Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43601) qnadam válasza Piftuka (#43598) üzenetére


qnadam
veterán

koax kell?
tudom, hogy milyen a behringer híre, de ha usb-ről egy digitális kimenetre akarod küldeni a hangot, ott gyakorlatilag mindegy, mert nem a "hangkártya" alakítja analóggá.
az alaplapon nincs digitális kijárat?

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#43602) Piftuka válasza hobizoli (#43599) üzenetére


Piftuka
veterán

Persze, értelek. Azért is engedtem el a témát, és nem vettem meg az egyetlen Ryzen lapot (BIOSTAR Racing X470GTA), amint van PCI csati. Mert arról végképp nem tudott senki semmit, és egy árva tesztet sem lehet fellelni róla.

Báár... nem biztos mindezek után, hogy nem az lett volna a jobb döntés.

No, most már mindegy.

Első körben működjön az új gép. Majd mehet a Win10. Aztán keresek valami új hangkártya megoldást. Ha nem lesz, akkor fájó szívvel nyugdíjazom a kis hangfalszettet is.

A TOSLINK-COAX digi konvertert én is néztem. (Ennél még profibbak is vannak negyed áron az eBAY-en).

Csak nem tudom, hogy a jel/zaj arány romlik-e az átalakításnál. Digitális a jel végig, de ki tudja...

@ncc1701

A monitoron 2 HDMI van. (És egy D-SUB.)

A két HDMI-re van kötve most az új és a régi gépem. Így tudok váltani közöttük. (Már amikor az új gépem éppen ad képet...)

"Aquila non captat muscas."

(#43603) Jahno válasza npera (#43558) üzenetére


Jahno
őstag

Mert a MACben nem ugyanazok az Intel alapok vannak ja.

(#43604) Jahno válasza zetor2000 (#43560) üzenetére


Jahno
őstag

Meg proci microcode meg hasonlók, meg kellene néznem rendesen képen az alaplap/proci kombót, az a gyanús, de BIOSt elvileg frissítettél.

(#43605) Jahno válasza hobizoli (#43579) üzenetére


Jahno
őstag

Nekem nem kell mondani, de én ültem elé, aztán semmi baja nem volt a pattogással, pedig látok olyan meg másmilyen gépeket is. Pont ezért néztem meg, hogy mi van benne, mert jó volt és ha erős, akkor mostanában nem kell cserét betervezni, max. valami SSD-t, de mivel nem erős így bonyolultabb a történet és hagyom a fenébe.

(#43606) hobizoli válasza Piftuka (#43602) üzenetére


hobizoli
nagyúr

Ebay

erre gondoltal?
mondjuk ez szerintem ugyanez amit a magyar bolt is arul :DDD

de digitalis atalakitasnal zaj -elvileg- nem lehet

több drón kell ;P

(#43607) npera válasza Piftuka (#43598) üzenetére


npera
újonc

S.M.S.L. erősítőkből van pár jóval erősebb is, én egy 20W-os cuccal szüttyögök. És van többféle DAC is náluk. Én optikait lőttem, de ha kell 96 kHz felett is élet, akkor vannak olyanok is.

Meg persze van mindenféle egész elborult tudású cucc is csillióért. Erre egy erősítő, aztán studio monitorok. Van mindenféle csöves cucc is.

(#43608) Piftuka válasza hobizoli (#43606) üzenetére


Piftuka
veterán

Igen, az AQUA is nyilván ugyanonnan szerzi be (valószínűleg Kínából), és 10x-es áron adja. :K

Én egyébként erre gondoltam: Digital 2-Way Audio Converter, Optical to Coax

"Aquila non captat muscas."

(#43609) Jahno válasza Piftuka (#43583) üzenetére


Jahno
őstag

Hááááát, felénél el lennék emulátorral, de a Sega minivel óvatos legyél, annyiért tényleg kapsz igazi Segát és az nekem jobban bejön. Sega újféle klónból próbáltam párat, azt nagyon ki kell fogni, vagy szintén valami seftestől olcsón lőni és eladni ha nem tetszik.

