Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#66429) npera válasza Sipi- (#66427) üzenetére


npera
újonc

Én nem teljesen értem, hogy ez mire jó. Lagol a kapcsoló? És ez a feature? :C :Y

Nálunk a korona miatt jegelve van a villanyhálózat felujítása, mert a szerelő nem mer idejönni. De majd talán őssze folytatjuk. A nappaliba olyan dimmer került, amire lehet kékfogon át kapcsolódni és különféle módokon vezérelni a fényt. Kipróbáltam. Egy instabil fos az app, 3 próbálkozás után ment a levesbe.

Komolyabb irodaházaknál megértem az intelligens vezérlés szükségességét, nem is vitatom. Poén, amikor a közeli tudományos parkban az épületek a szél-, hőmérséklet- és fényviszonyok alapján automatikusan állítják az árnyékoló drapériákat és redőnyöket. De itthon oda tudok menni az ablakhoz és ki tudom nyitni az árnyékos oldalon az ablakot résre, hogy szellőzzőn. Meg le tudom ereszteni az árnyékolót az ablak elé, hogy ne tűzzön oda a Nap.

Otthon én inkább a meghibásodás lehetőségét látom ezekben a cuccokban, meg az állandó karbantartást. Mert olyan ritkán van, hogy semmit nem kell vele csinálni.

És azt is teljesen megértem, hogy Vodike hobbiból csinálja, mert ez szórakoztatja. Én meg quadokat forrasztok, szóval mindenkinek megvan a hobbija...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.