Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34814) Jahno


Jahno
őstag

Kezdek megőrülni a júzerektől... De úgy a héten kb. mindenki hülye. Lakatosnak megmondtam, hogy ne csináljon semmit a kocsival. Most mondom sógornak, hogy akkor kimennék érte, akkor mondja, hogy ne menjek, mert a lakatos úgy gondolta, hogy mégis meg kellene oldani és ott van Nála a gépezet.

Havernak annyit mondtam az új irodánál, hogy úgyis mindegy, kábelek fal mellé vannak szórva körben, lehetőleg ne bántsák és tapossák szét, meg ne tolják elé a bútort, jövünk csináljuk. Erre a két végére kb. rárakták a bútor lábát, közepén meg tolták volna feszítésig a falra.

Itteni júzeerket nem is mondom, írt Teamsen otthonról, hogy be sem tud lépni a gépére, semmi nem működik. Mindent úgy kell kibarkóbázni, hogy mire gondolt, nem tudja a loginnevét, alapvető gépkezelési ismeretek is valahol a félhomályban egy sarokban.

Teljesen egyszerű mondatokkal is bajaink vannak, ha azt mondom, hogy áááá, mindegy, faszom. Csak közben itt nyomulnak, rángatják az ajtót, kijöttek az ügyviteli cuccok új verziói, azonnal rakjuk fel mert az a biznisz, közben ma lett hivatalos, hogy pénteken átállunk Merakira, így Kumar két napja azon pörög, de azok sem olvasnak, csak az előtte lévő papírról. Nem nekem való ez a világ.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.