Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43409) blueboi69


blueboi69
csendes tag

Kb1 hét kimaradt, de sztem esélytelen visszaolvasni. Utólag is bodlog karit mindenkinek :)

A történés annyi, hogy voltunk a keleti végen rokonságnál. Odafelé megállok pihenőnél, majd induláskor éktelen nagy nyikorgás nyekergés a jobb első kerék felől. Anyázások közepette arra jutottam, hogy leveszem a kereket. Levettem, a féltárcsa és a porvédő fémlemez közé volt beszorulva egy kis kavics...

Aztán rokonokénál ugye nem nagyon autózok, mert parkolóhely sincs sok. Egyik este nézem, hogy világít a műszerfal világításom. Úgy, hogy az autó be van zárva napok óta.
Nézem, hogy wtf. Már annyira leszívta az akksit is, hogy a kpzár ugyan kinyitott, de indítózni már nem tudtam. Mindez 25-én este... Na akkusaru levesz, másnap bebikázzuk, akkor nézem, hogy a létező összes világítás az autón összevissza villog. Egyik tompított világít, a másik villog. Indexek nuku, néha a jobb oldali első felvillan. Hátul egyik helyzetjelző világíít, meg a középső féklámpa konstans... Betippeltem, hogy a világításvezérlőmodul megadta magát. Elvégre nagy eső is volt, meg minden, lehet párás lett. Hát valszeg beázott, úgy kiégett az egyik IC rajta, hogy még a műanyag ház is megoldvadt. Mázli, hogy nem gyulladt fel az egész autó. Ennek örömére, sikerült 26-án beszerezni egy másik ilyen egységet. Bedugtuk, azóta jó minden. Most már itthon vagyunk, hazafelé semmi kaland nem volt. Majd később tolok be képet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.