Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123201) Citroware


Citroware
addikt

Ezt az Ndombelét egyébként én már sokkal hamarabb "kinéztem", mint bárki is hallott volna a nevéről. :DD A Football Managerben még tavalyelőtt, akkor még csak kölcsönbe ment a Lyonhoz. Megvettem és brutáljó középpályás lett. :C

(#123202) RoyBatty válasza Cs1csó (#123200) üzenetére


RoyBatty
aktív tag

Igen, mindenki fikázta a görögöket a 2004-es EB győzelmük után, hogy mekkora antifocival húzták be a kupát, namármost a 3 évvel ezelőtti portugálokhoz képest ők a latinos támadófoci felkent apostolai voltak :D

(#123203) Cs1csó válasza RoyBatty (#123202) üzenetére


Cs1csó
félisten

a latinos támadófoci felkent apostolai

:C :K

(#123204) DeathAdder válasza BenHans (#123197) üzenetére


DeathAdder
veterán

Pl Salah jobb nála szerinted?

Azt nem mondanám hogy jobb tőle Salah, de nem is cserélném el rá, mert képes arra amire Hazard nem, a hátára venni a szenvedő csapatot amikor nagyon kell. Fontos gólokban (első gól, győztesgól, egyenlítőgól) toronymagasan kiemelkedik a PL-ben, és volt már legalább egy olyan szezonja ahol kíméletlen gólvágó is volt (idén sokak szerint nagyon visszaesett de azért így is gólkirály lett).

Belőle lesz klubikon?

Őszintén megmondom: szerintem nem :N (persze tévedhetek)

Bár a klub 2. leggyorsabban 50 gólt elérő játékosa, de pár év múlva ki fog égni, el fog igazolni, vagy el fogjuk adni. Torres sem legenda csak egy nagyon jó csatár aki lehúzott nálunk 4 nagyon jó évet, aztán az átigazolási ablak utolsó napjaiban beadta a TR-t hogy a cselzibe mehessen, Salah meg korábban kikosarazott minket és inkább a cselzibe ment, és most sem köti semmi különösebb imádat a klubhoz :)

De lehet rosszul látom, majd kiderül idővel.

pl. Luis Garciából sem néztem ki, aki spanyolként lehúzott nálunk 3 évet aztán bevettük a Torres dealbe az Atleticoval, de ő a mai napig punditkodik a liverpool kapcsán, eljár a meccsekre, a megemlékezésekre, jótékonysági mérkőzésekre, és rendszeresen szembejön a mai napig hogy mennyire szurkol nekünk. Xabi Alonso is nagyon hasonló. Érdekes hogy rájuk inkább vagy hajlamos klubikonként gondolni :)

[ Szerkesztve ]

(#123205) DeathAdder válasza Citroware (#123201) üzenetére


DeathAdder
veterán

echte Kanté a gyerek, annyi hogy talán a védekezés-támadás csúszkája picit jobban a támadás felé van tolva mint Kanté esetében. Spurs vagy mu lesz belőle szerintem :) picit azért érzek benne flop hatást egy madridban

[ Szerkesztve ]

(#123206) máyköl válasza NyxNyxNyx (#123186) üzenetére


máyköl
veterán

Pogba és Nbombele ugyanaz a poszt? Szerintem nem. Pogba sokkal támadóbb felfogású. Eriksen és Pogba ugyanaz a poszt? Nem teljesen, de sokkal inkább. Támadó középpályásnak igazolja Pogbát vagy Eriksent a Madrid, a védekező középpályások közt Casemiro kirobbanthatatlan, főleg Zidane alatt (gyk. ő találta ki Casemirot, előtte padozott mindenki alatt vagy kölcsönbe volt).

(#123207) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Na Sarri Juve hivatalos.

Kíváncsi vagyok szezon közepén a mu vagy a cselzi cseréli az aktuális edzőjét Allegrire.

(#123208) máyköl válasza DeathAdder (#123204) üzenetére


máyköl
veterán

Btw Torres, egyik nap belefutottam ebbe az összefoglalóba... Marha jó csatár volt ebben az időszakban a spanyol.

Egyébként pont úgy látom ezt a mérkőzést mint 10 éve, az első gólnál szabálytalanság volt Pepével szemben, a második gól pedig kész röhej, mire kapott tizit a Pool.
Beniteznek meg a Valencia mellett a Pool volt a nagy korszaka edzőként, azóta szinte mindenhol harmatos teljesítményt nyújt és/vagy megbukik, amolyan Mourinho féle effektus, Porto-Inter-Chelsea órási korszak, najó egy fél Madridi is (bármennyire fáj ezt belátnom), de azóta mélyrepülés.

(#123209) bagyulajuve válasza RoyBatty (#123202) üzenetére


bagyulajuve
addikt

mert a spanyolok a 2010-es VB-t aztán sziporkázva nyerték...szinte mindig 1-0-ra nyertek, 3x úgy, hogy kiállítottak ellenük valakit :DDD

Resistencia eterna

(#123210) NyxNyxNyx válasza bagyulajuve (#123209) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Fú de ellenszenves volt az a csapat :D

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#123211) Cs1csó válasza bagyulajuve (#123209) üzenetére


Cs1csó
félisten

Annál csak a 2012-es volt rosszabb. Ott volt az hogy nem volt csatáruk ugye? Végül nekik lett igazuk de hülyén nézett ki.

(#123212) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Lampard -> Cfc?
Nem lenne rossz a kekeknek

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#123213) bagyulajuve válasza Cs1csó (#123211) üzenetére


bagyulajuve
addikt

abból csak az maradt meg, hogy "szegény" olaszokat 4-0-ra picsázták el

Resistencia eterna

(#123214) DeathAdder válasza máyköl (#123208) üzenetére


DeathAdder
veterán

Szerintem meg egy nagyon alulértékelt edző, nyilván messze nem a legjobb, de többet érdemelne.

20 évente jó ha egyszer van olyan csapat aki be tud menni bajnokságban a barreál elé, oké akkor mindkét klub átalakulóban volt, de akkor is hatalmas teljesítmény volt tőle, hiszen élni tudott az adódó helyzettel.

Aztán jött a pool, ahol többnyire spanyol alsóvonalból igazolgatott, fényévekre volt pl. a mostani kerettől, és az akadémiájáról is olyanok jöttek ki mint Suso, Sterling meg még rengeteg akikből jó pénz lett. Finoman szólva sem volt BL győztes kvalitású az a keret, mégis döntőzött velük 2x is. Nagyon erős felülteljesítés volt az tőle, ahogy az ezüst is a PL-ben. Aztán közeledve a csődhöz a két tulaj elkezdte eladogatni azt a kevés jó játékost is aki ért valamit, nem igazolhatott csak olcsó rejecteket, nem is jött az eredmény, ki is lett rúgva.

Aztán kinevezték a cselzi kispadjára a szezon közben, hatalmas gyűlölködés és fenyegetések közepette a klub szurkolóitól, és egy szétesett csapattal már a csonkaévében EL-t nyert, majd kirúgták. Aztán jött a jóllakott Inter ahonnan elvitték az akkor világ akkori talán legjobb edzőjét, Moratti meg elzárta a pénzcsapot. Napolinál szerintem jó munkát végzett, aztán ment a Madridhoz ahol szintén már a -1. lépésben közútálatnak örvendett, és talán tényleg nem is ő a megfelelő arra hogy akkora egókat kezelni tudjon. (de azért pár embert kimentett a süllyesztőből, akiket visszarendelt a klubhoz, mint pl. Asensio, Casemiro )

Newcastleban szintén rengeteget szív a tulajjal, alig igazolhat. Szezon végén kapott meg egy kiesőhelyen levő másodosztály szintű keretet már szinte visszahozhatatlan pozícióban, ami majdnem össze is jött, zárófordulóban azért odasóztak egy ötös a Spursnek is. Aztán feljutott, és azóta is fenntartja az első osztályban egy abszolút másodosztály szintű keretet úgy hogy a nettóbban egy fontot nem költött. Mostanra azért felépített olyan játékosokat egy olyan rendszerbe ami már nem néz rosszul.

