Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#65181) npera válasza -NoVa- (#65173) üzenetére


npera
újonc

Én most azt nézem, hogy ha másik bejárós bringát szeretnék, akkor inkább nem szeretnék. Ami még emészthető árban van, az a Phülöp új paripája, de lehet továbbra is életben tartom a mostanit, csak átrakom 2-részesre a hajtóművet és átállok versenybringás csapágyra.

Mindig elfelejtem hogy melyik menet van rajta és mit lehet a vázba belecsavarni. De ha asszony kap végre munkát, akkor szerintem belevágok. Az egyik oldalon összekorrodált a pedál a hajtókarral, meg sem bírom mozdítani. Azt majd úgy kell vélhetően leverni róla. A másik oldalon bezsíroztam, amikor leküzdöttem róla. A hajtómű is össze van gyógyulva, szóval szerintem azt szervízben fogom kiszedetni, ha a csöves módszer nem működik. Előtte veszek vascsövet amit rá tudok húzni a grimbuszra, meg egy másikat a hajtókarra. Aztán elkezdtem tépni. Ha úgy sem jön le, akkor szerelő.

Ha 2-részes CX hajtómű menne rá versenybringás csapággyal, akkor rögtön könnyebb lenne a lánc és a lánckerék karbantartása és a végáttételt is rövidebbre tudnám venni. Most az utolsó 4 fokozat gyakorlatilag túl hosszú melóba menet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.