Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34301) eattila válasza qnadam (#34296) üzenetére


eattila
csendes tag

Itt nagy sikered lenne :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#34302) npera válasza Sipi- (#34273) üzenetére


npera
újonc

A Verso 2015-ben 254900-ról volt leárazva 194900-ra. Mondjuk ebből már nem alkudtunk. Edition Feel volt a neve asszem, a következő cuccok voltak benne:

- "bőr"-textil ülés. Ez nem sima textil, hanem valami mintás flancos cucc, oldalt pedig a támasztékokon amolyan környezetbarát bőr, ami igazából valami darálék összeragasztva és lepréselve. Lexus alatt a Toyota nem ad ténylegesen bőrt. De már talán ott sem.
- panoráma tetőüveg, nem nyitható. Be sem ázik mondjuk.
- tolatókamera
- jobbik rádió DAB-al
- xenon fényszóró (akkor még nem volt LED ilyen alacsony szinten)
- sötétített üvegek körbe
- esőérzékelős ablaktörlő

Ami nincs benne:

- navigáció
- vonóhorog

Az utána jövő generáció volt az utolsó frissítés. Abban modernebb a kormánykerék és van benne valamilyen biztonsági csomag vészfékezős asszisztenssel. Viszont abban már van stop-start, ami gyűlöletes. Meg másféle színek vannak. És felnik.

Ha ebből az autóból lenne a Prius hajtásláncával is, akkor kábé elértük volna az autógyártás egyetemes csúcsát. Egy járműben minden IS.

(#34303) npera válasza Samott (#34300) üzenetére


npera
újonc

Tényleg a dojcsland ment egész éjjel? Akkor kint pogózhatott az összes nyugger az utcán, ekkora buli még sosem volt.

(#34304) Sipi- válasza qnadam (#34299) üzenetére


Sipi-
tag

Ahova a srácaim járnak általános suliba, ott azt mondták szülőin, hogy a felújításhoz anyagra talán kapnak majd pénzt, de emberre biztos nem, ezért kérik a szülők segítségét majd a felújításban (munka formájában).

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#34305) halapidori válasza -NoVa- (#34292) üzenetére


halapidori
csendes tag

lesz helye, ha neked már nem kell :)

(#34306) Gabibácsi válasza qnadam (#34299) üzenetére


Gabibácsi
tag

Mivel előtte jópár évvel én is dolgoztam gimiben, elmondhatom hogy előtte sem volt jobb. Sőt. De ezzel persze nem vígasztaltam meg senkit.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#34307) Gabibácsi válasza Sipi- (#34304) üzenetére


Gabibácsi
tag

Az ovinkban a szülők segítettek festegetni a falakra, én persze nem tudtam róla mert ugye a honlapon kb semmi nincs, csak faszbukon írogatják. Pedig szeretek festeni.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#34308) Jahno válasza Gabibácsi (#34306) üzenetére


Jahno
őstag

Nálunk sok suli vagy önkormányzat magának ki bírta gazdálkodni. Most mióta klikk van nem érdemes, nem tudják, nem szabad, nem lehet... Aztán onnan csak a semmi és a baromság jön.

(#34309) halapidori válasza blueboi69 (#34297) üzenetére


halapidori
csendes tag

igen, főváros, de ezek máshol is ilyen mindennapos dolgok.

Tele van az egész rendszer rejtegetett és szépen kicsinosított csontvázakkal. Írhatnám még hosszan, tényleg.
Viszont korlátlan mennyiségű frontint kérhetünk a betegszobáról. Máshol ingyen kávét adnak, nekünk ez jutott.

