Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74023) St3ven válasza BogyóBP (#74020) üzenetére


St3ven
addikt

"Jó de egy igazi androidos okostelefon a mobilnettel válik teljes értékűvé anélkül csak egy félkarú óriás. Megaztán ha nincs mobilnet még mindig ott a wifi amivel bárki bármikor kapcsolodhat akármilyen publikus wifihez legyen az megdonáldsz vagy akármi"

Ez így igaz. De akkor is azt látom, hogy az emberek nagy része a feltöltőkártyás csomagjához (vagy olyan előfizetéseshez, amelyhez nem jár alapból) nem rendel mobilnetet. Mert az pénzbe kerül. És igen, a Viber-t is csak a munkahelyen, a mekiben, vagy otthon nyomatja. De telepítgetni már nem fog nekiállni. Oké, a fogékonyabbja talán. Aztán ez kimerül abban, hogy feltolja a Candy Crush-t, aztán ennyi.

"Én nekem inkább az okoz fejtörést hogy némely gyártó mért szarik rá annyira a szoftverezésre hogy a régebbi készülékeit is felzárkóztassa szoftveresen, nem pedig újat gyárt és arra teszi rá csak azt."

Ez elég egyértelmű, de te is írtad utána rögtön: vegye meg a nép az új készüléket, ha jobbat, stabilabbat, gyorsabbat akar. Aztán persze egyik sem valósul meg, úgyhogy egy év múlva megint jöhet a következő készülék, hátha az már jó lesz. A gyártónak nem érdeke az eladottakkal foglalkoznia, mert azt már megvették.

[ Szerkesztve ]

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.