Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43701) FőDudu válasza WiZARD (#43700) üzenetére


FőDudu
addikt

Galaxy Watch Active 2 orara akad szijad?
(elvileg 20mm szeles gyorskioldos)

Gyarilag bor van hozza, kellene valami textil/gumi/muanyag/fem ami birja a vizet is.
Jo nagy a csuklom, szoval a gyari szij utolso 2 lukat tudom hasznalni.

Koszi!

FőDudu

(#43702) FőDudu


FőDudu
addikt

Jatek temaban nem vagyok kompetens, nem jatszottam vagy 15 eve.
Telefonon/iPaden kiprobaltam 1-2 aktualisat, de nem toltottem veluk orakat.

FőDudu

(#43703) -NoVa- válasza FőDudu (#43701) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ez egy nagy bajom az összessel. Jóféle tényleg strapabíró Zulu szíjat használok vagy 2 éve, a Nato is bejön, de mindkettővel halottnak nyilvánítana az összes pulzusmérős okosóra hamar:)

(#43704) Samott válasza -NoVa- (#43695) üzenetére


Samott
addikt

12 hozzaszolas, de rinya az tenyleg nincs. Ennyire kulonbozik a ket tarsasag? Szinte sajnalja: "I felt the controller guys usually took forever to turn and face me." :)

Mondjuk a "balanceolt" igen erdekes megfogalmazas... :)

[ Szerkesztve ]

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#43705) WiZARD válasza FőDudu (#43701) üzenetére


WiZARD
addikt

Nincs semmi okosórára, mert az óra alatt is átmegy a natoszíj, így blokkolná a pulzusmérőt.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#43706) FőDudu válasza WiZARD (#43705) üzenetére


FőDudu
addikt

Ok, koszi!

Nezek valami atlag szijat..
Vegulis cserelni nem ugy.

FőDudu

(#43707) hobizoli válasza -NoVa- (#43703) üzenetére


hobizoli
nagyúr

a biologia csodaja lenne :DDD

több drón kell ;P

(#43708) Jahno válasza Piftuka (#43685) üzenetére


Jahno
őstag

Na, akkor sorban.

ATGames cuccából van vezetékes is, az egész jó. Persze mindet kipróbáltam, másik klónját, Flashbacket, akármit. Már követni sem bírtam. "A Sega" már későn ért el hozzám, de itt körúti krimóban is van. Gondolom nem sejtették, hogy ennyire bejön majd a népnek, így sok játékkal okésabb, de akkor meg már tényleg még mindig az eredeti, bár ennek HDMIn nagy TV-n felskálázva jobb képe van. Kellene mindegyik na :-D

Amit még linkelsz az a Mega Retron 50 dolcsi körül szintén imponálna, de megint mindegy, itt az eredeti a multi kártyákkal és sok mással :C HDMI nélkül. Ha egyik MD megjavul akkor szerintem két utángyártott kontrollerrel megy is vissza a piacra, csak valahova be kell lőnöm az árát. És azt sem tudom, hogy eredetit vagy kapcsolós/chipes/régiófüggetlent toljam-e el.

Játékokban kicsit mellébeszélünk, mert engem nem a sértetlen és dobozos mindenféle érdekel, főleg nem a legritkább. Mikor régebben nem voltam ezekre rámozdulva, akkor még a Castlevaniát is odaadtam valakinek tán 1-2 sörért. Eredetiben van Golden Axe, Asterix, Lost Vikings meg csomó minden, mert felgyűlt, találódott, járt a konzolhoz. Sonicból van vagy három is, de persze az a kommersz vonal. A dobozost majd egyszer eladom 500 forintért és kész is (:- Használatra meg itt van egy lekapart címkés, filccel összefirkált verzió aminek egyik sarkát még valami kutya is megrágcsálta. Bedugom, működik, partiverziós.

Ha játék kell, akkor 196az egyben kártya kb. 6ezer, vagy kicsit drágább az, amibe SDkártyával bármit beleraksz és kész. Játékból ugyanaz fut, semmi kínai visszafejtett verziós mókázás, aztán az egészet megúszod kb. 20ezer körül.

Csak ez megint a "gyűjtő" kontra "használjuk" különbség, mert én ezeket simán odaadom bárkinek használatra is, aztán majd max. év végén leleltározom az amortizációt.

