Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#108051) npera válasza Samott (#108046) üzenetére


npera
újonc

Ha felgyújtod a saját házad és mindezt úgy teszed, hogy 2-3 alkalommal figyelmeztetnek, hogy ne gyújtsd fel és te minden figyelmeztetést félretéve felgyújtod csakazértis, akkor persze eloltják, de sanszos, hogy fel fog kerülni valami videó róla valahova.

Itt is kihúzzák a kocsikat a vízből, jön valami önkéntes segítő, vagy autómentő, aztán minimalizálják a patakban okozott károkat. Bár volt olyan BMW, amiből rendesen folyt motorolaj a vízbe.

Ez a patakos őrület azokról szól, akik minden figyelmeztető táblát figyelmen kívül hagyva csak csörtetnek előre. Akár sima ostobaságból, akár pökhendi lesz@romságból csakazértis belehajtanak. Van vízmélységet mutató mérce, vannak táblák előtte, tipikusan van 1-2 már lerohadt, de még gőzölgő kocsi is a közelben, ha elég magas a vízállás.

Ha ezek után is beleveret izomból, akkor ne kelljen már sajnálni. A gazdaság pedig az ilyen ökrök miatt is pörög, bár bizonyára lehetne kevesebb rombolással is pörgetni.

(#108052) Phülöp válasza npera (#108050) üzenetére


Phülöp
addikt

Én aszondom, hogy ha már agyváltó, akkor a szíjhajtás a jó irány.
Onnantól meg már csak ízlés és pénztárca.
Nekem leginkább a Cannondale Bad Boy 1 lenne, ha nagyon kellene.

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#108053) npera


npera
újonc

(#108054) npera válasza Phülöp (#108052) üzenetére


npera
újonc

Megnéztem, aztán beugrott, hogy valamilyen szövegkörnyezetben felbukkant ez már. Ez a féloldalas első villa engem picit aggasztana, mert rohadt nehéz vagyok.

Itt a szíj az csodajó lenne, mert nagyon sok kosz megy a láncra és egyfolytában mosni kell. A szíjat is tisztán kellene tartanom, de nem olyan elképesztő pepecs, mint a láncot.

(#108055) Samott válasza npera (#108051) üzenetére


Samott
addikt

Ez pont olyan mint a ferihegyi gyorsforgalmi, hiaba van egy rakat tabla, a kamion megis felmegy ra (mert olyan hulye mint a patakbahajtok). Es amig be tud menni, az azt jelenti hogy nem eleg amit eddig kiraktak figyelmeztetest. Van amikor a hulyeket az akaratuk ellenere kell megmenteni a hulyeseguktol. Es nem csak rohogni rajtuk.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#108056) Sipi-


Sipi-
tag

Help me!

Egy laptopra fel akarom rakni az diákoknak ingyenes office365-öt. Regisztráció meglett, van loginnév, stb. Online működik is. Viszont gépre is szeretnénk feltelepíteni. Itt kezdődik a probléma.
A korábbi office 2016 professionalt leszedtem (nem volt hozzá lincensz), office 365-öt feltelepítettem, de mégis az 2016 indul el és aktiválást szeretne. Hiába vagyok belépve a kapott fiókkal, nem működik. Leszedtem minden office, 365 nevű komponenst és újra feltelepítettem az Office 365-öt, de akkor is a 2016 indul el és aktiválni kellene. Nem értem, nagyon nem.
Van valami olyan program, ami teljesen leszedi a korábbi 2016 minden maradványát, hogy fel lehessen rakni a az O365-öt?

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#108057) eattila válasza npera (#108050) üzenetére


eattila
csendes tag

Ez igen jól néz ki. Mondjuk a legtöbb canyon jól néz ki. Van némi tapasztalat....

Ass saver nem elég a bringádra igaz? Mondjuk az a szeges gumit nem oldja meg.

