Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-06 13:22:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65936) Krystal_s


Krystal_s
addikt

Sziasztok. Pár napja elkezdtem tanulgatni az Android rendszert. KitKat van a gépemen és már az alapokat elég jól megismertem (a semmihez képest). Viszont most kicsit belefáradtam így egyedül ezzel a témával. :(

-Azt szeretném kérdezni, ha törlök egy alkalmazást, akkor annak hol, hogyan tudom törölni a maradványait?
Úgy olvastam, hogy eltávolítás után törlődik minden, de ez nem igaz, mert pl a Maxthon böngésző mappáját is meghagyta, almappákkal együtt...
-Ezek a böngészők elég "körülményesek" nekem, végtelen sok van. :) Annyi lenne az alap elvárásom, hogy Flash és AdBlock működjön rajta +normális használat. Végre örültem, hogy Firefox kezeli az ABP-t, de sajnos a Flasht nem.
Érdemes külön telepíteni a Flash Playert, vagy van olyan böngésző, ami kezeli és a reklámokat is tudom benne tiltani? (az is alap, hogy ha valamit elkezd letölteni, akkor kérdezzen)

-Olvastam, hogy lehet külső eszközre is menteni az Alkalmazásokat, de azok az egész telepített mappát másolják fel. Olyat nem lehet, hogy csak magát a programot menteném le, amit később tudnék telepíteni?

Tudom, hogy minden volt már itt téma, de keresőt használva sem bírom ennyit átolvasni, ezért elnézést, ha túl általános dolgot kérdezek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.