(#34310) qnadam válasza Gabibácsi (#34306) üzenetére


qnadam
veterán

amikor én jártam gimibe, pénz akkor se volt több, de legalább olyanok tudtak döntéseket hozni, akiknek közük volt a helyi viszonyokhoz, és mondjuk nem fordult elő olyan, hogy az elöregedett csatornát kiásva csak a törött szakaszt cserélhették ki, az egész csövet nem, mert arra nincs engedély, és így vissza is temették a régi csövet.
ez utóbbi természetesen a fantázia szüleménye, ilyesmi a valóságban biztos nem fordulna elő.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#34311) qnadam válasza Samott (#34300) üzenetére


qnadam
veterán

a kerület végülis passzol.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#34312) blueboi69 válasza halapidori (#34309) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Borzasztó. Nem csoda, hogy alig akar ott dolgozni valaki. Asszony mielőtt itthon maradt volna a gyerekkel, iskolatitkár volt, de nem látott ilyen problémákat. Mondjuk ott sztem volt is pénz sokmidenre.
Én még kb 6-7éve ugye dolgoztam 9kerületben középsuliban, pont akkor volt váltás így láthattam, hogy miképp működik a suli és mi lett miután átvette a KIK vagy fenetudja mi. Az elején a szokásos káosz, senki nem tudta, hogy mi az ábra. Én azt vettem észre, hogy IT téren, ugye előtte az volt, hogy a gazdasági igazgatót kellett meggyőznöm arról, hogy mit mennyiért kéne venni. Nem volt egyszerű, de alapvetően jutott némi pénz az IT-ra. Utána kaptam egy kontaktot, vmi központi emberke, akinek kellett jelezni, hogy mi kell és ha ő jóváhagyta akkor elhozta a suliba, a beszerzést nem nekem kellett intézni. Viszont nem kérhettem pl tartalék tonert, így ha elfogyott (tanárok basztak szólni, hogy jelez a gép, hogy fogytán van) akkor megigényeltem és amíg nem hozták el, addig nem volt nyomtatás.
Úgyhogy hamar átláttam a rendszer kiskapuit és onnantól 1-2hetente igényeltem tonert, a korábbi 1hónap helyett. Hamar lett belőle raktárkészlet és öröm bódottá.

(#34313) eattila válasza blueboi69 (#34312) üzenetére


eattila
csendes tag

Amikor en viltam it-s altalanos iskolaban meg nem volt klik. De akkor se volt penz it-ra. Max normativabol vagy palyazatbol.
Palyazni meg altalaban (most is) nem arra lehet ami nagyon kene (uzemeltetes) hanem arra ami nem annyira fontos.

Pl nalunk volt sok interaktiv tabla, meg projektor, meg laptop. Csak nem volt papir az intezmenyben, nem volt toner, futesre eleg penz es nehol omlott a vakolat es korhadtak el az ablakok.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#34314) Jahno válasza eattila (#34313) üzenetére


Jahno
őstag

Interaktív tábla, projektor az mindenhol ez a pénzszórós projekt volt, meg a sulinet fele, ami jó is volt meg nem is. Érdekes volt ezeket telepíteni is ha így körbenézett az ember, de akkoriban legalább fizettek.

Azt azért ne feledd, hogy mi sulinkban általánosban még más árfekvés és KGST volt, de sokfelé akkor kezdett terjedni a C+4.

(#34315) halapidori válasza Jahno (#34314) üzenetére


halapidori
csendes tag

Az oviban projektorunk nekünk is van, és kaptunk egy laptopot. A projektort használtuk kb. 3órát két év alatt. Nem is szükséges, és én vagyok az egyetlen az 50pluszos kollégák közt, aki össze tudja kötni a géppel. Szívesen eladnám mondjuk

Speciális intézmény, a szülők nálunk nem túl támogatók. Eleve kicsi a létszám, sok a bentlakó gyerek (egész országból fogadunk hallássérült gyerekeket, minden nap nem tudnak bejárni... de van olyan is, akinek 25km-ről is kényelmes betenni vasárnap a gyerekét és csak pénteken hazavinni...), plusz arányaiban több az elhanyagoló, csonka, szegény család.... a foggyatékos, meg az értfogy szülők... Van, aki segít, vannak ilyen projektek, de nem tudunk rájuk számítani. A kollégák irtó jó szakemberek, de 10helyre 6 pedagógusunk van, mindenkinek érlelődik, hogy elmenne duplapénzért kevesebb stresszért magántanítani. Nettó 130-150 ezret kereső asszisztensek tolják a szekeret. Dajkánk elment négyesmetrótvezetni, a konyhásaink nemállami étterembe, tanárok meg Aldi pénztárosnak. Nem is tudom, miért van még dolgozó az oktatásban, asszem nekem is hobbi, meg ilyen túlérzékeny faszok vagyunk. Viszont talán épp ezért piszkosul jó szakmailag a hely, szerintem jobb tanáraink vannak mint sok sztárolt (akár magán) helyen.