Én lassan elkezdek abroncs szettet nézni, mert nem egyformák, és tavaszra kell a villantós szett :D Lehet barna lesz.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#108058) Jahno válasza Samott (#108055) üzenetére


Jahno
őstag

Azért kíváncsi lennék, hogy ha ott a környéken laknál akkor valóban kiállnál-e integetni, hogy nahát.

(#108059) Jahno válasza Sipi- (#108056) üzenetére


Jahno
őstag

Ejjj, ha nem volt hozzá licensz akkor átírta az aktiválószerver címét valami msguides nem tudom mire. Itt kellene elindulni, hogy eltávolítani a 2016 kulcsait, visszaírni a szervert, de ki tudja mi volt a törés módja, az lehet .dll-t is cserélt, ami a kapcsolatért felelős.

Szóval, milyen fajta licensz volt ami nem volt?

(#108060) Samott válasza Jahno (#108058) üzenetére


Samott
addikt

Biztos nem rohognek az ut szelen allva. Mondjuk ez a te maniad, hogy mindent szemelyesen kell megoldani. Elvekrol beszeltem.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#108061) npera válasza Samott (#108055) üzenetére


npera
újonc

Értem, hogy mi a gondolatmeneted, de szerintem ha valaki egy gépjárművet vezet és képtelen értelmezni:

- több táblát
- a láthatóan magas vízszintet
- a mélységmérő mércén látható értéket
- a többi elakadt kocsit

akkor annak az sem segítene, ha kiállnál elé egy molínóval, hogy ne hajts be. Legfeljebb dudálva kikerül, miközben elküld a 3,14-csába, majd úgy fojtja bele a kocsit.

Vannak emberek, akiken nem lehet segíteni. Nos, ők tökéletesek ilyen kompilációkba.

(#108062) Jahno válasza Samott (#108060) üzenetére


Jahno
őstag

Én kettővel odébb laktam hasonló vidéken, ott meg sem próbáltam volna ilyen egyszeri marhapásztorokkal szót érteni, mert aki két táblát nem lát, az lehet a harmadikat sem fogja. Miközben lassan kultikus lesz a hely és a világ minden részén ezrek nézik a gyagyásokat, csak ott helyben nem tud róla senki, mert dobozban él és különben is tudja.

Legjobb mikor ott áll már két füstölgő autó, vagy valamelyik már felúszott a vízen és megpróbálja kikerülni. Azon max a szenteltvíz segíthet, de olyan általában nincs nálam.

Szóval lehet ez a mániám, de miképpen másképp? Pont ez magyaráztad, hogy majd megoldod meg segítünk, ahol tudunk. Lehet menni, akár még integethetsz is nagy zászlóval, lehet visszaintegetnek és úgy mennek tovább, vagy ledudálnak a picsába :C

(#108063) Samott válasza npera (#108061) üzenetére


Samott
addikt

Mondom, ferihegyi gyorsforgalmi. Tobb tabla, villogo tabla, magassag korlatozo. De csak bemegy, csak beszorul. Ott az lett a megoldas hogy megbontottak a korlatot a hid es a magassag korlatozo elott. Ide csak ket sorompo kellene es leengedni arra a par orara. Mar olcsobb lenne mint akar egy tonkrement auto javitasa. Vonatnal se veletlenul van sorompo, nem csak egy tabla vagy egy lampa. Mert az emberek hulyek.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#108064) Jahno válasza npera (#108061) üzenetére


Jahno
őstag

Hasonlít arra a szitu, mikor felénk kövezték az előteret és azt hitték, hogy egy sima szalaggal le lehet keríteni, azt felfogják és elég lesz. Aztán napról-napra bonyolultabb lett és nőtt a védelmi rendszer, mert nyilván nem fogták fel.

Egyszer hazafelé belefutottam, hogy a burkoló csávó kb. 175. alkalommal próbálja magyarázni az igazán hülyéknek, hogy mi a szitu, de hát az nem volt olyan egyszerű. Pedig vidéki kis csipszar nem létező probléma, lekerítették az egyik kijáratot és járólapoztak. Kiírás, piros-fehér csíkos szalag, ami kell.

Logisztikai sorrendben egyik ajtó lezár, előtte köveznek, utána kinyit, másik ajtó lezár, előtte köveznek.

Szóval mikor burkoló csávó már kicsit megborulva magyarázott, akkor odébb a sarokban megtámaszkodtam és pár perc alatt három hülye is belefutott a dologba. Én meg sejtettem, hogy a burkoló is valószínű azért nem halad egy napja azzal a kb. 6 négyzetméterrel, mert a hülyék után is rendet kell tenni, meg persze fejenként 5 percet magyarázkodni, hogy itten dolgok vannak és az a folyamata ami amúgy oda ki van írva, meg hát értelemszerű is.

Néhány hülye ilyenkor rájön (nem mindegyik), hogy tényleg hülye, aztán még jobban duzzog és már a kőoroszlán szobra is hibás és mindenki más hülye, meg a kormány a háttérhatalom a migránsok és már teljesen máshol jár fejben, csak puffogjon valamit és vélt igaza legyen. Harmadik után már erősen gondolkoztam, hogy valamit beszólok, de aztán hagytam annyiban. Vajon mit mondott volna egy olyan kérdésre, hogy "maga tényleg ennyire hülye, hogy nem képes felfogni?"

Azóta is emlegetem, hogy ilyenekből teljesen jó egyetemi szociotanulmányok születhetnének, hogy merre tartunk a világban.

(#108065) Jahno válasza Samott (#108063) üzenetére


Jahno
őstag

Sorompó nem jó, mert a nagy furgonos és a Landroveres simán át tud menni rajta, van amelyiknek a küszöbig sem ér, akkor miért szeretnénk bekorlátozni? Hisz nem jön a vonat :DD

(#108066) Phülöp válasza Jahno (#108065) üzenetére


Phülöp
addikt

engem speciel megállított

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#108067) -NoVa-


-NoVa-
őstag

(#108068) Sipi- válasza Jahno (#108059) üzenetére


Sipi-
tag

Szerintem csak fel volt rakva, nem volt törve.
De leszedtem mindent elvileg, Program Files alatt Microsoft Office könyvtár sem volt már.
És O365 telepítés után azt írja, hogy Microsoft 2016 Professional aktiválás. :W

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#108069) Jahno válasza Sipi- (#108068) üzenetére


Jahno
őstag

Felrakottnak is kell valami szériaszám, licenszes szerver, ilyesmi. Azt beletákolták. Valamilyen módszerrel. Most vissza kell csinálni, amit az uninstall nem fog, mert nem része.

(#108070) Sipi- válasza Jahno (#108069) üzenetére


Sipi-
tag

Miként?

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#108071) npera válasza Samott (#108063) üzenetére


npera
újonc

Várjál, mert az utat a nagy mezőgazdasági gépek akkor is használják, amikor a kisebb személyautók és SUV-ok már inkább nem bírják. És a schnorkeles épített terepjárók is simán átmennek rajta akkor még.

Szóval ez is komplikáltabb, mint hogy csak sorompó esetleg megfejelve villogó fényekkel és kiírni angolul, arabul, kínaiul, meg magyarul is, mert hátha pár magyar is lakik arrafelé.

Pont erre való a közlekedésben széleskörűen alkalmazott figyelmeztető tábla, amit minden vezetési engedéllyel rendelkező egyénnek értelmeznie tudnia kell. Nem fakultatív, meg nem számítottam rá, meg nem tűnt olyan mélynek. Road Closed. Nem egyszer, többször van tábla.

(#108072) Jahno válasza Sipi- (#108070) üzenetére


Jahno
őstag

Tán így, de attól függ mi volt a módszertan:

[link]

Azt ne feledd el, hogy a parancssort adminként kell indítani.