Megadriveom amúgy akad, lehet rá alkudozni, tolsz bele egy multi kártyát occsóért és kész is :DD A minin nekem létfontosságú játékok is hiányoznának, bár az eredeti kazettát megeszi, a multit viszont nem. Innentől az sem olcsó :-/ Semmi nem olcsó, hogy rohadna meg, bár én jól vagyok, mert haveri körből tudok garázdálkodni, megy a cserebere és ez is úgy indult, hogy pár javítani való vagy reménytelen vas a nyakamon maradt. Aztán gyógyultak és alakultak.

Master Systemhez pld. nem találok kontrollert, de ha minden igaz akkor ugyanaz, mint a MD. Csak nehogy ezt is elfüstöljem, mert elég sok ellentmondó leírásba futok bele a neten. Eleve azon meglepődtem, hogy ezek már bőven digitálisak. 10ezer körül lehet venni...

Próbáltam tört Segát, az teljesen utálatos ha nem értesz hozzá, játék közben véletlenszerűen bejön mindenféle szervízmenü, aztán próbálj kilépni belőle és ne szétbarmolni a konfigot. Xboxos törésemnek is csak 2 napig örültem, tök jó, hogy leírás kell hozzá és 2 percenként más-más a gombok funkciója...

Ezekben Gömbibának igaza van, minél eredetibb annál jobb. Bekapcsolod, műxik, a herélmények nagy része meg csak blogokon és elméletben működik. És egyik nagyszájú sem fogja fel elsőre, hosszadalmasan rá kell vezetni mindenkit, miért nem megy arcade vas emulátorában a C64, Amiga meg főleg.

Retro csoport teljesen változó, igazából nagyobb baj, hogy mindenki kereskedik és senki nem használja, újdonságok nincsenek, ugyanazt a 150. mémet vagy viccesnek tartott izét rakják be. 90%-uk ezért nem olvassa, nagy része meg csak írja ész nélkül. Rajongói és hobbicsoportokat nyomnak le ugyanazok az arcok, tökre szánalmas.

Kereskedők miatt érdekes még a "tesztelt, működik" cucc, hogy csak kicsit szarok a gombok, kicsit kontaktos, kicsit izé. Néha vannak jók, de ugyanazok az arcok adnak-vesznek, az nekem is unalmas, meg néhány kapkod is, törli, felrakja újra, átírja, ááááá.

No meg az ilyenek, 1-2 kazetta poénból érdekelne is, de ekkora tételben nem tudom mit akar és kinek éri meg, 400 forintért úgy 3-4 darabot poénnak lőttem volna, de csak nagyban szeretné:

Ráadásul most sütöttem el egy sárga gépet, mert egyik felén 6 voltos felirat volt, alján 9es, megetettem egy valamivel és kimúlt... Talán javítható. Ezért jobbak a microUSBsek, ahhoz minden sarkon van töltő, kábel, egyértelmű az egész. Csak szép "Family Computer" feliratos, kár lenne érte.

(#43610) npera válasza Jahno (#43603) üzenetére


npera
újonc

Ja, tudom. Samsung és Intel az is, néztem elég sok teardown videót.

(#43611) hobizoli válasza Piftuka (#43608) üzenetére


hobizoli
nagyúr

ezzel pl siman megoldhato lenne szeritem
kell hozza pl egy SoundBlaster PCIE-s hangzsuga, azokon (is) van optikai digitalis kimenet

faternak anno egy sima PCI-s Asus Xonar DG hangzsuga volt a dual Opteron-ban, mert azon olyan regi volt a hangchip meg az integralt video is, hogy nem volt hozzajuk Win10 driver sem mar :DDD
a video az vmi XGI Volari volt asszem...