(#43709) zetor2000 válasza npera (#43696) üzenetére


zetor2000
senior tag

Az interneten fellelhető értékelések / tapasztalatok alapján az NCR / Panasonic 18650es cellák a legjobbak. De szerintem a Liitokala féle dolgokkal sincs semmi baj.
Aliexpressen 5869 csillag, és ennek két (2) százaléka értékelte rossznak a terméket. Ebből pár arra panaszkodik, hogy nem ért oda a terméke / nem nyomkövetve rendelte meg, és nincs csomagazonosító. Ez a kisebb baj.
A problémásabbja mindenféle kapacitás tesztet hajtott végre, és nem annyi jött ki neki, mint a gyárnak. Na, ez lehet baj...

Ha jól értékelem a svéd ajánlatot, akkor az 440 korona (kerekítve) a kínai vámos-áfás 382 koronával szemben. Átforgatva forintra lejön, hogy 1500 pénz a difi. Hát, ezért inkább menj be a boltba, vagy rendeld meg onnan svédből, mert azt hamarabb meg tudod verni biciklilánccal, mint a kínait.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43710) qnadam válasza zetor2000 (#43709) üzenetére


qnadam
veterán

arról nem beszélve, hogy a svéd sokkal magasabb, így könnyebb eltalálni a lánccal.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#43711) npera válasza WiZARD (#43705) üzenetére


npera
újonc

Ha elég erős pulzusod van, akkor érzi. Csak erősen kell pulzálni :C

(#43712) npera válasza zetor2000 (#43709) üzenetére


npera
újonc

A svéd is valahonnan vidékről jön, tipikusan legalább 500 km távolságból. Szóval bár országon belül van, de kocsival is 6-7 óra ezeken a csoda utakon. Szóval akár Kínában is lehet.

(#43713) hobizoli válasza npera (#43712) üzenetére


hobizoli
nagyúr

nekunk a 900km 8.5 ora volt a ket megalloval egyutt (egyebkent a Railjet vonat ugyanezt a tavot 9 ora 3 perc alatt teszi meg)
mondjuk ho nem volt az uton sehol, csak hoszalligozas Bécs nyugati reszen

de ott mar akkor ment a Winterdienst-s jargany es szorta a sot

több drón kell ;P

(#43714) zetor2000 válasza npera (#43712) üzenetére


zetor2000
senior tag

Arra szeretném felhívni becses figyelmedet, hogyha éppen a svéd elvtárs fejét csépeled a biciklilánccal, akkor azt a csoda zárószemet azért vedd le előtte. :)) Az a veréshez nem kell, elég a lánc, még a végén elhagyod, azt rendelhetsz olyat is. :DDD

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43715) zetor2000 válasza qnadam (#43710) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ugye? :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43716) npera válasza zetor2000 (#43709) üzenetére


npera
újonc

Köszi, gondolkodom.

Az FPV-monitort tudom hajtani a régi 2S beltéri repülő akksijaimról. Ha szükség van, akkor 2 db 700 mAh-s pakkot párhuzamosan kapcsolok, akkor lesz 1,4 Ah kapacitásom.

A kerékpárlámpa sem sürgős, mivel még működik a régi akksi, csak gyenge. Szóval lehet megkockáztatom a kínai boltot, aztán vagy fake lesz a cella vagy nem.

Ha magas a belső ellenállás, akkor nem tudok magas áramot kivenni belőle, ami szerintem nekem nem nagy ügy. A lámpa alighanem a magasabb áramigényű applikáció, de az sem lehet olyan nagyon magas áram. A CREE LED adatlapja szerint maximum 3A-t húz. Az babapiskóta a 10-30A között megadott áram specifikációnak.

Az FPV-monitor vélhetően ennyit sem húz. Amikor még jó volt az akksija, akkor több, mint 2 órát futott egy töltésről, ami egy kábé 1,5 Ah-s akksiból nem tud túl magas áramot húzni. Kábé 0,7A mondjuk.

Akkor még ha fake akksit is kapok akkor sincsen nagy baj.

A 2 hónapos szállítási határidő cink, még ha nem is sürgős. Félig megöregszik az ember, mire megjön a cucc.... :U

(#43717) npera válasza zetor2000 (#43714) üzenetére


npera
újonc

Mindenképpen ügyelek majd :C

(#43718) FőDudu válasza npera (#43716) üzenetére


FőDudu
addikt

November 11-en rendelt Indiegogo-s cucc meg mindig Szingapurban van a tracking szerint.
Ma irtam a cegnek, hogy kuldjek ujra ugy, hogy max 1 het alatt megkapjam, vagy johet a refund.