Ő azért abból a szempontból tökéleres inverze Guardiolának hogy ugyan mindkettejüknek minden esze kedve a foci, bárhol, bármikor, de míg egyik folyamatosan megkapta a korlátlan költőpénzt, addig a másik szinte egész edzői pályafutása alatt a tulajok fukarságával szívott. Megnézném őt azért mit tudna ha hagynák csapatot építeni és pénzt is kapna, Bielsát szintén :)

[ Szerkesztve ]

(#123215) Citroware válasza máyköl (#123208) üzenetére


Citroware
addikt

Ekkor a világ Top 3 legjobb játékosa között volt. (legalábbis az aranylabda szavazáson)

[ Szerkesztve ]

(#123216) NyxNyxNyx válasza máyköl (#123208) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Durva annó mennyire soknak tűnt az az 50 millió amiért a Chelsea-be ment. Ma a 150-re néznék ilyen szemmel, pedig ez csak 10 éve volt.

DeathAdder: Én Pep-et nézném meg egy gyenge csapat padján, hogy hogy teljesítene. Nem tartanám rosszabb edzőnek, ha megbukna egy Aston Villa padján, mert nem releváns, csak kíváncsi vagyok.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#123217) Ringman válasza NyxNyxNyx (#123216) üzenetére


Ringman
nagyúr

ne is a pl-t nézd, mert ott a mikiegércsapatok is százmilliós beruházásokat tudnak megengedni maguknak.

inkább kapja meg az atalantát vagy a sampdoriát, ahol az egész keret (!) keres nettó 30-40M€-t :)
lehetne a toro vagy a lazio padján is, ők gazdagabb csapatok, neadjisten az as roma.

[ Szerkesztve ]

(#123218) DeathAdder válasza NyxNyxNyx (#123216) üzenetére


DeathAdder
veterán

TPI-vel közel 180 milla az a 10 évvel ezelőtti 50 (és ezek 2018-as értékek, ami azóta tovább növekedett) :)

(#123219) Ringman válasza DeathAdder (#123218) üzenetére


Ringman
nagyúr

wright-phillips :D
mutu és andy carrol se semmi :)

(#123220) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

na lássuk ezt az olasz-spanyol összecsapást, a spanyol keretet kevéssé ismerem, de az olasz nem gyenge

Resistencia eterna

(#123221) omfgk válasza máyköl (#123206) üzenetére


omfgk
addikt

Az biztos ,hogy ha Madridban köt ki Pogba akkor bizony majd neki is be kell segítenie a védekezésben. Méghozzá nem is kicsit.

Zidane gondolom marad a 4-3-3-nál. Ebbe nem fog beleférni az ,hogy a 3 középpályás egyike lazsál. A magassága jól fog jönne az biztos. CR távozása után, ebben (is) gyengült a csapat.
Ugye most egy évvel később végre pótolva lett CR. Hazard aligha fog majd fejelgetni, Jovicra meg kíváncsi leszek. Nem sokat láttam eddig.

Én a Pogba transzfer ellen vagyok. 150 millió körüli ár. Nagy fizetés, a hozzáállása kérdéses.
De ha jön, akkor remélhetőleg Zidane jobban tud majd hatni rá mint José vagy OGS.

(#123222) venember83 válasza DeathAdder (#123207) üzenetére


venember83
nagyúr

Kíváncsian várom, hogy mit ér el majd Maxi a következő csapatánál.

