Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130701) Peterhappy válasza sh4d0w (#130698) üzenetére


Peterhappy
őstag

Áhhh, vágom köszi.
Nem voltam tegnap netközelben, félinfok jutottak csak el hozzám este. Okoskodni meg anélkül is tudok, hogy reggel alaposabban utánaolvastam volna... :B

(#130702) bagyulajuve válasza omfgk (#130700) üzenetére


bagyulajuve
addikt

no nem bánom, KDB jöhet a Juve-ba

Resistencia eterna

(#130703) Tibiajax válasza bagyulajuve (#130702) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

feküdne neki az olasz bajnokság?... :U
nem vagyok benne biztos. az a gyerek ilyen merev, erős csontozatú csávó, inkább a favágók meg futóbolondok bajnokságába illik jobban

(#130704) bagyulajuve válasza Tibiajax (#130703) üzenetére


bagyulajuve
addikt

azt nem lehet tudni sose, de én örülnék egy futóbolond, ugyanakkor technikás játékosnak

Resistencia eterna

(#130705) Tibiajax válasza bagyulajuve (#130704) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

....hát de ott van Ramsey..
:U

xd

(#130706) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

...A szintén arab tulajdonban levő francia Paris Saint-Germain viszont korábban sikerrel járt a CAS-nál, és fel tudta függeszteni a klub ellen indított FFP-vizsgálatot, amit egyébként hasonló okokból kezdeményeztek, mint amiért most a Manchester Cityt megbüntették.

:D na de most, kérdem én, az olyan szutykoknak, mint ezek az arab sejkek meg királyi sarjak, akiknél ugye folyik a csapból a pénz..és semminek nincs úgymond ára, számukra. mennyi ideig tarthat mondjuk megtudniuk, kik a döntésért felelős konkrét személyek, mondjuk egy nemzetközi sportbíróságnál? és mondjuk egy este, felkerestetni személyesen őket a feladathoz megfelelő emberekkel és elmesélni nekik, hogyan is kellene dönteniük majd a megfelelő kérdésben. különben..
mennyi ideig tarthat nekik ez? :) innenstől meg úgyis mindegy, jövőre is ugyanúgy fogunk találkozni a bl-ben a szitivel

[ Szerkesztve ]

(#130707) DeathAdder válasza Peterhappy (#130697) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nekem már az furcsa hogy ezt miért februárban hozzák nyilvánosságra. Szerintem pont azért, hogy fellebbezéssel, súlyos pénzekkel ezt a vádat megszüntessék.

Tegyük fel kiverik a reált (úgy sem fogják), neagyisten megnyerik a bl-t, miközben hivatalos, hogy megszegték a szabályokat, tehát azonnali hatállyal kellene kirakni őket, vagy lehetőleg a BL szezon után nyilvánosságra hozni.

Mert így jogosan kérhetik számon azok a csapatok is, akiket kivernek a BL-ből. Olyan, mintha elkapnának puskázás közben, de a dolgozat, amit puskázással megírtál ötös lett, azt beírják, de jövőre nem puskázhatsz, vagy hagynának dopplingolással futni, meg is nyerheted, aztán a következőn már nem futhatsz.

Mindegy, legalább történik valami :D

[ Szerkesztve ]

(#130708) Tibiajax válasza DeathAdder (#130707) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nyugi, meg fogják oldani ezt az arabok.. kizártnak tartom, hogy egy szitit kirakjanak a legnagyobb presztízsből - pont abból, amelyik kupára legjobban vágynak

(#130709) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#130707) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Szépen el fogja nyújtani az egészet a City, ha nem is sikerül a fellebbezés, még azt is el tudom képzelni, hogy a következő BL idény kezdete előtt nem születik döntés. De ezt már nehéz a pokróc alá besöpörni, ha konkrét bizonyítékok vannak a pénzmosásra. Én most el tudom képzelni mindkét végkimenetelt.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#130710) máyköl válasza kacsyx (#130699) üzenetére


máyköl
veterán

Egy Barca-Real barmikor vissza tudja termelni az elkoltott penzt, olyan marketing ertekuk van.
Juvenal ugyanez, raadasul ott CR miatt tetozik a marketing gepezet, raadasul iszonyat beveteluk van az autoszponzoraciobol is.
A FIFA rendesen megbuntette mar a Chelseat, nem gondolnam hogy ezek utan is rajuk szallnak majd.