videora egy Asus GT730SL-2GB 64bit passziv hutesu PCIEx8-s VGA kerult bele, meg mivel csak USB2.0 volt rajta, abba is vettem neki egy PCIEx1 USB3.0-s zsugat bele
ugy egesz jol ment 8x4GB RAM-l a 2x6core

több drón kell ;P

(#43612) zetor2000 válasza qnadam (#43596) üzenetére


zetor2000
senior tag

Hátt.. Xiaomi Note 10 6/128 430USD. Erre jön még vám, áfa, ha nem csúszna át, akkor az ~+30%, talán a legdrágább a telefonok közül... 150-160 közé lőném be. A gyöngyházfehér szín állati jól megy ezekhez. Ilyen az enyém is színre.
A Redmi Note 8 Pro 64Mpix kamerás, ami viszont néha jól jöhet a 48Mpix hez képest, bár elképzelni sem tudom, hol... :) Redmi Note8 Pro QC3at vagy valami hasonlót tud.
Amúgy Redmi Note8 szerű alternatíva a Samsung Galaxy A70, de az nem MIUI felületű, és elég borzasztó.
Most ilyen, amivel együtt élek muszájból. Emellé van egy Redmi Note8 Pro ami viszont kínai rommal van :))verhetetlen kémkedő készülék.

Esetleg halaszd el tavaszra a vásárlást, jön a Xiaomi Mi10 és a Redmi K30 / K30 Pro.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43613) Bujdy81 válasza Samott (#43278) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Ne haragudj, de ennél komolyabbnak gondoltalak!

Elolvastam a topic első bő 200 hsz-ét jelentem, tartozol 20 perccel az életből! ;)

Az egész alapja, hogy egy agyhalott írt egy összefüggéstelen, zagyva cikket, de a hozzászólók megpróbálták kihámozni belőle a lényeget.

A lényeg, ami nekem átjött:
NEM a kontroller vs. bill+egér a fő baj, hanem az, hogy bill+egér eszközöket kontrollernek EMULÁLVA használnak, így be lehet kapcsolni azokat a támogató eszközöket a konzolon (pl.: célzássegítő) ami csak a kontrollereseknek van. És a kettő együtt már túl nagy előny a bill+egér esetben.

(#43614) Samott válasza Bujdy81 (#43613) üzenetére


Samott
addikt

Kepes voltal vegigolvasni? :DDD

En csak linkeltem, nem irtam, engem ne hibaztass. Csak egy pelda volt, hogy milyen reakcio lesz ha azonos palyan jatszhatnak... amugy minek tamogato eszkoz (pl: celzassegito) ha anelkul is lehet boldogulni vele? ;)

Korabban linkeltem kulfoldi cikket, ott mar arrol volt szo hogy nem ilyen emulatorral, hanem hivatalosan tamogatott szerveren eresztik ossze oket. Pont ilyen hiszterikus reakciok voltak a konzolosoktol. Ok jol latjak az eroviszonyokat, feltik a jatekukat.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#43615) JonesC válasza Bujdy81 (#43613) üzenetére


JonesC
csendes tag

Mondjuk bill efér kombónál inkább hátrány a célzássegítés

(#43616) Jahno válasza Samott (#43614) üzenetére


Jahno
őstag

"En csak linkeltem, nem irtam, engem ne hibaztass. " Erre mondtam, hogy ha már valami vitaalpot kezdünk, akkor forráskritika is kellene vagy a "mert valamit neten találtam" opciónál csöppet komolyabb érvek. Csak az bonyolult és foglalkozni kell vele ugye. Olvasni, utánatúrni? Azt minek is. Aztán jönnek a mindenféle ligák, amik idehaza is egyre erősebbek, de azért Koreához meg a többihez mérve sehol nem vagyunk.

No meg még mindig csak 1-1 fajta játékról beszélünk, ott sem tudjuk megtanulta-e használni és melyiket.

