Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122901) vond válasza Ringman (#122899) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Ja, kemény. :(((

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#122902) LyonnaisFan1 válasza L_YKing (#122898) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

A kovetkezo meg Mendy a lyonbol
~55m€

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#122903) DeathAdder válasza LyonnaisFan1 (#122902) üzenetére


DeathAdder
veterán

Épp olvastam, de akkor hogy lesz ebből, hazard, pogba :F

szerk. ja bocs, pogba a juveba megy :DDD

[ Szerkesztve ]

(#122904) KisTücsök


KisTücsök
addikt

nah elkezdődött. :DDD Hát egy ilyen csalódást keltő szezon után be is kell ám vásárolni.

(#122905) ZavaBalazs


ZavaBalazs
őstag

hivatalos: James nem marad münchenben, állítólag a napoli bejelentkezett érte. mondjuk nem lepne meg, James arra alapozza az igazolásait, hogy épp hol edző Carlo papa.

most már csak azzal lenne kerek a sztori, ha nagyon rosszul kezdené az évet a napoli, és Carlót októberben menesztenék. ;]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#122906) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Micsoda férfi :C

(#122907) BenHans válasza DeathAdder (#122906) üzenetére


BenHans
addikt

Erősödnek a hangok, miszerint a Liverpool is versenyben lehet de Ligt leigazolásáért...
B+, Alisson - Robertson, de Ligt, van Dijk, Alexander-Arnold + azért ott figyel Matip és Joe Gomez is
Előttük sincs nagy gond, de azért én izgulok, hogy igazoljanak Kloppnak még egy Kanté jellegű középpályást Hendersonék mellé. :U

Öhm, izé, mennyi is most a clean sheet rekord?
szerk. 2004/05 Cech-Chelsea 24
A 'pool és Alisson ebben a szezonban 21-ig jutott.
---- ----
Hihetetlen hogy Hazard mennyire kétlábas. Megnéztem egy videó összefoglalót 110 góljáról, és újra ledöbbentett mennyire teljesértékű a balosa. Szerintem igazán ez helyezi sok más szélső támadó fölé.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#122908) Ringman válasza BenHans (#122907) üzenetére


Ringman
nagyúr

a pletykák szerint tőletek meg vinnénk dzekot, kolarovot (!!!), pellegrinit és florenzit is...

(#122909) BenHans válasza Ringman (#122908) üzenetére


BenHans
addikt

Pellegrini és Florenzi szerintem biztosan maradnak. Előbbi kérte, hogy vegyék ki a záradékot (35M€) a szerződéséből és úgy hosszabbítsák meg azt. Florenzi pedig a lehető legnagyobb megtiszteltetése előtt áll rómaiként, vagyis az övé lesz a karszalag, ezt az örökséget nem fogja veszni hagyni.

Dzeko és Kolarov mehetnek. Előbbiről leírtam már mindent, köszi azt az egy gólkirályi évet. Kolarovnak van egy makacs lábközépcsont problémája, fogadni mernék rá, hogy nem tud még egy ilyen szezont futni mint a mostani volt, mert jó pár meccsen látszott rajta - hogy is mondjam -, a fáradtság.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#122910) DeathAdder válasza BenHans (#122907) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nagyon meglepne. Egyrészt azért mert elvileg a pool senkivel nem tárgyal akinek Raiola az ügynöke, meg egyébként is full felesleges lenne De Ligt. Van egy abszolút vezéralkat a védelemben, mellette pedig Matip és Gomez szintén közel legfelső polc. Akkor látnék rá némi esélyt ha egyiküket eladnánk, mert eléggé sérülékenyek. De inkább Lovrent kellene eladni, és egy másik negyedik számú CB-re cserélni, vagy felhozni Hoever-t az u18-ból, aki szintén az Ajax iskolából való.

Prioritások sokkal inkább a középpályán, a szélsővédő poszton, meg a front3 rotációban kellene hogy legyen, mintsem egy rohadt drága középső védőn. Szóval tényleg nagyon meglepne, szerintem az ablak végéig el fog húzódni de Ligt saga, és szerintem minden ilyen MU, meg Liverpool pletyka csak Raiola ügyködése a sajtóban, hogy minél többet kipaszírozzon belőle.

Igen, clean shit rekord a 2004-05-öt Cech féle cselzis, illetve most Alisson feljött a második helyre ezzel a 21-el. (és ha nem bohóckodja el a szezon elejét cselezgetésekkel, akkor egyel-kettővel több is lehetne akár)

[ Szerkesztve ]

(#122911) venember83 válasza BenHans (#122909) üzenetére


venember83
nagyúr

Én az Inter mercatójára vagyok kíváncsi, lássuk, mire lesznek képesek egy Beppével és egy Tonióval megerősítve, BL-re készülve.