(#108073) Jahno válasza Phülöp (#108066) üzenetére


Jahno
őstag

Nem is vagy falun traktorista (:-

(#108074) Samott válasza npera (#108071) üzenetére


Samott
addikt

De latod hogy a tabla nem eleg. Tobb tabla se eleg. Tehat mas megoldas kell.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#108075) hobizoli válasza Samott (#108063) üzenetére


hobizoli
nagyúr

mondjuk az a baj, hogy volt olyan szerb busz, ami atment a Sarkany Centernel az ominozus aluljaron, aztan onnan par 100m-re a Shell kutnal meg levitte a busz tetejet a magassagkorlatozo, ami az aluljaro miatt van ott


A2-n ugy van, hogy magassagkorlatozo elott van egy magassagmero is, ami ha takarasba kerul = magas a tgk szerelveny, akkor mogotte kb 100m-l, de meg a alagut elott pirosra valt a lampicsku, hogy ne menjen bele

több drón kell ;P

(#108076) Sipi- válasza Jahno (#108072) üzenetére


Sipi-
tag

Köszi. Az [link]-en lévő 2-es opcióban lévő program elküzdött fél óráig, utána restart és újratelepítés megoldotta a problémát, úgy tűnik.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#108077) Jahno válasza Samott (#108074) üzenetére


Jahno
őstag

Írhatnál egy kérdést a helyi erőknek, hogy eddig esetleg más felvetette-e, vagy milyen megoldásokon gondolkoztak. Lehet volt ott már minden, csak nem tudunk róla.

Esetleg meg lehetne vitatni, hogy ha megint burkolnak a panelban, akkor szerinted mi lenne a működőképes megoldás, mert lehet egy ideiglenes fal építése már aránytalan dolog időben és pénzben is.

(#108078) Samott válasza Jahno (#108077) üzenetére


Samott
addikt

Megintcsak: nem nekunk kell megoldani ezt a problemat, alapelvekrol van vita: ha hulye haljon meg vagy ha meg mindig sok a hulye akkor lehet hogy nem eleg a megoldas amit a megallitasukra talaltunk. Nem magyarorszagrol fogjuk a problemajukat megoldani.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#108079) Sipi-


Sipi-
tag

Nyári szélvédőmosónak nem illik megfagynia -1 fokon még, ugye?

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#108080) Jahno válasza Samott (#108078) üzenetére


Jahno
őstag

Elején még meg akartad oldani és majd segítesz. Így még nehezebb, de gondoltam ha ennyire zavar, akkor van épkézláb ötletet. Közben jó eséllyel rájöttél, hogy nincs és sokkal egyszerűbb odatolni másnak, hogy "oldja meg". Másik meg nem érti, mert napi 200 autó csont nélkül átmegy a vízen és a maradék 4 hülye az igazából hülye, akár zavarhat is, de teljesen felesleges idegeskedni rajtuk, mert ez van. Nem hiba, hanem állapot :C

(#108081) zetor2000


zetor2000
senior tag

Én azt nem értem ebben a videóban, hogy amikor épp nem esik az eső, miért nem csinálják meg az utat? Nem kéne sok, 1-2 méter földdel feltölteni, kis beton akármi, és 2-3 nap alatt kész lenne, és akkor nem lenne ennyi nézelődő, meg p*csázó autós sem.
A videókat feltöltő már rég keresett annyit a videókkal, amennyibe a javítás kerülne. Persze akkor nem lenne mit néznie / feltöltenie. :)
De a környékbeli pár autós is összedobhatná, nem egy nagy szakasz, és az elázott autók valszeg többe kerülnek hosszú távon, mint ezt megcsináltatni.