A rendszerrel pl. gáz, hogy lassan megy át a mindenféle igénylés, és olyan emberek döntenek, akik soha nem jártak nálunk. És hogy döntsék el, hogy X iskola sportpályája, vagy a mi villanyunk, vagy Y-ék beázása fontosabb... Papíron van pénze az iskolának, amiből kb. gazdálkodhat, de asszem az rezsire megy, mert azt miért is ne a fenntartó rendezze.

Viszont így van négy éve beázott penészes könyvtárunk, amit tégláig kellene lekaparni. Meg macskaszarral telt homokozónk, amit leghamarabb tavasszal kérvényezhetünk cserére. Meg ugye az elektromos hálózat, nálunk az emeleten egyetlen konnektorból lehet porszívózni, meg vizet forralni. A csapból 10éve csak melegvíz folyik, a vécét is forró vízzel húzzuk le, inni a konyháról hozunk. Oviként kb. 5-6éve nem kaptunk bútort vagy eszközt, vagy játékot... Meg meg meg meg....

Van ami megy, szóval kapunk pénzt... mert nyáron festettek, felújították a fürdőt, az alsó szinten kicserélték a régi fa ablakokat. Olyan, mintha lenne egy félhülye házastársad, aki csukott szemmel bök rá arra, mit vehetsz meg otthonra.

Van fájdalomcsillapító és frontin!

(#34316) eattila válasza Jahno (#34314) üzenetére


eattila
csendes tag

Én 2004-2009 közötti időről beszéltem. Én általánosban még csak szakkörön láttam gépet. C64-em volt, suliban meg +4-ek és c16-ok. Aztán lett pár 386-os. Kb 3. És ennyi.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#34317) eattila válasza halapidori (#34315) üzenetére


eattila
csendes tag

Erre nem is tudok mit mondani.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#34318) Sipi- válasza halapidori (#34315) üzenetére


Sipi-
tag

Nova írta régebben, hogy a tanár (és köznevelésben és közoktatásban dolgozók) mellé kell egy jól kereső férj/feleség, aki finanszírozza ezt a hobbit.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#34319) blueboi69 válasza halapidori (#34315) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nagyon durva ezt így olvasni és sajnos tényleg ez a valóság :(

(#34320) blueboi69 válasza eattila (#34313) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Interaktív tábla a fal túloldalán meg omlik a vakolat. A tantermek jobb állapotban voltak, gondolom köszönhetően a szülőknek vagy fenetudja.
Ebből a szempontból mi jó helyen vagyunk, két középiskola van, mindkettőről csak jókat hallottam. Az ovi ahova járni fog a gyerkőc jövőre, az is két lokáción van, pedighát nem egy nagy város. Van egy újabbik rész, hát az kurvajól néz ki, a másikat pedig most újították fel idén nyáron. Talán csak a tető maradt a régi, de kapott szigetelést, új nyílászárókat. Belül még nem láttam azóta.

(#34321) blueboi69 válasza Sipi- (#34318) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Ehhez képest anyám tanár és egyedül nevelt fel :) Cserébe rengeteget túlórázott, járt főiskolára is oktatni és magántanulókat is vállalt.

(#34322) Sipi- válasza blueboi69 (#34321) üzenetére


Sipi-
tag

Tehát egy normál fizetésből nem élt volna meg.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#34323) eattila válasza blueboi69 (#34321) üzenetére


eattila
csendes tag

Tehát nem egy normál munkarendben dolgozott.
Anyum pl óvónő.