A Roma meg a Milan mintha fejetlenül "építkezne", a Juventusnak meg sajnos nagyon nehéz érezhető előrelépést tennie, meg mintha ott is kis fejetlenség lenne, amióta az elnök határozottabban átvette volna a vezetést. Conte hirtelen (?) távozását követően egy-két héten belül lett mester, most meg csak húzzák az időt, miközben számos játékos sorsa múlik azon, hogy ki érkezik.

(#122912) Ringman válasza venember83 (#122911) üzenetére


Ringman
nagyúr

arra én is, mintha conte a nyugdíjas-szektorban bízna.
pl. nagyon remélem, hogy dzeko tényleg padra jön, kolarov minek?

ha 3 védős rendszert fogunk játszani, akkor a 10 mezőnyjátékosból asamoah, perisic, nainggolan, godin kapásból 30 feletti (csatársor kérdéses), padon candreva, dambrosio, dzeko, rano szintén (a ballaszttal nem foglalkozok, de szerintem ők maradni fognak)

dybala-icardi csere - szerintem mind2 csapatnak lutri és jobb lenne, ha külföldre adnák el a játékosokat.

elvileg chiesát ti fogjátok leigazolni.

(#122913) venember83 válasza Ringman (#122912) üzenetére


venember83
nagyúr

Chiesa: remélem, hogy nem. Kell a fenének a padra még egy Bernardeschi. Inkább Zaniolo, ha már olasz fiatalok, meg amúgy is a középpályát kellene végre megerősíteni (SMS a Lazióhoz SMS-ért?), minőségi támadókkal Dunát lehet rekeszteni a Juventusnál. Ezért is lenne fontos tudni, hogy ki lesz a mester, hogy ki fog maradni, és ki kereshet magának másik, a játékosnak és a Juventusnak egyaránt jól fizető klubot.

[ Szerkesztve ]

(#122914) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Most kapcsolok, h ez a Pulisic gyerek meg nyáron csatlakozik hozzánk. Esetleg számíthatok arra, ha már úgysem fog senki jönni, és lesznek távozók, ez a 60 millás csodagyerek játszani is fog? Vagy nézhetem helyette a Williant, akit meg Pedro fog cserélni minden meccsen?

(#122915) venember83 válasza KisTücsök (#122914) üzenetére


venember83
nagyúr

Nézheted Lampsot öltönyben a bagós banki tisztviselő helyett. :)

(#122916) Ringman válasza venember83 (#122915) üzenetére


Ringman
nagyúr

Sarri lesz az edzőtök?
Ha igen, icardival is megbarátkozhatsz.

(#122917) KisTücsök válasza venember83 (#122915) üzenetére


KisTücsök
addikt

Kezdésnek nem rossz.

;]

(#122918) KisTücsök válasza KisTücsök (#122917) üzenetére


KisTücsök
addikt

Amúgy retteghet mindenki.

Kanté újra a helyén fog játszani. ;]

(#122919) venember83 válasza Ringman (#122916) üzenetére


venember83
nagyúr

Amennyire megundorodtam az Allegri-féle alibiző lötyögéstől és esetleges támadójátéktól, engem már nem érdekel, hogy ki jön, csak tempót, futballt és támadásokat lássak a Juventustól. Ha ez Sarrival és/vagy Icardival valósul meg, netán Simone Inzaghival, áldásom rá.

A kérdésedre válaszolva: jelenleg úgy tűnik, hogy Sarri fog leülni a padra.

[ Szerkesztve ]

(#122920) BenHans válasza venember83 (#122911) üzenetére


BenHans
addikt

Talán most, ha áldozatokkal is, de tiszta lappal indulhatunk.
45M€ bevételt kell elkönyvelnünk a pletykák szerint június végéig, hogy ne ugorjanak ránk megint az FFP-vel. Szaros 45M€, amikor mások, jaj, hagyjuk is... :((( Mondjuk annyi ballaszt van, hogy már abból simán meg lehet oldani (Kölcsönben van kint: Gerson, Defrel, Gonalons, Peres, Sadiq vagy Ponce, de őt kipróbálnám inkább. Akik itt vannak, de minek: Olsen, Marcano, Schick). Ha minden igaz Gonalons, Gerson és Defrel esetében aktiválva lesz a kölcsönző vételi opciója.
Ez a gyökér Monchi jól elintézett minket, utólag apránként derülnek ki a dolgok, hogy a Sevillánál lehet jobban ment neki de most, hogy kilépett a mocsarából csak a szaros lábnyomokat hagyta maga mögött.
ten Hag is kiszemelt volt a padra, hivatalos ajánlatot tettünk, erre ránk csapták az ajtót, azzal az indoklással, hogy az előző sportigazgatónk nyáron inkorrekt módon járt el Ziyech ügyében, ami után megromlott a kapcsolat a két klub között. Szóval úgy fest Ajax játékosra sem lesz így sansz, ha csak az új sportigazgató nem simítja el a dolgot. Ha már itt tartunk én Petrachiban (aki amúgy ma érkezett meg Rómába) jobban megbízom, mert olasz és van fogalma a Serie A közegről pályán és pályán kívül is. Plusz talán így könnyebb lehet elhozni pl Belottit...