(#123223) hobizoli válasza omfgk (#123221) üzenetére


hobizoli
nagyúr

Pogba egy padon seggelo f.sz csak
pofaja van jo nagy, de jatek meg nem igazan szokott menni neki

több drón kell ;P

(#123224) omfgk válasza hobizoli (#123223) üzenetére


omfgk
addikt

A 15/16-os, még ugye Juvés szezonja volt a legutolsó igazán kiemelkedő.
Pedig akkor már nem volt ott Vidal és Pirlo.

Nagyon nagy kérdés ,hogy más taktikában és új társakkal mire lesz képes.

(#123225) Ringman


Ringman
nagyúr

vond!
meg lesz mentve a csapatod, nézd:
Mészáros Lőrinc veje veheti meg a Haladást

a Rangadó.hu úgy értesült, hogy a Fidesz-közeli nagyvállalkozó Mészáros Lőrinc veje, Homlok Zsolt – aki 2013 óta a Haladás VSE elnöke – megegyezett Illésékkel, és megveszi a futballcsapatot működtető kft.-t. A tulajdonosváltás a már ezen a héten hivatalossá válhat.

(#123226) vond válasza Ringman (#123225) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Ja, hallottam én is pár helyről (megint), de már 1-2 éve ez megy. Majd ha hivatalos lesz, akkor el is hiszem. Aztán hogy ez most hosszú távon jó lesz-e nekünk, vagy nem, azt egyelőre nem tudom eldönteni. A megszűnésnél azért jobb. :)

Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster + Sigma 10-20: https://t.ly/C88YY

(#123227) sh4d0w válasza Ringman (#123225) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Régi szép idők...

https://www.coreinfinity.tech

(#123228) Peterhappy válasza DeathAdder (#123218) üzenetére


Peterhappy
őstag

Ez komoly.
Akad itt azért egy-két igazolás, ami után lehet, hogy fejek hullottak :)
Mindenesetre az nagyon kemény, hogy Seva 29 (közel 30) évesen fájt ennyibe.
Nem is lett egy sikersztori az a transzfer.

(#123229) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Hmmm... érdekes

Világbajnokság, 2018 - 64 meccs, 4 kiállítás
Euro 2016 - 51 meccs, 3 kiállítás
Copa America - legutóbbi 36 meccs, 17 kiállítás

(#123224) omfgk - VB-n is azért kurvajó volt, Kanté meg Matuidi mellett. Egyszerűen kellenek mellé az ilyen emberek a középpályára, vagy amilyen a juventusnál Pirlo és Vidal volt.

(#123222) venember83 - már csak az a kérdés hogy Ole vagy Lampard lesz előbb kirúgva, mert szvsz egyiküket fogja váltani. (remélem nem a mu-ba megy)

[ Szerkesztve ]

(#123230) Peterhappy válasza DeathAdder (#123229) üzenetére


Peterhappy
őstag

Goal.com szerint a Pogbáért kapott pénzből a MU Neymart próbálja megszerezni :C

(#123231) vond válasza Peterhappy (#123230) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Jézusmáriaszentjózsefésazösszesangyalokamennyben, könyörgök, neeeeeee! :DDD

Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster + Sigma 10-20: https://t.ly/C88YY

(#123232) Cs1csó válasza Peterhappy (#123230) üzenetére


Cs1csó
félisten

Neviccejjééé! Egyik hisztikirálynő helyett jönne a másik??? Amilyen primadonna, és sérülékeny + sokszor meg is alázza a cseleivel az ellenfelet egy keményebb angol kis-közép csapat játékosa úgy megtapossa, hogy többet nem áll lábra.

(#123233) sh4d0w válasza Cs1csó (#123232) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Rá is fér, hogy odab.anak neki, legalább oka lenne a sok fetrengésnek.

https://www.coreinfinity.tech

(#123234) Cs1csó válasza sh4d0w (#123233) üzenetére


Cs1csó
félisten

Valami liga izé kupán egy Millwall ellen ;]

(#123235) DeathAdder válasza Cs1csó (#123232) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ez pontosan így történne, illetve ízekre szedné az angol média, nem szeretik az efféle fajtákat arrafelé :N

Még Suárez is kemény féken volt tartva, de őt is kikezdte a média annak ellenére hogy Gerrardéknak sikerült belőle kihozni azt a bravúrt hogy "csak" ~2 havonta szerepeljen.