A PSG jo kerdes. Remelem hasonloan jarnak mint a City. Takarodjanak a sejkek a futballbol.

(#130711) Peterhappy válasza DeathAdder (#130707) üzenetére


Peterhappy
őstag

Igen, elég sokatmondó az időzítés és gyanítom, hogy igaza lesz Tibinek és vagy elnapolják a büntetést, vagy combos büntetés mellett annuálják azt.

Megint más kérdés, mit lép a FA, mert ha súlyosabb pontlevonással büntetnek, hiába indulhat mégis Európában a $ziti, a BL-ről lehet, hogy lecsúszhat.
Bár úgy rémlik, a Milan kapott hasonló büntetést és nekik nem is törölték el, ha jól emlékszem.

Mondjuk ott a khm. "készfizető kezes" is más volt.

Nagyot röhögnék, ha a kizárás fenntartása mellett man$zúrsejk úgy döntene, befuccsoltnak minősítendő a projekt és megy isten hírével.

És az tényleg móka-kacaj lenne, ha "búcsúzóul" még megnyernék a BL-t.

(#130712) kacsyx


kacsyx
aktív tag

Most már kifejezetten drukkolok nekik, hogy a CAS-nál is hasaljanak el, lépjen életbe minden büntetés, májusban meg nyerjék meg a BL-t. A sok majom az UEFA-nál fogná a fejét.

(#130713) Peterhappy válasza máyköl (#130710) üzenetére


Peterhappy
őstag

A Barca olyan szinten dilettáns módon gondolkodik, hogy hiába a rekordbevételek, a rekordfizetések is ott vannak - úgy, hogy ma messze nem a katalánoké a legerősebb keret.
Nem előírás, csak javaslat a bevételek max. 60%-ának fizetésekre fordítása, ez ott 77%, ha jól emlékszem. Ha nem hoznak meg ott drasztikus lépéseket, akár néhány évnyi sikertelenség árán, pár szezon múlva a La Liga simán "egycsapatossá" minősülhet, a Barcelona meg versenyben lehet a BL-helyekért.
10-15 évvel ezelőtt el nem tudtuk volna képzelni, hogy járhat ennyire lent egy Milan vagy egy MU pl. Más-más okokból, de mindkettő árnyéka önmagának, pedig mindkettőre igaz volt, "olyan marketing értékük volt, hogy bármikor visszatermelhették az elköltött pénzt".

OK, az is igaz persze, hogy 10+ évvel ezelőtt még nem repkedtek ilyen abszurd számok a futballban, mint ma. Hogy a sejkekről már említést se tegyek (egyetértek a záró gondolataiddal...)

(#130714) paatrick


paatrick
senior tag

A futball valamilyen megmagyarázhatatlan törvényszerűsége szerint, az utolsó ellen csak kínkeservesen vagy nem is tud nyerni a listavezető. Kíváncsi leszek a Liverpool így mit alkot ma :DDD

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#130715) venember83 válasza Tibiajax (#130705) üzenetére


venember83
nagyúr

Ő sajnos több időt tölt a nővérkékkel vagy ápolókkal, mint amennyit edzéssel. Így még azt sem lehet mondani, hogy nem tud idomulni az olasz futballközeghez, ha ennyit sérült. Meg valószínűleg már olyan nagyon nem is akar. Az "ingyen" nagyon bejött Pirlóval és Pogbával, de azóta is csak vaktában próbálkozik a vezetőség a pénzügyileg csábító lehetőségekkel, akik aztán megmérettetés után elég könnyűnek bizonyulnak.

