Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#140800) Mauzes válasza Mauzes (#140756) üzenetére


Mauzes
őstag

Na megvan már, miért akartam (sikertelenül) letörölni majd újratelepíteni az Android Auto-t. Valaki találkozott már az alábbi hibával?
- Oneplus 7T teló Android 10-zel és a legfrissebb 4.8.5943 Android Auto
- autó beindít, USB telefonba bedug, faszán bejön az Android Auto az autó kijelzőjén
- minden működőképest, beállítom, amit akarok, általában navi
- pár perc múlva vagy akár 1 perc múlva azt venni észre, hogy az autó kijelzőjén lefagy a felület. Akármire kattintok, nem csinál semmit. A navigálás és zene megy tovább rendben, újratervez, ha kell, stb, de nem tudok semmit állítani
- pár tesztelés után az alábbi érdekességekre jöttem rá: ha a Spotify felülete aktív, akkor a play gomb nem fagy le, azzal mindig meg tudom állítani és újraindítani a zenét, de a többi gomb mellette be van fagyva, nem reagál. Más felületen az egyetlen dolog, ami újra működésre bírja a rendszert, ha az AA felület home gombját 2-3 másodpercig folyamatosan nyomom. Utána működnek a gombok, mintha minden rendben lenne, de pár perc múlva újra befagy.
- biztos, hogy nem az autóm rendszere rossz, ugyanis teljesen ugyanezzel az AA verzióval kipróbáltam az Android 9-et futtató HTC U11-et, és ott minden működik tökéletesen.

Gondoltam rá, hogy kikapcsolom az akku optimalizálást az AA-ra, de mivel rendszer app, így nincs ott a listában az akku beállítánál.

Ezen kívül az Android Auto futtatása szétbarmolja a telóm témabeállítását (világos vs. dark mode), de ez már más kérdés.

Bárkinek ötlet?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.