Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#109383) Jahno válasza blueboi69 (#109380) üzenetére


Jahno
őstag

Én csak a kampányszerű megmondásokat nem értem.

Mászkáltam eleget a Lánchídon, nézegettem a felüljárót Népligetnél. Hümmögtem, hogy jéééé, lelátni a Dunára, ki tudja rozsdás-e, de Amsterdamban a kis hidak bőven rozsdásabbak. Többi állapotához képest milyen, értünk hozzá? Teljesen negatív. Felüljáró? Kilátszik a vas, potyog róla a beton, lámpák beázva, semmi nem működik, de százalékosan meg nem fejtem, hogy hol áll a sorban, mennyire veszélyes, miért, mittomén.

Csöveshelyzet, mennyire koszos Budapest? Na, én asszem többet tömegközlekedem, vagy mászkálok nyitott szemmel a városban itt-ott, mint a helyi, de főleg a távolban élő megmondók. És még az ilyen sokat tömegközlekedéseseknél is előkerül néhány döntésképtelen helyzet, mikor ugyanarról ugyanott teljesen mást mondunk.

Ez mind olyan téma, ami egy adott napig senkit nem érdekelt, bedobják a köztudatba, népek ráugranak, mint szürke szamár a ködben és már nyomja is mindenki, hogy pfúúúúúúúú keci Karácsony Gergely, elbaszta a Lánchidunkat, kötelet a nyakába, rossz az állapota, mindmeghalunk. Csövesekkel árasztja el Pestet, hegyekben áll a szemét, ránk szakad a felüljáró. Én meg csak pislogok, hogy csöves szinten a helyzet szerintem jobb, mint pár éve, hidak állapotát tudja a fene, de miért pont ez, miért most, hol voltál 3 héttel ezelőtt mikor még azt sem tudtad onnan Kiskunszicíliából, hogy az a híd egyáltalán létezik? Meg mit tud a csövesekről és mi volt régebben? (a Nyugati aluljárós lumpenelemeket/kurvákat most ne vegyük ide, az külön mikroállam a városban)

Egy darabig mennek ezek a semmirekellő sarkítások, mellé az óvodás sárdobálós huzavona, mint a dedóban. Gyurcsánysó, plakátháború? Kapkodom a fejem, intelligencia teljes hiányát látnám, primitívebbek, mint egy középszar Máúnikasó, és látszólag működik és itt tartunk, mindenki lop, de ezek már annyira hülyének néznek, hogy kezd fájni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.