Ezért emlegettem a Mariot is, mert az pld. kontrollerrel könnyebb. Verekedősök már változók. Eccot :wub: is nehezebb joystickosan nyomni, van aminél nem lehet katgorikusan kijelenteni, hogy az vagy az a jobb, van aminél homályzóna, van aminél jobb, mert 1-2 autóverseny meg joystickosan furcsa, mert nyomni kell a gázt és irányváltás/fék, az bill/kontrolerrel megint más. Ellenben FPS cuccoknál ha tudják használni, akkor jönnek a meglepetések, mert kontrolleren 2 gomba van az 1 darab egér helyett.

Én meg semennyire nem nyomom, lényeg a röhögés, sör, szocializálódás meg a 8bit vonal. Gömbibá is megmondhassa.

Meg olyanok, hogy havercsaj felhívja a John Romerot, megkérdezi, hogy nem-e szeretne-e eljönni hozzánk egy jó haknira-e, aztán eljön. És még az árfekvésből is tudtunk alkudozni, azt meg már haversrác csinálta. Mennyi? 9ezer. Aztán úgy indított, hogy áááá, legyen 1ezer, ennyi van rá :-D

(#43617) npera válasza Piftuka (#43581) üzenetére


npera
újonc

Most megnéztem ezt a hangfalszettet.

Ahogy nézem ez olyasmi lehet, mint a Logitech Z623 volt, csak ezen több a szatelit.

Nem leszólni akarom a kategóriát, csak tapasztalat PC-készletről belépő zenehallgatós cuccra váltva. Egy ilyen után egy bármilyen bookshelf "hifi" hangszóró sokkal jobb zenei élményt adna.

Nekem ilyenek lógnak az SMSL cuccokon.

Hasonlítgattam különféle márkás cuccokhoz A-B-A-tesztet végezve a kedvenc zenémen kapcsolható hangszóró panel előtt állva. Meglepően jó. Egy Bowers & Wilkins 805 D3 persze durván eltángálja, de az majdnem 70x annyiba kerül.... :Y

(#43618) Jahno válasza JonesC (#43615) üzenetére


Jahno
őstag

Bárminek az ellenkezőjét is meg tudjuk indokolni :C

(#43619) Piftuka válasza npera (#43607) üzenetére


Piftuka
veterán

Szép cuccok! Ezek közül néhányat ismerek is.

Ha kérhetem, térjünk erre vissza még! ;) A többire is reagálok holnap; remélhetőleg immár egy új gépen történő Win10 telepítés mellett.

Mert közben fejlemények...

Azért holnap felhívom a boltost, ahol a lapot és a tápegységet vettem. Most már - a történtek alapján - nekem az utóbbi gyanús.

"Aquila non captat muscas."

(#43620) hobizoli válasza Bujdy81 (#43613) üzenetére


hobizoli
nagyúr

Celzassegito? Az minek?
Vagy megsem annyira egyforma az iranyithatosag? :DDD

nemtom, de en neztem ugyanazt a game-t konzolon is meg PC-n is, de a PC-n reszletesebbnek tunik a kep, foleg a hatterben es folyamatosabbnak is tunik a mozgasa is

a Freesync mondd vmit?

PC-n 80-100fps felett jatszik a legtobb gamer mar, mert van hozza technika is, konzolon meg jo ha 60fps megvan, de sokszor meg annyi sincs igazabol, mert a LED TV-k miatt mind1 is

gamepad meg van USB-n a PC-hez is
joy is, kormany is

több drón kell ;P

(#43621) JonesC válasza Jahno (#43618) üzenetére


JonesC
csendes tag

Ennek az ellenkezőjét megnézném. Egy gyorsulásmentes jól beállított egérnél bármiféle plusz faszság csak gond, nem segítség.

(#43622) Jahno válasza JonesC (#43621) üzenetére


Jahno
őstag

Nova linkelt valami haladó kategóriás videót.