Amúgy az általánosok általában rosszabbul álltak, mint a középsulik. Legalábbis ahogy annó KORG topic-ból leszűrtem.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#34324) Jahno válasza halapidori (#34315) üzenetére


Jahno
őstag

"csukott szemmel bök rá arra, mit vehetsz meg" vagy mit KELL megvenni, mert mert csak és erről szól "A Pályázat". Azért mikor iskolába telepítettünk nem olcsó videókonferencia cuccot, azt sem teljesen értettem. Főleg mert ők sem tudták kivel és mit szerettek volna konferenciázni, aztán egy csomó ilyen cucc évekig rohad a sarokban míg lomizáskor valaki ki nem tolja a ház elé. Interaktív táblánál idővel odáig eljutottak, hogy néhány tanerőnek bemutassák mit tud, mit lehet, kis képzés hozzá, kész. Előtte meg max. engem kérdezgettek, de nem értek hozzá és nem az én dolgom. Esetleg kisebb, vagy tábla nélküli projektor bőven elég lett volna. Mert valamerre fejlődni kell, az okés, de bazi nagy szerver kell, amit nem használunk, internet már nincs. Drága virusölő van. Kábel, egér? Nincs. Tanerő meg kézzel rajzolja a feladatlapokat és itt-ott okosban fénymásol. Bár mostanában nem jártam ilyen helyen, max. szülők nyígásaiba és politikusok ellen nyilatkozataiba futok bele.

(#34325) -NoVa- válasza halapidori (#34315) üzenetére


-NoVa-
őstag

"a szülők nálunk nem túl támogatók"

4 évnyi kérdés-számonkérés-veszekedés után most állt mellénk az ovónő, hogy amúgy nagyon igazunk van, és szülőin előadást tartott róla, hogy mennyire nem kéne behozni a gyereket, ha zöld/sárga takony ömlik belőle, hogy a többi szülőt is szivatják ezzel, meg a többi lebetegedő gyereket, stb. Kissé besokallt tőle, hogy az egyik gyereket úgy hozták be, hogy reggel antibiotikum, fájdalomcsillapító, apaanyamegydógozni. Aztán amikor kiment a fájdalomcsillapító hatása, és bömbölni kezdett a gyerek, kiderült a turpisság.

Amúgy is mostanában bárki, akit ismerek, és pedagógiai vonalon végzett, vagy Aldiban dolgozik, vagy valami multinál HR vonalon, biztató kép.

(#34326) eattila válasza -NoVa- (#34325) üzenetére


eattila
csendes tag

Nálunk is volt, hogy lázcsillapítózva, antibiotikum kúra közepén hozták a gyereket oviba. És ezt mondta is az óvónőnek. De az nem tudott mit csinálni, mert orvos adott igazolást, hogy mehet közösségbe.

Te meg eheted a kefét, hogy elkapja e a gyereked... Bár nálunk kicsit talán jobb volt a helyzet, mert mondták, hogy igazolás se kell, csak ne vigyük ha kicsit is beteg, mert otthon nem esik bele annyira és hamarabb lesz jobban. Ehhez képest mégis hozzák ugató köhögéssel a gyerekeket meg csorgó takonnyal.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#34327) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Gyerekkönyvajánlok erősen. Varró Dániel: A szomjas troll.

Jóféle nyelvi humor skandináv mesevilágba oltott minőségi kontent.

(#34328) hobizoli válasza -NoVa- (#34325) üzenetére


hobizoli
nagyúr

hugom is az ELTE-n vegezett nemet nyelvtanarkent, de tud anyanyelvi szinten angolul is meg a kozepfoknal jobban olaszul is
aztan meg Ausztriaban is tanitott nemetul egy nyelviskolaban, nem nemet anyanyelvueket

amikor kiment eloszor meg Nemetorszgaba dolgozni a felveteli interjun azt kerdeztek tole a nemet cegnel az elso hetfoi naponn, hogy mondja, hany eve el itt Nemetorszagban, hogy igy beszel nemetul?
hat, csak peneteken jottem ki a repulovel
:DDD
de meg itthon is nemetul es angolul beszelve dolgozott evekig kulonbozo cegeknel, max egymas kozott beszelgettek magyarul a kollegaival

több drón kell ;P

(#34329) Samott


Samott
addikt

M. Richárd videózta magát a halálos baleset pillanatában

Na, felmentik? Ket halott van az ugyben, de azert nyaralni elmehetett. Mit tudhat ez az ember?

