Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#131013) DeathAdder válasza Peterhappy (#131011) üzenetére


DeathAdder
veterán

Gyanítom én is hogy jobban élvezi mint bármi mást az életben, de egy valamit is magára adó munkaadó már csak erkölcsi és a nézők érdekét is figyelembe véve azt mondja, hogy kösz Norbi, tényleg nagyon szép tőled, de kösz ne (már ha az ő ötlete volt).
Mondjuk aki beteszi Gundelt BL-be okoskodni, attól nem is kell mást várni, sőt még marketinget csinálnak abból, hogy Norbi hétvégén rámegy a 10/10-re, a nézők érdekeit meg eddig is szarba vették.

Képzeld milyen lehet egész hétvégén déltől késő estig folymatosan beszélni, és hogy milyen lehet közvetítés közben, koncentráltnak, frissnek maradni. Ez azért nagyon lehúzza az embert, és nem a napi 5 meccs, hanem a napi 2 is. Az összes kommentátor aki eddig beszélt róla azt mondta hogy amikor kommentálsz a szókincsed az ötödére esik vissza, ezért nagyon kell fejleszteni ezt a készséget, és frissnek kell lenni, mert nagyon lefáraszt. Azért majd írjátok meg hogyan teljesített a holnapi ötödik meccsén az Atleticón :)

Amúgy tényleg jó hallani ahogy beleéli magát a meccsekbe, szerintem is rendben van ő, Léderert is csak azért nem utálom, mert fanatizmussal közvetít, nem úgy mint a Knézi, Gundel félék, vagy aki a szerdai Spurs-Lipcsét közvetítette :W

Norbert meg enyhén fanatikus, egyszer (amikor még néztem spanyol focit) elmondta közvetítésben, hogy amikor egy sajtótájékoztató bevonuláskor hozzáért a karjához Messi az volt élete csúcspontja, egy olyan katartikus pillanat, amit az unokáinak is mesélni fog :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.