Az amúgy jó, hogy a Juve nem jelentette még be a következő edzőt, mert a pletykák szerint még mindig azért van parkolópályán Sarri, mert Pep vagy Poch aláírásában reménykednek. Eközben a Roma azért vár, mert ha a Juventusnál teljesül az álom, akkor nálunk köthet ki Sarri.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#122921) venember83 válasza BenHans (#122920) üzenetére


venember83
nagyúr

Poch a BL-döntő után egyre "jobb" Allegri-utódnak tűnik, az tény. Pepet nem tudom elképzelni. Kétlem, hogy a vezetőségnek lenne módja teljesíteni a filozófus igényeit. Kicsit más a helyzet a Juventusnál, mint a Citynél. Ahogy Icardit nem látom CR mellett, úgy Pepet sem CR mellett. A túl nagy egók nem szoktak kompatibilisek lenni.

(#122922) Ringman


Ringman
nagyúr

Közfelkiáltással hosszabbították meg Gianni Infantino elnök mandátumát a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tisztújító kongresszusán. Ezzel újabb négyéves ciklusra választották meg az olasz-svájci sportdiplomatát. Gianni Infantino 2016. február 26-a óta vezeti a nemzetközi szövetséget.


[link]

[ Szerkesztve ]

(#122923) RoyBatty válasza Ringman (#122922) üzenetére


RoyBatty
aktív tag

Jaj de jó, marad a 48 csapatos VB :(

(#122924) Napfénysüti válasza Ringman (#122922) üzenetére

Biztos kiment pár boríték... :U

Més que un club!

(#122925) venember83 válasza Napfénysüti (#122924) üzenetére


venember83
nagyúr

Én nem kaptam. Csak szólok.

(#122926) omfgk


omfgk
addikt

Megy a szarrágás Hazard átigazolása kapcsán.
A londoniak egy kicsit mohóak. 100 millió font felett szeretnének kapni érte. Pedig nekik is be kell látniuk ,hogy vagy most kapnak érte 90-100 millió eurót, vagy jövőre semmit.

(#122927) KisTücsök válasza omfgk (#122926) üzenetére


KisTücsök
addikt

De úgy is lehet nézni, h akkor már egy évvel idősebb, és lenyomott egy szezont a Madrid Hazard nélkül. Már ha érted.

Így már azért szerintem, ha már úgyis nagybevásárlást tartanak, igazán hozzácsaphatnak még 10-20 millát. Elvégre a posztján top3-ban a világon basszamegvagymi.

Jah, és egy éve durván nyomott áron kaptak egy top5-ös kapust...

[ Szerkesztve ]

(#122928) Ringman


Ringman
nagyúr

(#122929) venember83 válasza Ringman (#122928) üzenetére


venember83
nagyúr

Közben meg spanyol lapok szerint Tonio nedves álmai Bale-ről szólnak...

(#122930) Cs1csó válasza RoyBatty (#122923) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ez inkább a focistáknak rossz nekünk nézőknek mindegy átnézed a menetrendet bejelölöd amit érdemes megnézni. AZ elején az olyan meccsekre koncentrálsz ami számodra fontos csapatok között vannak és ha már a társaság 3/4-e elbúcsúzott jöhetnek az érdekes meccsek, melyek már mindegyik érdemes lehet a megnézésre a csapatok nemzetiségétől függetlenül.

(#122931) Ringman válasza venember83 (#122929) üzenetére


Ringman
nagyúr

nem kéne, meg szerintem nem akarunk annyit fizetni neki, hogy eljöjjön az üveglábú walesi

(#122932) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Mekkora egy kamu szabadrúgásgól, Brych elég szar bíró.

(#122933) Ringman válasza DS39 (#122864) üzenetére


Ringman
nagyúr

nem sikerült feljutniuk, 3-0-ra kaptak ki - és 9 emberrel fejezték be.
[link]

(#122934) omfgk


omfgk
addikt

Most ez komoly?
Abszurd.

Ekkora késéssel??? Mi a szart csináltak a VAR szobában?
Nem tudom ,hogy jogos volt-e a svájci tizenegyes, de őszintén szólva nem is érdekel.

Ilyen formában nem kell a VAR.

És mi lett volna akkor ha mondjuk egy portugálnak a lábát eltörik a másik oldalon? Jogos piros, de mivel a svájci tizi is az volt így piros se lett volna?

Jöhet Kassai.

[ Szerkesztve ]

(#122935) DeathAdder válasza omfgk (#122934) üzenetére


DeathAdder
veterán

komoly vicc az egész..

Annyira volt jogos a tizi, hogy a egy svájci beadásba Pepe fejjel belecsúsztatott és onnan védtelenül a kezére pattant. Amputálni kéne minden focista kezét, más megoldás nincs.

[ Szerkesztve ]

(#122936) omfgk válasza DeathAdder (#122935) üzenetére


omfgk
addikt

Én most a Guardiannél olvasom a kommentárt.
Ott azt írják ,hogy Semedo hozzáért Zuber sarkához és ezért a tizi. :F

(#122937) Ringman válasza DeathAdder (#122935) üzenetére


Ringman
nagyúr

hamár itt tartunk:

Újra kell játszani az afrikai BL-ként emlegetett CAF Bajnokok Ligája döntőjének második meccsét, miután a videóbíró hibája miatt a marokkói Wydad Casablanca bő fél órával a mérkőzés vége előtt tüntetőleg levonult a pályáról, így a tunéziai Esperance kapta meg a győzelmet – írja az AP.
A Wydad azért döntött a levonulás mellett, mert az 59. percben les miatt érvénytelenítették az egyenlítő góljukat, a videóbíró pedig nem tudta megvizsgálni az esetet, mert nem működött. A gond az volt, hogy erről a játékosokat nem tájékoztatták, akik így joggal voltak dühösek az eset miatt.

(#122938) DeathAdder válasza Ringman (#122937) üzenetére


DeathAdder
veterán

Egyre jobb :DDD

omfgk - nem tudom, oroszul nézem, és nem értettem semmit, meg nagyon meglepne ha azt a semmilyen kontaktot ítélte volna szabálytalannak.

(#122939) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Ezt csináld utána, goat 🐐 🐐 🐐 🐐

[ Szerkesztve ]

(#122940) omfgk


omfgk
addikt

CR összekapta magát a végére.

Kb a 80. percig nem csinált semmit.

(#122941) Cs1csó válasza omfgk (#122940) üzenetére


Cs1csó
félisten

És?? Ilyen egy világklasszis, 80 percig nem csinál semmi, majd rúg két gólt.

[ Szerkesztve ]

(#122942) máyköl válasza KisTücsök (#122927) üzenetére


máyköl
veterán

Azt a híres top5 -ös kapust szívesen visszaküldeném, a legelső géppel...

(#122943) DeathAdder válasza máyköl (#122942) üzenetére


DeathAdder
veterán

degeat vihetitek helyette :))

(#122944) KisTücsök válasza máyköl (#122942) üzenetére


KisTücsök
addikt

:DDD

Hát, tőlünk még úgy került el. De már nem kéne. :))

(#122945) L_YKing válasza KisTücsök (#122944) üzenetére


L_YKing
addikt

Ti meg vettetek egy kapust, edzőt 80 milláért, akivel megnyertétek az EL-t. Azért az sem rossz. :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#122946) KisTücsök válasza L_YKing (#122945) üzenetére


KisTücsök
addikt

Jah hát ezért mondom. :D
__

100m euró lett végül Hazard ára + bónuszok.

Megérdemelte volna, h folyamatosan BL-ben játsszon, legalább egy döntő is kijárt volna. Ez miatt azért egy kicsit csalódott vagyok, persze nem rajta múlt elsősorban.

Na de majd most... :K

(#122947) máyköl válasza DeathAdder (#122943) üzenetére


máyköl
veterán

Navas kiváló, nem kell a belga, botrányos volt a teljesítménye.

(#122948) Ringman válasza Ringman (#122928) üzenetére


Ringman
nagyúr

lehet még fokozni:
Newly appointed Inter coach Antonio Conte has decided to remove Italian winger Antonio Candreva off the transfer market, as least for the time being, Italian broadcaster Sky Sport Italia’s transfer market expert Gianluca Di Marzio reports.

(#122949) Ringman


Ringman
nagyúr

neymar megint megsérült...

az eddigi sérüléslistája is durva [link]

[ Szerkesztve ]

(#122950) venember83 válasza Ringman (#122948) üzenetére


venember83
nagyúr

Majd később megköszönitek neki. Legalább addig nem kell köpködni Contét, míg az első pár meccs lemegy a bajnokságból.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.