(#123236) hobizoli válasza Cs1csó (#123234) üzenetére


hobizoli
nagyúr

en is pont arra gondoltam, hogy egy Millwall hatvedtol olyat kapna, hogy leszazalekolnak

több drón kell ;P

(#123237) Cs1csó válasza hobizoli (#123236) üzenetére


Cs1csó
félisten

Szerintem ezt ő is tudja.

(#123238) jbalint18


jbalint18
tag

Joao Felix ==> Atletico 120millió (AS szerint ) Na ezt még én sem gondoltam volna , pedig eléggé elvetemült matracos drukker vagyok . :Y

(#123239) DeathAdder válasza jbalint18 (#123238) üzenetére


DeathAdder
veterán

Jó helyre megy a Griezmann pénz, jó választás, örülök hogy nem barreálba megy, PL-re meg nagyon pipogya.

(#123240) omfgk válasza jbalint18 (#123238) üzenetére


omfgk
addikt

Rögtön elviszik, vagy marad még kölcsönben 1 évet a Benficánál?

Mert szerintem még egy kicsit korai bevágni a mélyvízbe.

(#123241) jbalint18 válasza omfgk (#123240) üzenetére


jbalint18
tag

Rögtön jön. Én nem féltem a srácot, Simeone pont az ilyen játékosokból tud világsztárt csinálni :U Na de 120 millió ? Mintha Fifa karrier mód lenne .

(#123242) LyonnaisFan1 válasza jbalint18 (#123238) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

:Y
Ha Felix 120 misi, akkor Fekir legalabb 200
Hihetetlen nagy potencial van a gyerekben, de bankot robbantani miatta nem kicsit kockazatos.
Azert a la liga kicsit kemenyebb bajnoksag a nosnal, ott fogjak furni faragni rendesen.

Persze valjon be. :R

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#123243) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

A fradi 5 egyuttes kozul kaphat egyet.
Aik (se)
Shkjendida (mk)
Crvena Zvezda (srb)
Ludogorets (bul)
Astana (kaz)

Ebbol az aik/razgrad kettost kellene elkerulniuk.
A macedonok foghatoak, a zvezda/astananal meg barmi lehet.
Mondjuk eleg hulyen jott ki ez a ((teruleti elosztas))

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#123244) L_YKing válasza LyonnaisFan1 (#123243) üzenetére


L_YKing
addikt

Remélem sima lesz. Jó lenne nemzetközi porondon is alkotni nem csak nb1ben.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#123245) sh4d0w válasza LyonnaisFan1 (#123243) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Vmiért az az érzésem, sírás lesz ebből.

https://www.coreinfinity.tech

(#123246) LyonnaisFan1 válasza sh4d0w (#123245) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Elkepzelheto. Lofaszt nem erositett meg a fradi, igaz lesz ra bo egy honapjuk.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#123247) Napfénysüti válasza L_YKing (#123244) üzenetére

Sima? A Fradinak? :Y :DDD

Més que un club!

(#123248) L_YKing válasza Napfénysüti (#123247) üzenetére


L_YKing
addikt

:DDD :DDD
Remény hal meg utoljára, a magyarak sikerek után akár ez is benne lehet a pakliban.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#123249) Redneck válasza sh4d0w (#123245) üzenetére


Redneck
veterán

Nekem is, főleg hogy épp szétszedik a csapatot. Jelenleg az EL főtáblát is távolinak érzem. :(((
Az a baj ezzel, hogy következmények nélkül csinálják.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#123250) BenHans


BenHans
addikt

Platinit őrizetbe vették a 2022-es VB Katarnak ítélése kapcsán, korrupció gyanújával.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.