Kibaszott kinaiakkal csak a baj van.
Mostanaban semmi nem jott meg onnan.
Bezzeg amit a nemet Amazonrol rendelek az masnap itt van.

FőDudu

(#43719) npera válasza hobizoli (#43713) üzenetére


npera
újonc

Itt tipikusan 90 km/h sebesség van megengedve az országúton (sztráda nagyon kevés helyen van), nagyon sok kamera van és állandóan lelassítanak 50-70-90 vonatkozásban. Ha legálisan közlekedsz, akkor az átlagsebességed durván alacsony.

Mondjuk van, aki tojik a sebességhatárra. Egy észak-svéd kollégám amikor megy a "telekre" ami 1140 km-re van innen, akkor a sebességhatár +50 km/h tempót megy. A csóka elég jól vezet, de ha kábé 140-el veretsz egy 90-es úton és kijön eléd valami elég nagy állat (vaddisznó, szarvas vagy jávorszarvas), akkor az az autó többet már csak a bontóba megy és a jávorszarvas esetén szerencséd van, ha túléled.

Én megtanultam, hogy ha tempót mész (tesztpályán 200+), akkor a kisebb állatot csak elnyomod. Nem is próbálsz kitérni, mert csak extra kockázat. A tesztautót majd megjavítják, de ha elkezdesz gépészkedni nagy sebességű teszt alatt akkor az nem lesz jó. Egy női tesztpilóta megpróbált egyszer kikerülni egy őzet, ami felfutott a nagy oválra. A kanyar előtt az egyenes részen meglátta és kábé 240-ről próbálta kikerülni, miközben felfutott az ovál kanyarba. Nem sikerült megfognia a kocsit, hanem lett egy elég 3D-s manőver belőle. Sikerült átrepülnie a korlát felett azon is gellert kapva, aztán 3D-ben pörögve berepült az erdőbe. A nagy sebességű teszteknél van teljes bukócső és 5-pontos öv, ami megmentette a nőt, mivel túlélte. Pár fát letarolt és a kaszni is elég gyűrődött lett, mire megállt.

(#43720) zetor2000 válasza npera (#43717) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én rendeltem valami akciókor egy 6os csomagot, megjött szép papír csomagban, kellő hőfokú pákával lehet forrasztani a végét - ez kérdés volt az eladó felé.
Ismerős e-Cigarettájába kellett elem, az olyan, hogy elég rövid idő alatt kell nagy áram, mert pillanatok alatt párásítani kell. Ezt tudhatja, mert nem nyavajog a haver.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43721) npera válasza zetor2000 (#43709) üzenetére


npera
újonc

Kábé 15:30-kor elkezdtem rántotthúst (és gombát csinálni). Meg krumplipürét. Elment vele asszem 3,5 óra. Most picit lazulok...

Olvasom az értékeléseket.

"
I never received the order! The money was not returned, asked to go to the post office, there is nothing! for the first time such! Disgusting! 08 Aug 2019 01:49

Additional Feedback Narrow-eyed bastards closed the dispute, the parcel is not received, there is nothing in the mail.
"

Ez egy 1-csillagos értékelés, a ruszki vevő nem volt boldog :Y

(#43722) npera válasza zetor2000 (#43720) üzenetére


npera
újonc

Igen, azt nézem, hogy az 18650 töltők és akksik szinte összes rivjúja ruszki. Ott nagyon pörögnek az ecigire ezek szerint.

Én nem értem sem a cigarettát, sem az ecigit. Füstöt szívni tüdőre direkt (????)

Mondjuk legjobb, ha befogom a pofámat, mert én meg iszom mértékkel (!), tehát a saját szememben a szálkát, mielőtt más szemében a gerendát vagy hogy.... :C

(#43723) Jahno válasza FőDudu (#43718) üzenetére


Jahno
őstag

Mert a Amazon teljesen más Te még hisztis picsát játszol. Ott van, hogy hány napja van feladni és kb. mikor érkezik, aztán kész.

(#43724) hobizoli válasza npera (#43719) üzenetére


hobizoli
nagyúr

uhhh...akkor ott megvolt egy eles toresteszt is :Y

több drón kell ;P

(#43725) npera


npera
újonc

Egyszer élünk. Vettem 10-et. Mi baj lehet. A leírás meggyőzött. Nem tudom mit ittak, amikor ezt beírták, de jól nyomják... :C

liitokala Lii-HG2 18650 top 30A discharge current power lithium batteries
3.7 V 3000 mah capacity is not empty mark

Authntic power batterye :Y


The batteries can be 10-30A current work!!!!!!

(#43726) Jahno válasza npera (#43716) üzenetére


Jahno
őstag

Én az eső hihető zöld cellát és sárga Firepower akkut vettem meg aztán kész, bírja.

(#43727) npera válasza hobizoli (#43724) üzenetére


npera
újonc

Japp.

Nem vagyok nagyon oda a jelenleg kapható kocsikért, mert amikor az 5-hengeres motorokat abbahagyták, akkor ott az a csodás hang odalett. De az igaz, hogy ha a standard törésteszteken túl is biztonságos autót akarsz, akkor kevés más opció van.

A BEV-ek most egy paradigmaváltást hoztak, mivel az akksipakk által megerősített padlólemez és a belsőégésű motor által nem kompromittált első hossztartók egy teljesen új törésbiztonsági alapot adnak. De guess what, a skandináv márka is dolgozik a saját BEV platformján és a fókusz továbbra is a biztonságon lesz. Anélkül, hogy a Teslát bármilyen módon is minősíteném csak annyit tudok mondani, hogy a svédek még mutatnak majd valamit a biztonság terén.

(#43728) npera válasza Jahno (#43726) üzenetére


npera
újonc

Agyaltam egy ideig, aztán oda jutottam, hogy a svéd bolt is Kínából rendeli, aztán nem tesztelnek rajta semmit, lesz ami lesz. Szóval inkább kihagyom őket és veszek egyből Kínából. A kockázat ugyanaz.

(#43729) Phülöp válasza npera (#43728) üzenetére


Phülöp
addikt

Nekem van egy nemtommi meg egy Samu 18650. Két hete hurcolom magammal, hogy bedobjam végre valami gyűjtőbe.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#43730) Phülöp válasza FőDudu (#43718) üzenetére


Phülöp
addikt

Indiegogo működésével amúgy tisztában vagy?

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#43731) qnadam válasza npera (#43719) üzenetére


qnadam
veterán

ha elég gyorsan mész, akkor kiütöd a jávorszarvas lábát, és átmész alatta, nem? nem lesz ideje rádesni.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#43732) FőDudu válasza Phülöp (#43730) üzenetére


FőDudu
addikt

Igen, es fel is adtak Shenzenben. Tracking is van, csak november 25 ota nem mozdul Szingapurbol (15-en adtak at a szallitonak). Pedig annyi ido alatt gyalog is ideert volna a futar.

De legalabb megfogadtam, hogy ezutan semmit nem veszek kinabol.
Jo lesz ujevi fogadalomnak. Europabol johet.
A tobbi tul hosszu. Nem erek en erre ra.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#43733) zetor2000 válasza npera (#43722) üzenetére


zetor2000
senior tag

Elkezdtem írni eCigiről, azt valami rosszat nyomtam, ment az egész a p*csába :)
Szóval eCigi nekem se érthető, de haver azzal szokott le. A különbséget értékeli a családja is, mert nem füstszagú se a ruha, se a verda, sőt. Mindenféle ízesített cuccokat pöfékel, és nem kell letüdőzni sem.
Ettél én még a szivart, meg a szivarkát preferálom.

Inni meg Dr. Zacher módra szeretek, hogy 2 sör, harmadik meg hátttööö izééé.
Szóval va, hogy lemegy, meg mellé minden más is, ami van, de nem rendszeres. Pedig van miből válogatni... szerencsére. De van, amihez évek óta nem nyúltam. Pl. 2012es szilva, életem legjobb saját cefrézése/főzete volt, még van egy zárolt félliteres. 2013as névnapi akármi... talán az is szilva. Klf. likőr, mert az jó. Dió... Amaretto majd egy éves... Haver adott tavasszal egy Chivast meg 2 poharat mellé, dobozban. Meg ilyenek. Tea a Tátrából, lassan az is egy éves, januárban kaptam... Most már biztos kihűlt :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43734) zetor2000 válasza npera (#43725) üzenetére


zetor2000
senior tag

Zárd rövidre kesztyűben valami izgalmas vezetékkel. Ha ponthegesztés van, akkor bírja árammal. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43735) Piftuka válasza -NoVa- (#43689) üzenetére


Piftuka
veterán

Milyen "Cambridge Soundworks cuccaid" vannak?