(#43623) -NoVa- válasza npera (#43617) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ha már BookShelf hifi, a kis 4" Roland/ Edirol MA-15D micro studio monitorjaim is erősen ajánlott kompakt asztali zenehallgatásra való izék, és nem kell kábeldzsungel a szobába. Mindenféle bemenet, akár egyszerre több is, Toslink + analóg 2 külön hangerőszabályzóval hasznos.

(#43624) Gabibácsi válasza hobizoli (#43620) üzenetére


Gabibácsi
tag

Igen, nagyon fontos hogy mekkora felbontáson játszol

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#43625) Jahno válasza Gabibácsi (#43624) üzenetére


Jahno
őstag

Érdekes, hogy a 320x200as pénztárgép teljesen jónak tűnik, a Sega 256x240es (ezt kugliznom kellett :-P) olyan elég érdekes, de majd egyszer a Borkuckóban megvitatjuk. Kell a 200 FPS, biztos felfogja az agyad :-D

(#43626) Sipi-


Sipi-
tag

Kiderült, hogy a két új hangfalam közül az egyikben nem szól az egyik hangsugárzó :Y
Holnap hívom a boltot, hogy mi a teendő ilyenkor.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#43627) hobizoli válasza Gabibácsi (#43624) üzenetére


hobizoli
nagyúr

1920x1080 volt mindketto, meg kb 1.5-2 eve neztem 1x egy F1-s game-t

de nekem a PC-n folyamatosabbnak tunt a kep, es reszletesebb is
mintha konzolon tobb lenne az elmosodas a pixeleken a hatterben

több drón kell ;P

(#43628) ncc1701 válasza hobizoli (#43627) üzenetére


ncc1701
veterán

Ennek a magyarázatára magad is rájöhetsz, egy bika pc erősebb, mint a konzol.

(#43629) Samott válasza Jahno (#43616) üzenetére


Samott
addikt

Mar megint rosszul hasznalod ezt a fogalmat. A kerdes az volt, hogy mi lesz ha osszeengedjuk oket, mondtam hogy hisztizni fognak a konzolosok. Erre hoztam egy random peldat. Az hogy egy hulye akit linkeltem pont tok mindegy. Mert a tobbseg hulye mindenhol.

Mario se relevans, hiszen a kerdes az a Minecrafthoz kapcsolodott. Azt meg meg en is irtam hogy autoversenyre kifejezetten jo a kontroller. Nekem is van, magam is hasznalom. Egyedul az fps-en vagy meg az annal is tobb gombot igenylo minecrafton volt a vita.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#43630) Samott válasza Gabibácsi (#43624) üzenetére


Samott
addikt

Meg fogsz lepodni, de igen. Hamarabb latszik az ellenfel... nem is latja ki lotte le. :DDD

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#43631) -NoVa- válasza Samott (#43629) üzenetére


-NoVa-
őstag

És erre linkeltem egy CS:Go példát, hogy mi változik az inputtal. Kontrollerrel mozgékonyabb agresszívebb játék a hatásosabb, bill+egérrel meg passzívabbak nagy átlagban. Mindkettőnél vannak végletek, meg játék/implementációfüggően lehet valamelyik platformnak előnye, ezért hülyeség egyetlen cikkből extrapolálni. Tessék egy videó, ahol épp Battlefieldben húznak egyenlőségjelet a platformok közé:

link

Szóval lehet nyomni a szokásos master elite race hülyeségeket, csak a valóság ezt lassan 5-10 éve elhagyta.

(#43632) Samott válasza -NoVa- (#43631) üzenetére


Samott
addikt

Figyelj, tok egyszeru: majd ha a PC-s jatekosok sirnak tomegesen, akkor ertekeljuk ezt ujra. Addig ezt csak kivetelkent tudom kezelni.

Fusd at a hozzaszolasokat is, ugy nez ki a tobbseg nem vele ert egyet: "I'm a Controller Veteran and I been playing BF4 for 18 months with an Xbox One controller and I decided to try the mouse and keyboard..The mouse makes it ridiculously easy to get that kill..I'm so impressed with the accuracy of the mouse I can't go back to a controller for PC fps games."

