Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#109558) zetor2000 válasza Jahno (#109553) üzenetére


zetor2000
senior tag

A "szekrények" zárszerkezete kaputt. Azt nem tudom, hogy szét lehet e szedni, hogy csak 1-1 oszlop legyen e benn, vagy egyben az egész cserés, és ahol készült, ott orvosolható. De van vele meló bőven. Az egyik fiók is lehet, hogy odalett, de azt sikerült visszatolnom, többet kézzel ki sem tudtam nyitni. Ettől persze még lehet, hogy a zárja sérült. Illetve, a fotón nem látni a jobb oldali részeket, de emlékeim szerint azok egyben voltak.
Megoldás lenne elölről egy kazánlemez felszerelése, olyan módon, hogy rendesen illeszkedjenek az ajtószélek egymáshoz, olyan módon, hogy a pajszer ne férjen oda. De a vandál megoldja.

Tesóm egy ideig Matávos volt, még a békeidőkben, amikor Matáv lett a Pósta. Akkor jöttek be a "kék" utcai telefonfülkék. Na, az dél-afrikai fejlesztés, és a dél-afrikai elvtársak képtelenek voltak felfogni, hogy a magyar vandálok szeretnek "csak úgy" rongálni. Náluk az volt, hogy a kasszáért törik fel a fülkéket. Nálunk nem csak azért, hanem "csak mert ott van", letépik a kagylót (kézibeszélőt), eltömik az érmecsatornát, lefújják a kijelzőt feketével, ne lássad, mit ír ki, meg ilyenek. A legszebb az volt, amikor a kijárós műszerész meséli, hogy a fülke tetejét valaki telibesz*rta :D Nem, nem madár...

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.