És milyen az a "Roland"? :)

Nekem is van "Roland" által gyártott eszközöm. Egy "Quad Capture audio interface".

Kizárólag home stúdió célokra használom. Vettem hozzá egy Rode NT1-A kondenzátor mikrofont, és ezzel a szettel éneklem fel a dalokat.

"Aquila non captat muscas."

(#43736) Piftuka válasza npera (#43698) üzenetére


Piftuka
veterán

No, jobban utánanézek ezeknek a kínai cuccoknak akkor! :K

Mondjuk ha jól sejtem, idehaza egyiket sem lehet kapni...

"Aquila non captat muscas."

(#43737) zetor2000 válasza FőDudu (#43732) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ruházat terén rosszul jársz...
Ha nem is minden kínai, de elég sok alapanyagot gyártanak, amit nem Kínában varrnak. Azaz szerintem ruházat terén nem tudod kikerülni őket. Az, hogy mi van ráírva, nem jelent semmit. A zippzárak 90+%a YKK terméke, ami kínai... azaz a "nem veszek semmit Kínából" duma jól hangzik, de betarthatatlan. Amit az Amazonról rendelsz, is kínai, max már deponálva van az EUban.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43738) FőDudu válasza zetor2000 (#43737) üzenetére


FőDudu
addikt

Ugy ertem, onnan nem rendelek.
A vilag cuccainak fele kinai, nem lehet kikerulni.

FőDudu

(#43739) zetor2000 válasza Piftuka (#43735) üzenetére


zetor2000
senior tag

Róland...
Praktikus az elejéről nézni... tanulhat az ember új szavakat.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43740) qnadam válasza Piftuka (#43735) üzenetére


qnadam
veterán

ha úgyis van egy ilyened, miért nem azon hozod ki a hangot?

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#43741) zetor2000 válasza npera (#43673) üzenetére


zetor2000
senior tag

A review alapján eléggé patent, persze nem olcsó.
Javítás terén 9/10, mert az SSD nem lehet alkármilyen.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43742) npera válasza qnadam (#43731) üzenetére


npera
újonc

Pontosan! Végre valaki kapisgálja az alapelvet, amit követek. Ha elég gyorsan haladsz, akkor a veszélyzónában olyan piciny időt töltesz csak, hogy gyakorlatilag megszűnik a fenyegetettség. A sebesség a megoldás.

(#43743) Sipi- válasza npera (#43711) üzenetére


Sipi-
tag

Vagy az órán felül kell elvezetni a szíjat és a telefonon nézni a pulzust és a pontos időt :)

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#43744) npera válasza Piftuka (#43736) üzenetére


npera
újonc

Teljesen mellőzi a drámát a megrendelése. Az SA-36 erősítőt Aliról rendeltem. A DAC-ot meg a Shenzenaudio oldalról. Az is simán megjött.

A kábeleket (szignál és hangszóró) a helyi hifiboltban vettem.

(#43745) npera válasza zetor2000 (#43741) üzenetére


npera
újonc

Mondjuk ez is olyan, hogy ha lenne ilyenre pénzem, akkor használnám. Aztán utána ha elromlik, akkor keresztüllövöm Glock17-el, aztán veszek újat... :C

(#43746) npera válasza Sipi- (#43743) üzenetére


npera
újonc

Ugye, hogy?????

Vagy csak kell egy rendes óraszíj, mint minden rendes embernek..... :DDD

Flame ON!!!! :C

P.s.: az óra helyett mobilt nézők is kommenteljenek, extra salty...... :Y

(#43747) qnadam válasza npera (#43746) üzenetére


qnadam
veterán

nekem ott az autóban a szent kvarcóra.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#43748) Phülöp válasza FőDudu (#43732) üzenetére


Phülöp
addikt

Akkor szopóka van.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#43749) npera válasza qnadam (#43747) üzenetére


npera
újonc

Nekem is. Toyota.

(#43750) Jahno válasza Phülöp (#43730) üzenetére


Jahno
őstag

Jaja, volt 2 éves kampányunk, ott kicsit aggódtam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.