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#34330) BobaHWSW válasza -NoVa- (#34325) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Vagy megy vfxbe... :(

Szerk. Muveszet tortenet + rajztanar / ipari formatervezo.

[ Szerkesztve ]

(#34331) npera válasza eattila (#34326) üzenetére


npera
újonc

Itt a "kisebbség" szokta úgy beadni a gyereket, hogy lázas és vagy zöld-sárga takony ömlik belőle. Extra bónusz ha tetves a gyerek haja és az egész ovi tetves lesz tőle.

A téli hányós-fosós időszakban 48 órás karantén él a legutolsó "eseménytől" számítva, de már másnap be szokták adni őket, aztán akkor fosik és hány az egész ovi. Van amikor be kell zárják az ovit egy-két extra napra, hogy megfogják a dolgot, már máskülönben hetekig okád mindenki.

Álomszép.

Én azt csinálom, hogy a gyerekeket felvételkor azonnal viszem a mosdóba és nagyon komoly kézmosás van. Ha asszony hozza el őket, akkor ki van adva parancsba, hogy otthon azonnal kézmosás. Ezzel sikerült sokat javítani, tavaly nem kapták el egyáltalán. Remélem idén is jók leszünk.

A tetves időszakban fésülöm a hajukat tetűfésűvel és nézem. Mivel fürdetjük őket és a hajmosás is rendszeres (hetente tipikusan 2x), ezért eddig hajtetű sem volt.

Helsinki már Nyugat? :DD

(#34332) JonesC válasza halapidori (#34315) üzenetére


JonesC
csendes tag

Mondjuk a végtelen frontinban van lehetőség :D

(#34333) npera válasza Sipi- (#34318) üzenetére


npera
újonc

Akkor nálunk ez izgalmas lesz. Asszony jelenleg tanul, 2020-ban fog diplomázni. És utána tanár lesz.

Akkor nem megyünk utána sem Balira energiát gyűjteni? Mondjuk nem is akarok....

(#34334) eattila válasza npera (#34331) üzenetére


eattila
csendes tag

Nem kötődik kissebbséghez... Legalábbis itt. Volt eddig 2-4 tetűriasztás, szerencsére nem kaptuk el eddig. De fel vagyunk készülve. Fosós hányóst legutóbb megúsztuk, általában karácsony környékén üt be. Állandó rettegés....
Hiába mosod a kezét nap végén. Egész nap együtt vannak. Bár olyankor sűrűn fertőtlenítik a játékokat itt.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#34335) Gabibácsi válasza qnadam (#34310) üzenetére


Gabibácsi
tag

Amikor én jártam gimibe, nem volt pénz semmire, a szülök fizettek kb mindent.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#34336) JonesC


JonesC
csendes tag

Amúgy jól látom, hogy a tekla már a bemelegítés közben elkente a porke száját a nürburgringen?

(#34337) Gabibácsi válasza Samott (#34329) üzenetére


Gabibácsi
tag

Cigány

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#34338) Gabibácsi válasza Sipi- (#34318) üzenetére


Gabibácsi
tag

Én sem tanítok, pedig szeretnék.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#34339) Gabibácsi válasza eattila (#34313) üzenetére


Gabibácsi
tag

Nálunk megvetették a digitális mindent, laptopot projektort, de krétára nem volt pénz, ahol dolgoztam.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#34340) npera válasza JonesC (#34336) üzenetére


npera
újonc

Akkor már a Nürburgringre is kellene egy rövidítés.

A tekla elkente a porke száját a nürbin. Vagy valami hasonló :C

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a hivatalos adat, aztán hogyan reagál a Porsche. Amikor a McLaren P1 nyomta a 7 perc alatti időt, akkor eléggé komoly kérdőjel merült fel az idővel kapcsolatban. Ugyanis a Porsche 918 Spyder futott egy talán 6 perc és 57 másodperces időt. A P1 pedig csak annyi publikált adatot kapott, hogy kevesebb, mint 7 perc. De azt nem tudták megerősíteni, hogy gyorsabb, mint a 918. Tehát egy 3-másodperces ablakban volt 7 alatt.

Ott a Porsche kényelmes helyzetben volt, mert nem esett rájuk a bizonyítási kényszer. Már amennyire egyáltalán van-e kényszer egyáltalán.

Most egy érdekes helyzet van, hogy a többnyire az adatokkal és mérésekkel flexibilisen bánó cég hívja ki a mérésekkel igen konzervatív német céget. Ugyanis ezidáig a Porsche nagyon komolyan vett pár számukra benchmarknak számító adatot. Ilyen a 0-100, valamint a Turbo modellek esetén a 0-100-0 gyorsulás/lassulás 6 másodperc alatti ideje.

Nem vagyok egy kifejezett rajongó egyik oldalon sem, de a két cég közötti filozófiai különbséget viszont érdekes kiindulási alapnak tekintem ebben az esetben.

(#34341) FőDudu válasza Gabibácsi (#34337) üzenetére


FőDudu
addikt

A fasz az mindenutt fasz.

Ma lattam magyar probarandszamos (H-123456) X6-ot parkolni az izolai korhaz mento bejarojan. Nem 5 percig amig betolnak valakit es utana gyorsan elall, kb 1 ora mulva is ott allt.

Biztos mentove alakitjak...

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#34342) FőDudu válasza Gabibácsi (#34338) üzenetére


FőDudu
addikt

El akarod magad tartatni? ;)

FőDudu

(#34343) Gabibácsi válasza FőDudu (#34342) üzenetére


Gabibácsi
tag

Nem, ezért nem tanítok. Amúgy meg asszony kémia biológia szakos tanár. Ő sem tanít.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#34344) eattila válasza Gabibácsi (#34339) üzenetére


eattila
csendes tag

Ilyesmi problémákra céloztam.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#34345) Gabibácsi válasza FőDudu (#34341) üzenetére


Gabibácsi
tag

A fasz mindenütt fasz, de ha én ölök meg pár embert, megyek a böribe, ha egy cigány, akkor meg ő lesz az áldozat hogy szegény szívbeteg meg lelkibeteg, amúgyis ottsevót. És ez nem rasszizmus, hanem sajnos tény.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#34346) Samott válasza Gabibácsi (#34345) üzenetére


Samott
addikt

Itt mondjuk a szarmazas mint ok eddig nem merult fel. Az mar inkabb, hogy ok szoktak vedeni a Rogan Tonit.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#34347) hobizoli válasza npera (#34340) üzenetére


hobizoli
nagyúr

ezt olvastam ra:
"The Taycan was completely stripped down, had only 1 seat and a roll
cage. So the model s was closer to the production car actually with 7
seats."
latszik is kepeken, hogy bukocso van benne, meg vezetoulesnel hianyzik vmi burkolat alul

meg a Nurburgring is vmiert csak egy pre-production modellnek irja a Taycan 7:42-s idejet

több drón kell ;P

(#34348) Samott válasza hobizoli (#34347) üzenetére


Samott
addikt

A bukocso gondolom van olyan nehez mint az ulesek amiket kiszedtek. Inkabb az legyen benne mint masik harom felesleges ules.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#34349) Jahno válasza hobizoli (#34347) üzenetére


Jahno
őstag

Tumorral éppen ezt dumáltuk. A Porke szinte most mehetne gyártásba, a másik meg egyelőre valami "izé".

(#34350) Gabibácsi válasza Samott (#34346) üzenetére


Gabibácsi
tag

Itt nem, mert kurvára pcnek kell lenni. Amúgy de. Minden esetben ha cigány, mosdatják, fehérítik, elhallgatják.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.