Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
Sziasztok.
Lenne egy ilyen gondom.
Valaki esetleg tud segíteni? Előre is köszi. -
MK VII
veterán
válasz Viktor0610 #98762 üzenetére
Netem van. Minden más megy mobilnetről. Veszprémen belül vagyok 4G-vel. Nem jövök rá, hogy mitől lehet.
-
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz #61600768 #103293 üzenetére
Újabb 4 érintés és már nem is világít 10 percig..
De most komolyan, ha megy a böngésző a telefonon és folyamatosan megy a kijelzővilágítás akkor nem mindegy, ha közben hívják? Egyrészt észreveszi a hívást, másrészt meg, ha már nem akarja futtatni a böngészőt akkor gondolom úgyis visszaállítaná az időkorlátot.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz ctibor #103338 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék..
Mindig azzal szívok, hogy állandóan újra be kell írnom mindenhol a wifi jelszavakat..
Sosem hallottam én sem erről, hogy lementi a google.. Külön be kell állítani valamit?
Google fiókom szinkronizál. Külön opciót sosem találtam erre vonatkozólag, hogy lehet-e menteni..Szóval én komolyan érdeklődöm efelől, mert már kezdem unni az állandó jelszó beírásokat.
Root nincs a készüléken. -
MK VII
veterán
Köszönöm a választ.
Ez mind ok. Ezt ismerem, de olyan nincs, hogy csak a wifi jelszavakat állítja vissza? Hisz pont azért kell HR egy telefonra, mert valami nem tökéletesen működik, akár egy app akár egy beállítás.
Sosem szoktam automatikus helyreállítást csinálni pont ezek miatt. -
MK VII
veterán
válasz #61600768 #103376 üzenetére
Köszi.
Nekem ez be van kacsolva...
Ha jól értem akkor, ha csinálok egy HR-t és utána bejelentkezek ugyan ezzel a google fiókommal akkor visszaállítja a mentett wifi-ket is? Na... Nekem pl sosem állítja vissza... Sőt mi több. Hét éve használok okostelókat, de még sosem állított vissza egyetlen wifi jelszót sem. Ezért is volt ez nekem új, hogy megcsinálja.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz #79335424 #103382 üzenetére
Na igen.. Annak viszont nem akarok nekiállni.. P9 topikban elég sokan szívtak vele.. Meg kérdéses, hogy visszaáll-e a BL zártra.. Van, hogy a gyári rom sem zárja vissza, ha gariztatni kéne akkor meg szívom a fogam..
Mondjuk túl sok wifi hálózatom nincs mentve.. Talán 8-10.. Túlélem.. Bár egyszerűbb lett volna nem pötyögni mindig. -
MK VII
veterán
válasz #79335424 #103384 üzenetére
Ez is egy nézőpont..
Én azért nem vagyok már ennyire romolgatós...
Anno sok Samsungot meg Lumiát romolgattam.. Mára teljesen lenyugodtam..
Működjön rendesen és többet nem várok a telefontól.. A P9-cel pedig ilyen téren semmi gond.. Azt csinálja amit kell és semmi szükség romolgatni.... -
MK VII
veterán
Olyan app létezik, hogy, ha nézem a kijelzőt akkor nem kapcsolja le a fényt? Úgy mint samsungoknál volt vagy talán még van is csak ott gyárilag...
-
MK VII
veterán
válasz aprokaroka87 #103830 üzenetére
Apkmirror-ról letöltve sem telepíti.
-
MK VII
veterán
válasz aprokaroka87 #103833 üzenetére
-
MK VII
veterán
válasz aprokaroka87 #103835 üzenetére
Nem tzdom pontosan, hogy ugyan az e ami a play-en fent van, mert apkmirroron egymás alatt vagy 5-6 béta meg alfa fb app van fent ...
Fb gyárilag nem volt a telefonon, de mondom, használtam már minden gond nélkül csak töröltem, most meg szopat... -
MK VII
veterán
Skacok. Segítsetek... Melyik is az az app amelyik az aláírását változtatja meg egy appnak? Tehát, hogy ne frissüljön... Facebook appot akarom megcsinálni, egy régebbit. Tudom többször lett linkelve. Rövid az eszem nem jegyeztem meg, használat után meg már rég töröltem...
-
MK VII
veterán
válasz Plazmacucci #104153 üzenetére
Szia.
91.0.0.19.70
És szükséged lesz még erre is, hogy ne frissítse magát.. -
MK VII
veterán
válasz Plazmacucci #104157 üzenetére
Hogy csinálod?
Nekem tökéletesen működik az az app..Töröld le, ne legyen telepítve a Messenger! Tallózd be az app-ba a Messenger apk-ját, futtasd le az app-ot. És a ZipSinger által létrehozott apk-t telepítsd!
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Plazmacucci #104159 üzenetére
Hmm.
Ugyan ezt a Messenger verziót csináltam meg a ZipSinger segítségével és nem frissül..
Érdekes. -
MK VII
veterán
válasz Plazmacucci #104171 üzenetére
Nekem is volt ilyen. HR segített..
-
MK VII
veterán
Mindenki nyugodjon le a p.csába...
A Messenger nem meríti a telefont.. Sem a Facebook app..
Valami különös oknál fogva nálam sosem merül jobban a telefon, ha egész nap fut rajta ez a két applikáció.
5,5-6 órás kijelzőidőim vannak. -
MK VII
veterán
No...
Nem tudom segítek-e vele másoknak vagy nem. Egyáltalán érdekel-e valakit, de leírom, mert egyik nap volt téma a messenger zipsingerrel aláírt verzió telepítésének a hibája.
Nos.. Tegnap jött vissza a szervizből a telefonom szóval egyáltalán nem laktam még be. Semmi sallang nem volt rajta, annyi, hogy tegnap megcsináltam ezt a zipsingeres messengeres műveletet. Elsőre szépen telepítette is.
Ma akartam telepíteni a Facebook appot play-ről. Letöltötte, de mindig ebbe a hibaüzebetbe futottam.
Töröltem a cache-t, minden töröltem ami szemét lehet amitől nem telepíti... Kiderült, hogy maga a Messenger volt a szemét... Ez a buzi faszbúk app, telepítés során ellenőrzi, hogy van-e módosított bármilyen facebookkal kapcsolatos app. Amint letöröltem a zipsinger által aláírt Messengert, azonnal települt a Facebook app..
Há' mondom akkor ok... Feltette, mehet vissza a módosított Messenger... Aha persze... Így már nem telepíti fel ahogy fent van a Facebook.
Rohadt agresszív biztonságot írtak bele a Facebook appba. Nem olyan rég még nem volt ilyen gondom.
Menjenek a sunyiba tényleg. Ezek szerint mindenképp az új Messengert kell használni, ha a Facebbok app fent van...[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Tudom nem konkrétan idevaló a téma, de, hogy a pöcsömbe szinkronizálom fel a telefonszámokat a google accountba a telefon memóriájából?
Többször próbáltam, de csak pár szám van ott amik eleve oda lettek mentve..
Illetve, hogy pl Viber üzeneteket vissza lehet állítani egy HR után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest