Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#102920) npera


npera
újonc

Tegnap voltam vidéken megenni a rákokat, amiket múlt héten fogtunk ki. Jó társaság gyűlt össze. Pár dízeles kolléga, egy robbantási szakértő, egy hajómotoros mérnök, akinek van többek között Centurion tankja, pár lánctalpas járműve, különféle épített buggyk, valamint pár tucat történelmi versenyzésre használt motorkerékpárja. Meg különféle muzeális jellegű kétkerekűek.

A jóember családja részben holland és imádja a holland hagyományos karbidos tejeskannás labdalövést. Ezt műveli ő is Svédországban a farmján és ilyenkor szoktak jönni a hatóságok a telefonok miatt, hogy vajon mi robbant fel éppen vagy kitört-e a 3. világháború....

A kedvenc emléke egy 2007-es "lövészet", itt kiemelném a traktor által vontatott Gatling-rendszerű kannás építményt, valamint koncentráljatok a majdnem függőlegesre állított nagy kanna fémes hangjára. Az valami elképesztő.

Egy ideig legális volt fém fedőt is kilőni kábé 60-méteres kötéllel tompítva a lövedéket, de túl sok csonkolásos baleset volt, így most már csak focilabdákat lehet kilőni vagy vékony műanyag fedőt átrobbantani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.