Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#65548) FőDudu válasza npera (#65544) üzenetére


FőDudu
addikt

Cegnel valami hasonlok vannak - tipusra meg nem mondom, de ugy nez ki mint a linkeden.
Nem nagy a lakasunk (110m2), a Conchita elvegzi a nagy reszet. Szonyeg nem nagyon jellemzo - parketta es jarolap. Max furdoben van.

Azert kellene 'cordless', hogy kanapen es egyeb helyeken lehessen vele egyszeruen porszivozni. 2 kutya eleg sok koszt behord - bar miota a medence alatt levo homok le lett fedve azota sokat javult a helyzet.

Azt nem tudom az ilyen cordless cuccok mennyire hasznalhatok pl. autoban.
Gondolom korlatozottan, a meretuk miatt nem ugy fer oda mint a flexicso vegen a vekony szivofej... Nem mintha az lenne a fo cel (evi 1-2 takaritas megtortenhet mashol is) - de nyilvan ha a cordless hasznalhatatlan autoban akkor nem csinaltam semmit, mert a mostanit nem rakhatom fel a padlasra es ugyanugy foglalja a helyet valahol. Max ha corldesshez illeszt az ember egy flexicsovet. Ami a speci alakzaras csatijuk miatt nem lesz egyszeru tortenet. Ezert is lehet jobb a Dyson, az kb mindenre fel van keszulve - nem ugy mint pl. egy Xiaomi vagy Blaupunkt.

Xiaomi is valamit maskepp csinal. 1,3kg a porszivoja - a Dyson meg 2,4-3,0 kg tipustol fuggoen. Vagy uzemidovel, vagy szivoerovel varial. Xiaomi pl. KPa erteket ad meg, Dyson meg motor teljesitmenyt es AW-t (ez valami szivoero meroszam).

FőDudu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.