(#130716) Tibiajax válasza venember83 (#130715) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jaa , persze, de azért sorban 10 bajnoki címet csak sikerült valahogy összegereblyézni....
valami azért csak volt lerakva a pályára

bár persze megértem - van erre rejtett képességem, hogy más szemszögből is lássak dolgokat -, hogy az extra-pogbás, extra-evidal-os, extra mindenkis nagyjuvéhoz képest az utóbbi címeket már kevésbé csillogóbb csapat húzogatta be és ez nyilván nem annyira szemkápráztató, mint azok. de, mint írtam a magam részéről a múltkor, a scudetto-ra mindig esélyes maradtok, nemzetközi szinten meg mindenkivel partiban van a juventus, egy oda-visszavágó erejéig, mondjon akárki akármit

(#130717) DeathAdder válasza kacsyx (#130712) üzenetére


DeathAdder
veterán

Végsősoron azt sem tartom kizártnak, hogy fellebeznek, a CAS meg -aki az UEFA felett is áll- valami csoda folytán lezárná a fellebbezést, mondván megalapozatlanul zárták ki őket.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy kizárják őket, nem is csak azért mert végtelen lóvéjuk van, ennél durvább a dolog, ami a tulajdonosi szerkezetben keresendő.
A sziti tulaja a City Group, ami 87%-ban az Egyesült Arab Emirségek kvázi állami befektetési alapjáé, 13% meg a Kínai államé vagyis a sejkék eladtak 13%-ot hogy megjelenhessenek a kínai piacon a befektetéseikkel.
Azaz az olaj pénz mellett ott van nekik a Kínai állam is, ha ezzel nem lehet bármit megúszni akkor semmivel sem. Iszonyat lobbi erő és politikai hatalom áll mögöttük.

Amíg a sziti tulajdonosi háttere az, hogy gyakorlatilag egy olaj állam és a kínai állam van mögötte, addig az UEFA maffia nem hiszem, hogy komolyan elmeszelné őket.

[ Szerkesztve ]

(#130718) Cartevo válasza DeathAdder (#130717) üzenetére


Cartevo
őstag

Az UEFA alibizését elnézve az a legnagyobb esély a City kitiltására, ha a BL megnyerése után saját maguktól lépnek vissza az európai színtértől.
Boris Johnson aligha ellenezné.

(#130719) DeathAdder válasza Cartevo (#130718) üzenetére


DeathAdder
veterán

BLexit? ;]

(#130720) Cartevo válasza DeathAdder (#130719) üzenetére


Cartevo
őstag

Tőlünk még el vannak maradva.

(#130721) bagyulajuve válasza DeathAdder (#130717) üzenetére


bagyulajuve
addikt

hányás az egész, főleg hogy a kínaiak is benne vannak a buliban...már meghunyászkodott nekik Hollywood, az NBA, sok nagy cég, akkor most az UEFA fog? :((

Resistencia eterna

(#130722) venember83 válasza Tibiajax (#130716) üzenetére


venember83
nagyúr

Azért egy Vidal - Pirlo - Pogba - Marchisio középpálya után nyilván qrva sótlan és semmilyen egy Pjanic - Matuidi - Khedira usw. sor. Jó, elfogadom, nagyon elkényeztetett minket, szurkolókat az említett négyes, és magasra is helyezte a lécet. De ha BL-re vágyik egy csapat, talán érdemes ezt a szintet megcélozni.

(#130723) bagyulajuve válasza venember83 (#130722) üzenetére


bagyulajuve
addikt

az a középpálya...egyik legjobb még Juve történelem szinten is

Resistencia eterna

(#130724) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Alakulóban a lígőn legnagyobb szenzációja.
A tabella aljáról második Amijan 2:0-ra vezet a Palizer ellen. A palizer mondjuk több sebből is vérzik, de egy Icardi/Cavani támadó kettős még mindig elöl van ott náluk.
Nehéz lesz nekik innen. Hajrá Amijan. :R

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#130725) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

....ja hogy holnap lazio v inter

(#130726) LyonnaisFan1 válasza LyonnaisFan1 (#130724) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

3:0 Az Amiens javára :Y
Innen már nem ronthatják el.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#130727) Cartevo


Cartevo
őstag

(#130728) Peterhappy válasza LyonnaisFan1 (#130726) üzenetére


Peterhappy
őstag

Hat ennek fuss neki meg egyszer :)
Mondjuk nem bantam volna, ha igazad lesz.

