Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jurzsolt
tag
elszúrtam
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.cprados.wificellmanager&hl=hu -
TiMoN
senior tag
-
asuspc96
őstag
Helló!
Moon+ Readerbe hol kellene átállítani a kódolást, ha prc-t szeretnék vele olvasni ?
Vagy eleve nem támogatja ?
Ha ez lenne, milyen prc olvasókat ajánlotok ?Előre is köszi
-
-
Bozek
nagyúr
válasz frankstork #102963 üzenetére
Komolyan nem emlékszek ilyenre. Pedig Z1C-m is van.
-
-
törölt tag
válasz cellpeti #102970 üzenetére
"Automatice" alkalmazással megoldható. Megnéztem E-Robotban, van "jelerősség megváltozott" esemény, amihez hozzá lehet rendelni a Wifi kikapcsolás műveletet. A visszakapcsolás kérdéses. Ha kikapcsolja, akkor ugyebár a near -mód érvényesül, amiben nem tudom, hogy lehet -e jelerősséget monitorozni.
-
bigrock
addikt
Három különböző postafiókom van, mindegyikhez a Gmail klienst használom. Be lehet valahogy állítani, hogy más-más módon színezze, ill. más hangot adjon levél érkezéskor a kliens a különböző postafiókok esetében? Vagy inkább használjak valami komolyan klienst?
Köszi -
batai15
félisten
Sziasztok! Be tudnátok linkelni egy működő ogyoutube+micro g letöltést? Az app bedob az oldalra,de letöltéseknel facebookra menne.
-
kisspall
aktív tag
-
iceQ!
addikt
válasz kisspall #102976 üzenetére
Sziasztok,
Az normális, hogy a Facebook app-ban a "New Stories" kis kék felugró ablak középen ugrik fel? Elég zavaró.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
dlaj
őstag
válasz Bozek #102954 üzenetére
Erről volt szó nem túl régen valamelyik topikban.
Én is ajánlottam a Wi-Fi Matic appot, amit nagy elégedettséggel használtam az elmúlt tizegynéhány telefonomon. (magyar nyelv, egyszerű beállítás, stabil működés)
Erre meggyőztek, hogy semmi értelme, mert a modern droidok (5 és 6) már okosan kezeli a wi-fit, bekapcsolt állapotban, ha nem csatlakozik hálózatra elenyésző a fogyasztása.Nos, az új 6.0 telefonomat napok óta figyelem, és Wi-Fi Matic nélkül, bekapcsolt wi-fivel, ami nincs hálózaton, így alakul a fogyasztás.
Nincs beragadva semmi, több napja nézegetem, csupán ezt miatt inditgattam újra a telefont.
Szóval, szerintem a Wi-Fi Matic KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT! -
MK VII
veterán
-
enginev3.0
félisten
Már elérhető a Pixel, kár hogy nem telepíthetem
Pixel LauncherA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nagyúr
válasz enginev3.0 #102982 üzenetére
Miben jobb mint egy Action Launcher vagy Nova? Előbbi ráadásul már be is építette a pixel funkcióit. Megint egy app ami hypeolva van csak mert új és a Google-től jön.
Nem baj, hogy belinkelted, nem azért írom csak már zavaróan nagy a rajongás miközben szvsz nem érdemli meg.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
bexinho23
őstag
válasz Soulfly842 #102945 üzenetére
Mindkettő tökéletesen működik távolról és saját hálózatról is.
-
dlaj
őstag
válasz MK VII #102979 üzenetére
A tippet - szívesen!
Kínai dual simes telefonom van, szerintem a típusa nem fontos. Egyébként itt is ugyanazt látod, vagyis nem egyedi eset. (lejjebb a screenshot)
Viszont szívesen vennék egy alkalmazást, ami kimutatja, hogy mi zaklatja a wi-fit.
Edi77, Nem vesztesz vele semmit.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
WiFi állandó ébren tartáshoz elég, ha helymeghatározáshoz hozzá fér app és be van kapcsolva ez a segítség pontosság.
Néz körül melyik app-nak van ilyen joga, aminek nem fontos kapcsold ki.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Gmailt használok levelezésre és asztalon google calendar-t naptárként.
A problémám az, hogy a google naptár appja nagyon béna, nem jeleníti meg az online naptárban beállított feladatlistát (taskokat). Xiaomi (MIUI8) telefonom van és abban nagyon jó a jegyzetelő (notes) app, az tök jó lenne, ha lehetne szinkronizálni a naptárral...
Van valami korrekt naptár app?
J.
-
tordaitibi
veterán
Van lehetőség, hogy win pc-ről turkáljak a tabletem memóriakártyáján és belső memóriáján, wifin?
Data stb. nem kell. Adb-n megy ez, de nagyobb fájloknál elmazsolázik nagyon sokat, és a végén nem másol, meg az adb talán nem pont erre való lenne.
Fordítva tökéletes, a TotalCommander +LAN plugin, de nekem az kéne, hogy a win fájlkezelővel látnám a memokártyát, és drag&drop, teljes hozzáférés.Helyi háló, fix ip-k, droid 4.2. Szerk, root is van.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz tordaitibi #102994 üzenetére
Én erre a windowson TC, androidon Solid Explorer+FTP server plugin összeállítást használom. Gondolom a droidos TC-nek is van ehhez hasonló pluginje (droidon nem jött be a TC, úgyhogy ott nem használom).
szerk.: Talán éppen ez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tomy86 #102996 üzenetére
Kb. tizedszer írom le, hogy a TC -s FTP plugin az csak kliens. Neki telón futó szerver kell. Ilyet a TC nem tud. A SolidExplorer viszont igen (menü -> fájlmegosztás). Mármint a Classic. Az újat nem ismerem. Vagy, a Servers Ultimate.
-
tomy86
addikt
válasz #79335424 #102997 üzenetére
Mihez kezdjek ezzel az információval?
Leírtam, hogy én mit használok és a TC kapcsán éppen ezért írtam ezt: "droidon nem jött be a TC, úgyhogy ott nem használom" valamint ezért is szerepel a link előtt, a "talán éppen ez" kifejezés.
Külön elnézést kérek tőled és airtől (aki megint hasznos módon szólt hozzá a témához), hogy nem követem minden kommentedet, főleg azokban a témákban, amik nem érintenek (pl. olyan programok kapcsán, amiket nem használok).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tomy86 #102999 üzenetére
Mihez kezdj az infóval?
"Gondolom a droidos TC-nek is van ehhez hasonló pluginje"
Sztem egyszerűen raktározd el magadban, hogy ezt rosszul gondoltad! Továbbá, a hsz. -em nem csak Neked szólt. A kérdező megtudhatja belőle, hogy FTP szerver szempontból az Androidos TC számára zsákutca lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Öregszem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest