NéhányhHavernál szinte rendszeres a telefon, hogy "jajj el tudsz ugrani értem Gödöllőre, Ferenciek terére, mert..." Akkor mész és intézed. Késett a vonat, soká jön a busz és reggel mégis kelni kell, változott A Terv. Ráadásul egy csomó tanfolyam van este 9ig, utána Pestről neccesen jut haza, vagy csak fele útig. Azt meg mégsem mondod, hogy ne tanuljál. sok ismerős 15 évesen (vagy korábban) komolyan vette és érdekelte valami, 16 éves kortól meg már ment is neki a szempilla, műköröm, smink akármilyen papírral járó oktatásoknak egyéb OKJnak. Legalább néhánynak terve volt és csak lestem miképpen állnak neki a világnak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.