Érdekes, mert a gyalogos híd meg már áll, azt kéne teljes szélességben megcsinálni. Nem egy nagy truváj.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#108082) zetor2000 válasza Samott (#108078) üzenetére


zetor2000
senior tag

Szerintem az is hülye, aki a gyalogjárót megcsináltatta, az autóutat meg úgyhagyatta. Nem a kivitelezővel van a bajom, az a megrendelő kérését megoldotta. A megrendelő meg miért nem gondolta tovább, és csináltatta meg az autóutat? Az ő verdája is mehet arra...
Egy kis hidat kellett volna csinálni ide, ami olyan széles, mint a gyalogoshíd és az autóút. Többet/többért kellett volna lobbizni.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#108083) Grillo válasza zetor2000 (#108082) üzenetére


Grillo
senior tag

Namármost. Mivel a hely neve Rufford Mill Ford, amiben ugye a gázló és a malom is benne van, feltételezem volt oka, hogy így csinálták. Másrészt ez egy nyomcadrangó mellékút, ami egy 5 házas kis tanyabokor előtt vezet el, a folyócska neve is Rainworth, szóval gondolom régebben is köze volt az esőkhöz a vízhozamnak. Lehet el is mosott egy-két korábbi próbálkozást.
Meg ugye mégiscsak az angol vidéken vagyunk, ahol csoda, ha két autó elfér egymás mellett, nem hogy még fenszi hidakat építettek volna.
A mapsen jól látható FLOOD felirat is erősen többnek tűnik nekem, mint ködös jóslat, szóval aki hülye, és nem tarktorral jár, az pörgeti az autóipart. :D

(#108084) Samott válasza Jahno (#108080) üzenetére


Samott
addikt

Nem bakker, te vagy az aki rogton azon rugozik hogy aki felveti a problemat miert nem megy oda es tesz valamit. Mikozben csak azon megy az okoskodas, hogy helyes-e ha csak rohogunk rajtuk vagy kellene valamit tenni a helyieknek ha meg igy is tul sok az onveszelyes hulye. Egyebkent javasoltam megoldast: sorompo amit leengednek arra a par orara, olyat amit Nova linkelt itt minden foldutra tettek felenk es a traktorosnak van hozza kulcsa. Aki meg a szemetet hordana az erdei utra meg nem tud bemenni.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#108085) npera


npera
újonc

Blueboi, majdnem elfelejtettem. Fotóztam neked Verso képeket, amiken tehénkedek a könyöklőn és a mobilt a szemem magasságába tartva illusztrálom, hogy mit látsz kifejlé, a műszerfalból és kitakar-e valamit a kormány. Remélem segít.

Te kábé olyan magas vagy, mint én, szóval valamennyire reprezentatív a minta.

(#108086) NauTiLUS_HUN válasza Sipi- (#108056) üzenetére


NauTiLUS_HUN
újonc

Van direkt Office removal tool Microsoftnál. https://support.microsoft.com/en-us/office/uninstall-office-from-a-pc-9dd49b83-264a-477a-8fcc-2fdf5dbf61d8 ha rendszergazda vagy és van rendes internetelérés szinte mindig megy.

(#108087) npera válasza Grillo (#108083) üzenetére


npera
újonc

Te most utánaolvastál, vagy horribile dictu meg is nézted gúgülföldön???? :Y
Így nem lehet vitázni, jössz itt mindenféle tényekkel és elrontod a mókát :C

(#108088) zetor2000 válasza Grillo (#108083) üzenetére


zetor2000
senior tag

Azé' annyira nem nyolcadrangú, mert elég alaposan le van aszfaltozva.
Nem kell nagyon fenszi hídra gondolni, elég egy puruttya beton feltöltés, középen meg elfér a víz.
Ha nekik jó így, akkor hajrá :D

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#108089) zetor2000 válasza npera (#108087) üzenetére


zetor2000
senior tag

Pedig ahogy néztem, elég jó kis móka, cca. heti 1 kompiláció.
Vagy sokat esik arra az eső, vagy elöntötte az utat ez a folyó.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#108090) Samott válasza zetor2000 (#108089) üzenetére


Samott
addikt

Igazabol az ott egy gázló azt hiszem igy hivjak magyarul. A patak keresztbefolyik az uton, es altalaban siman at lehet hajtani rajta. Ha kiont, akkor kezdodnek a bajok.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#108091) Phülöp válasza npera (#108085) üzenetére


Phülöp
addikt

Baszki, azzal a hüvelykujjal mik a terveid?
Kisebb banánköztársaságokat le lehetne vele igázni...

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#108092) Grillo válasza npera (#108087) üzenetére


Grillo
senior tag

Jóvanna, már napok óta itthon vagyok, kellett már valamiben elmélyedni.

(#108093) Jahno válasza Samott (#108084) üzenetére


Jahno
őstag

Erdei úton kisebb a forgalom és más a jogköre, de tudom, megint biztos csak a kifogásokat keresem :-D

(#108094) npera válasza Phülöp (#108091) üzenetére


npera
újonc

Hosszú végtagjaim vannak és inkább rövidebb törzsem. És az ujjaim is elég hosszúak. Kezemen és lábamon is.

Jobban belegondolva igazából k@rva ronda vagyok. Élőben. És képen is .... :B :C

(#108095) Jahno válasza zetor2000 (#108089) üzenetére


Jahno
őstag

Ez olyan és sok hasonló van. Vagy csak úton átfolyások. Az nyilván nem annyira izgalmas, hogy YT összefoglalókat gyártsanak belőle. Aztán jönnek-mennek a kacsák és mindenféle kétlábúak, az is mókás :DD

Már az elsőnél is benéztem, azt hittem itt laktam, a k. golf klub is ugyanott volt.

Egyszer golfklubban is volt szállásom, ott volt az, hogy vacsora helyett érdemesebb volt egy sört inni. És persze utána cégnél lebasztak, holott előre duzzogtam, hogy nem lesz ez jó nekem. És megint nem az lett, hogy igazam volt, hanem mert minek duzzogtam ezen is. Hát minek, minek, sok pénzé miatt, semmi másért. Tudtam, hogy beszopom, ez ilyen :DD

(#108096) Samott válasza Jahno (#108093) üzenetére


Samott
addikt

Amugy igen, te mindig azt keresed. Igazabol nem is a kifogasokat hanem hogy miert nem lehet megcsinalni. Ez is vilagnezeti kulonbseg, vannak ilyen emberek. Meg olyanok akik a megoldast keresik.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#108097) Jahno válasza Samott (#108096) üzenetére


Jahno
őstag

Erre meg külön elméleti módszertanok vannak, mert nem mi vagyunk az egyetlenek ahol teljesen alap és egyszerű dolgokon bukik meg a világmindenség. Akkor azt kell nézni.

Ezt meg minek csinálják meg? Te is csak innen pattogsz, hogy menjen oda valaki és oldja meg, jajjhajadismijen. Annak sem sok értelme van. Körülményekről meg semmit nem tudunk. Lehet ez Nekik így simán jó és szeretik :DD

Mondjuk így könnyű, én is mindig megkapom a majdnem lehetetlenre, hogy oldjuk meg, pont, aztán A, B, C, Zs verzió sem mindig jó, de persze ötlet majd nem lesz, ahogy a panel előterének burkolásába már nem szerettél volna belemenni, biztos fasság és oldják meg. Mert tudod, hogy mindent is kipróbáltak, a hülyék ellen meg nincs orvosság.

(#108098) zetor2000 válasza Jahno (#108095) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én csak annyit tudok, hogy az angol ételek azok valami frenetikusak. Nem véletlen, hogy a konyhákon nem angolok főznek jellemzően. Én asszem ott nem laknék jól. Hacsak nincs valami hazai csárda a környéken. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#108099) zetor2000 válasza Samott (#108090) üzenetére


zetor2000
senior tag

Értem, de akkor is fenntartom a véleményem... :)
Az volt a hülye, aki ezt hagyta így... kialakulni.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#108100) Samott válasza Jahno (#108097) üzenetére


Samott
addikt

Nem tudom mi a tokom ez a panel elotere, meg megis mi kozom hozza? Megint Zuzuban tolod.

Meg tudjak oldani, ha akarjak: Watery Gate Lane ford barriers plan to stop cars - a fenti videon legalabb annyi kart lattunk, mint amibe ez a megoldas kerul. Profit.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.