Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#90297) zetor2000 válasza Jahno (#90296) üzenetére


zetor2000
senior tag

Sajnos van olyan jelforrás / keverő, ami vibrál, ha "csak" simán be van kötve a rendszerbe.
Ma pl. 2 monitor volt olyan, hogy asztal szélén nézted, és megvakultál, mert rezgett a kép. Mert a keverőből csak ilyen kép tud kijönni, mert ha 1080p@60 a norma, akkor pár másik rendszer esik szét... meg a keverő (tulképp egy switcher) egy nem túl aczélos valami, és a jeleket nem szereti. Egy "rendszerfelbontás" mind felett...Roland V60-HD Nem rossz, de sokmindent nem képes megemészteni.
Ha a prezentációs laptopon buzerálom a második monitor beállíásait, akkor se jobb... Vagy a teremben nincs kép a projektoron (ez ritka, de néha elő-előfordul), vagy villog a kép a projektoron (ez még ritkább, de volt), vagy egy videokonf rendszer képe hullik szét tőle. Egyben sosem jó, mert mindennek persze más a natív formátuma. És van 1-2...sok DS kijelző mellé, de szerencsére ezek ritkán vannak használva, meg ezek önjáróak.

Mondjuk a 210E-s splittert nehéz megindokolni a 10-20E-s profi kinézetűekkel szemben.
Talán a csavaros táp, meg a minőség, a rackelhetőség (aminél a beépítőlemez is ~100E... :) )

Extronra még nem kerestem idehaza árat... De az se olcsóbb, szerintem.
Hátt... 186E és 268E nettó az Extron splitter... Ez icipicit drágább, mint a Kramer. És mennyivel jobb, mint mondjuk egy Digitus, ami ~20E az 1be4ki? :D

Majd a kasszások eldöntik. Nekem eddig elég volt specifikálni, csak látom a számokat, és fogom a fejem, hogy jajj... illettve ez már lyally!

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.