Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70371) B0V9B


B0V9B
tag

Hollandoknak el is úszott az EB. Két 1. kalapból sorsolt csapat is (Hollandok, Görögök) csúnyán leszerepelt a selejtező sorozat alatt, holott 2 éve még mindkettő a VB legjobb 16 csapat közé jutott (a Hollandok ugye bronzérmesek voltak). Ennyit változik a válogatott futball 2 év alatt.
Ami még perec lehet nekünk az Ukránok győzelmén kívül, az az ha a Törökök megverik az Izlandiakat, míg Lettország kikap Kazahsztántól és Lettország lesz az utolsó. Úgy a törököknek 18 pontjuk lesz, de lejön ebből 2 pont (2 döntetlen a Lettek ellen), de még így is előttünk lesznek a 3. helyezettek rangsorában.
Én pesszimista vagyok azzal kapcsolatban hogy megszerezzük a legjobb 3. helyet, ezért már nézem is a lehetséges pótselejtezős ellenfeleket. A B-csoportból még Ciprus is beérhet a 3. helyre (jobb lenne velük összekerülni esetleg mint Izraellel vagy Boszniával), valamint a H-csoportban a legpapírformább eredmény jön (Horvátok megverik Máltát, Norvégia nem nyer Olaszországban) akkor onnan a Norvégok a 3.-ok. Ez azt jelentené hogy a pótselejtezős sorsolást kiemeltként várhatnánk.

Bocs a késő esti matekozásért! :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.