Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#82898) Samott válasza WiZARD (#82897) üzenetére


Samott
addikt

Igen, 11 es 16 kozt szabad csak parkolni. Gondolj bele: az a celjuk hogy negy utan az ott lako tudjon parkolni. Reggel engedhetnek korabban is...

Amugy az erzsebetvarosban mar pedzegetik hogy fel kene emelni a parkolohelyek arat az ottlakoknak is. Nem csoda a tobbsegnek nincs autoja... :)

"A felmérés felvezetőjében leírták, hogy a kerület lakosainak csak egyharmada használja az utcai parkolókat - a háztartások kétharmadának nincs is kocsija -, és ez az összesen mintegy 9562 gépkocsi úgy foglalja el a közterületet, hogy ha azt más módon értékesítenék, akkor évi akár 2-3 milliárd forint bevételt jelenthetne az önkormányzatnak, amit csupa jó dologra fordíthatna."

"Egy parkolóhelynyi, azaz körülbelül 10 négyzetméternyi közterület évente 1,1 millió forintot hozna a Belső-Erzsébetvárosban, ha teljes mértékben fizető parkolóként lehetne hasznosítani. ... Ha egy parkolóhelyet teraszként használnának, az az egy hely évi 2,9 millió milliót fialna, ha pedig csak árusító pultnak, sátornak adnák ki, akkor évi 2 milliót"

[ Szerkesztve ]

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.