(#130729) salesman


salesman
őstag

Nos urak, ki mit tippel a ma esti derbyre?

Türűűűdrááá!

(#130730) Enzolord


Enzolord
addikt

Mekkora egy patkány ez a Petrjak. Remélem, legyalulják a picsába. Nem tudom, mennyire volt fájdalmas az UTE Vidi meccs, de itt sem ol meg az ideg..

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#130731) Tibiajax válasza salesman (#130729) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

milyen derbi lesz ma?
az inter csak holnap játszik

(#130732) salesman válasza Tibiajax (#130731) üzenetére


salesman
őstag

Mi az az inter? :P
A mai napi derby már megy.

Türűűűdrááá!

(#130733) vond


vond
MODERÁTOR

Hajdúbé azért okosan odabökött egy picit a magyar focinak: "Kb. 15 ezren lehetnek a Groupama Arénában, ami ugye több, mint egy egész NBI-es forduló nézőszáma." ;] :D

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#130734) sh4d0w válasza Enzolord (#130730) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Szerintem meg Tokmac a patkány a kamu 11-es próbálkozással, megérdemelne egy Juhász-Elek darálót.

https://www.coreinfinity.tech

(#130735) alázógyík válasza sh4d0w (#130734) üzenetére


alázógyík
őstag

Juhász most rántotta le Bolit az ötösön....
:((

(#130736) sh4d0w válasza alázógyík (#130735) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Hadd röhögjek még... :DDD

Az a Haratin becsúszás narancssárga.

[ Szerkesztve ]

https://www.coreinfinity.tech

(#130737) drachoHUN válasza salesman (#130729) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Könnyed Atalanta siker... Ha már derby...

[ Szerkesztve ]

Forza JUVE!!!

(#130738) forceberg válasza sh4d0w (#130736) üzenetére


forceberg
veterán

A nyakánál fogta, hogy ne tudjon mögéje kerülni...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#130739) sh4d0w válasza forceberg (#130738) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Bizony és Berke az, aki ezt nem fújja be, mi?

https://www.coreinfinity.tech

(#130740) salesman


salesman
őstag

Zubkov! :C

[ Szerkesztve ]

Türűűűdrááá!

(#130741) sh4d0w


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Hangya mekkora lőcs...

https://www.coreinfinity.tech

(#130742) Enzolord


Enzolord
addikt

Okos Elek mehet zuhanyozni.... ;] ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#130743) sh4d0w


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Kamu 11-es.

Úgy is van, Kovácsik! :DD

[ Szerkesztve ]

https://www.coreinfinity.tech

(#130744) sh4d0w


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Undorító Fradi

https://www.coreinfinity.tech

(#130745) salesman válasza sh4d0w (#130744) üzenetére


salesman
őstag

Jobbak voltunk, megérdemelten nyertük a derbyt.

Türűűűdrááá!

(#130746) sh4d0w válasza salesman (#130745) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Ezt nem vitatom

https://www.coreinfinity.tech

(#130747) salesman válasza sh4d0w (#130746) üzenetére


salesman
őstag

Köszönöm, Ön egy úr fiatalember! :R

Türűűűdrááá!

(#130748) Viszlát válasza salesman (#130747) üzenetére


Viszlát
addikt

Fiatalember? ;]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#130749) Pkc83


Pkc83
őstag

Ennek a Fradi győzelemnek már csak akkor tudnék jobban örülni
ha picit több Magyar lenne a csapatban! De azért szép volt! :D :C

(#130750) sh4d0w válasza Pkc83 (#130749) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Még Rossinak is gondot okoz 11+4-et összeszednie...

https://www.coreinfinity.tech

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.