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#43633) -NoVa- válasza Samott (#43632) üzenetére


-NoVa-
őstag

Átfutottam a hozzászólásokat, baj van a szemüvegeddel. Néhányan nem értenek egyet, akiknek adott inputra illeszkedik a stílusuk. Legalább annyian szavaznak a kontrollerre a hozzászólásoknál, csak vedd le a szemellenződ.

(#43634) ncc1701 válasza -NoVa- (#43633) üzenetére


ncc1701
veterán

Igen, de erre már írtam, h mai gyerekeknek többnyire büdös beletenni a melót egy játékba, így kontrollerrel a rásegítés miatt könnyebb dolguk van. Ahol összeeresztik a két bandát, ott nonstop megy a picsogás, h egérrel könnyű...

(#43635) Samott válasza -NoVa- (#43633) üzenetére


Samott
addikt

Ja, "Most the video seems to be "controllers are better because the computer aims for me."" :DDD
I prefer controller over mouse&keyboard because I spent all my gametime on console

Hat kosz, ez tenyleg egy nagyon kierlelt velemeny.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#43636) eattila


eattila
csendes tag

Lecseréltem a lámpát a konyhában. A régi úgy volt fölrakva, hogy a plafonból kijövő alu vezetékek végére kampót hajtottak, a lámpa réz vezetékeinek végére hurkot tekertek, és rá voltak akasztva a lámpa vezetékek a plafonira.
Érintésvédelem: havanna barnával voltak körbe tekerve!!!!
És végül egy kampóval fel volt még akasztva az egész a földelés kábelére ami szintén a plafonból jön....

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#43637) zetor2000 válasza eattila (#43636) üzenetére


zetor2000
senior tag

Nem rossz...
Az újat legalább sikerült az alu vezetékhez tekerni? :D
Vagy ilyen "csatos" Wago-t használtál?

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43638) JonesC válasza Jahno (#43625) üzenetére


JonesC
csendes tag

Nem kell felfognia az agynak, pont az a lényege, hogy jóval több legyen, mint amit képes vagy felfogni.

(#43639) -NoVa- válasza Samott (#43635) üzenetére


-NoVa-
őstag

Megint szemezgetsz, pontszerű mintákból építesz érvet, és ignorálod azokat, amik cáfolnák a véleményed.
Aim assist nélkül is jobb 2 analóg karral assaultozni újabb játékokkal, precizebb és kényelmesebb a mozgás és egyszerűbb a vertikális visszarúgást kompenzálni. DMR/Sniper meg precizebb egérrel, de ezek nagy átlagban ilyenek. Egyénfüggően meg bőven van olyan, akinek csak az egyik fajta áll kézre, hiába öl időt a másikba. Az analóg karok érzékenységebés karakterisztikája bőven jó már rég, nem kell az RC távommal játszani feltétlenül, pedig USB gamepadként is megy:)

(#43640) eattila válasza zetor2000 (#43637) üzenetére


eattila
csendes tag

Kerestem a wago-t ami volt itthon, de nem találtam. Szóval maradt a csoki, ami a lámpa kábelén volt. Mármint az újon. De toltem bele kontakt pasztát.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#43641) Samott válasza -NoVa- (#43639) üzenetére


Samott
addikt

Szemezgess mar te is, tenyleg erdekelne, mik azok az ervek amik kimaradtak.

Es cafold, ha tudod, hogy mindig a kontrolleresek sirnak, ha osszeeresztik oket egy arenaba a pc-sekkel. Mert ezt elegansan ignoralod hiba irja JonesC, leslie vagy eppen en. Majd ha forditva lesz erdemes lesz elgondolkodni, hogy esetleg valtozott barmi.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#43642) qnadam válasza zetor2000 (#43612) üzenetére


qnadam
veterán

a többi az 100 környéke, ahhoz képest a 150e sok :)
megapixelek... munkám során egy 22 mpixeles gépet használok, és 3 mpixeles képeket adok át. egyébként a telefonok is a képfeldolgozást segítik inkább a több pixellel, a 48asok is alapállásban 12 mpixeles képeket készítenek, és csak kevés esetben van értelme rögzíteni 4 annyit. samsung nem jöhet a házba, csak vendégként...
alapból nem akartam várni, lezúztam a oneplust (ez is jellemző, 2011 óta csomó okostelefonom volt, egyet se törtem meg. aztán most pár hónapja a 3t-t mégis, majd a helyette vett másikat is arcraejtettem, ami nem lett volna baj, ha ott nem lett volna valami törmelék, amitől 4-5 helyen egyszerre tört a kijelző...), bár nagyjából elvagyok a mostani átmeneti a2 lite-tal. majd jövőre kitalálom :D

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#43643) JonesC válasza Samott (#43641) üzenetére


JonesC
csendes tag

Mondjuk biztos vannak akik nagyon jók kontrollerrel, de eléggé meglepne ha egy olyan játékban amit én is ismerek nem mészárolnék le nagyjából bárkit egérrel, aki kontrollerrel játszik.

(#43644) -NoVa- válasza Samott (#43641) üzenetére


-NoVa-
őstag

Hallgass vissza pl Konnektor podcasteket a Battlefield függő korszakukból, ahol ezrével tolták az órákat mindkét platformba és crossplayben is inputrinya nélkül. A belinkelt CS:GO kontrolleres videóban mindenki más egérrel tolta, de hiába dumálok én, Jahno, stb, úgyis az az érv, hogy Leslie is megmondta.

(#43645) qnadam válasza eattila (#43640) üzenetére


qnadam
veterán

pedig az összetekerés biztonságtechnikailag hibátlan, ha az tartja a lámpát: amikor az egyik fém megette a másikat, akkor szépen leesik az egész, megszakítva a bizonytalan kontaktot.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#43646) JonesC


JonesC
csendes tag

Btw ezekkel a glass nano repair okosságokkal van valakinek tapasztalata?

(#43647) qnadam válasza Jahno (#43609) üzenetére


qnadam
veterán

ebből a hatalmas keresletet figyelembe véve három darab is nagy tételnek számít.

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#43648) zetor2000 válasza qnadam (#43642) üzenetére


zetor2000
senior tag

Volt a tabellában valami Huaweigomba, 150 magasságában, ebből gondoltam, hogy Krőzus hozzád képest a templom egere (aki nem azonos a HWSW-s templomegerével). Szóval, hogy a középső neved Stexvanbőven. :)
A 48/64 és 108Mpix képes Mi / Redmi telefonok tudnak natív képet is készíteni.
Szerintem a nagyobb akku nem probléma, nekem az A70 2-3 napot tud, ha nem nyomkodom sokat. Ha sokat nyomogatom, akkor ~1,5 után kell tölteni 20 percet, és összekapja magát. A Redmi Note 8 Pro-m is ilyesmi üzemidőket tud.Ha meg olyan van, akkor van egy Mi Power Bank3, ami USB-C-.s, és laptopokat is képes ellátni pár percre, ha megfelelő a töltő csati (USB-C). Telefon kábé egy hétig menne róla. Most várom a telefonra a 9H 2.5D privacy anti-spy tempered glass screen protector akármit.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43649) zetor2000 válasza JonesC (#43646) üzenetére


zetor2000
senior tag

Que?

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#43650) Samott válasza -NoVa- (#43644) üzenetére


Samott
addikt

Ugye most viccelsz? Podcastet hallgassak, oraszam, hogy keressek benne magyarazatot az ervelesed mellett? Kertben van egy szenakazal, beledobok harom tűt, megkeresed? Ha Jahnora meg a Mariojara van szukseged az ervelesed megtamogatasara akkor tenyleg nagy a baj. O teljesen masik rendezvenyen van.

[ Szerkesztve ]

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.