Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129004) DeathAdder válasza sh4d0w (#129003) üzenetére


DeathAdder
veterán

Már öklendeztem a FIFA nagyúr meg az emír közötti heves kuncogásokon és összebújásokon, meg hogy elhozták egy nevezetesebb emberjogi bűncselekményeket sárba tipró ország helyszínére ezúttal a klub VB-t is.

Ilyenkor jön fel mindig előttem a szivárvány, meg a mondj nemet a rasszizmusra című olcsó népszerűséghajhászásuk, amit remekül használnak az ilyen jellegű problémák elfedésére, és a két szervezet (FIFA, UEFA) népszerűségének polírozására.

Hihetetlen, hogy ez ellen senki nem lép fel. Hacsak EGY futball szempontból jelentősebb ország azt mondaná, hogy a 2022-es VB-ből nem kérünk köszönjük szépen, az szerintem komoly lavinát indítana el.. hogy mégis hogyan lehetséges az hogy az előző és következő VB rendezésénél egyáltalán szóba jöhettek alapvető emberi jogokat sárba tipró országok, miközben néhány olcsó mémmel, logóval, transzparenssel, reklámmal, hangoztatják az ellenkezőjét. Az idei EL döntő Bakuban is nagyon az alja volt, konkrétan játékos nem mert elmenni, szurkolók nem tudtak elmenni... :(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.