- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
-
PhoenixSzG
tag
válasz
manchester85 #48854 üzenetére
+36-1/265-9210 vagy +36-30/930-3100
-
1430
senior tag
válasz
manchester85 #41901 üzenetére
Így van! Lényegében a VoIP-ot a díjcsomag vezérli, de mivel hülyén nézne ki egy Voice only díjcsomagnál, hogy VoIP-ra nem használható, ráadásul a nem publikusakat is figyelembe véve több száz ilyen díjcsomagnál kéne ezt feltüntetni, ezért az adatcsomagokhoz írták oda.
tPedro_
Go!Net, NetPlusz és egyéb adatcsomagokat nem tudsz bővíteni, legfeljebb lecserélni. Mo ilinternet díjcsomagokat lehet csak bővíteni. -
glaci
őstag
válasz
manchester85 #41901 üzenetére
Én így értelmeztem, de 1430 úgyis megmondja, ha mégsem így lenne.
-
djculture
félisten
válasz
manchester85 #40947 üzenetére
Ideiglenesen lesz ez ugy is mert eu területén nem lehet majd korlátozni , eu-s hálózatsemlegességi törvénytervezet van rá:
"
"Tilos lenne a jövőben az internetes tartalmak letiltása és korlátozása, teljes és nyílt internet-hozzáférést kell biztosítani a felhasználóknak internetes előfizetésük árától és sebességétől függetlenül. " -
Szelley
senior tag
válasz
manchester85 #40947 üzenetére
Legnagyobb patkányságnak tartom én is...eleinte direkt ezért jött be a mobilinternet, hogy kényelmesebb legyen a felhasználóknak...most meg kicsesznek az emberrel :/
-
válasz
manchester85 #40937 üzenetére
az passz, új még ez a variáció, arra írtam, hogy talán viszonyítási alapot képezhetnek a korábbi feltételek, mivel a honlapon is azt hivatkozták be az akció részleteihez - bár amilyen katyvasz van mostanság... -, de majd leírja az illetékes, ha esetleg másként van.
-
válasz
manchester85 #40935 üzenetére
az aktiválás hónapja, illetve az azt követő naptári hónap lesz akciós.
még új díjcsomag/bővítő, de gondolom nem térnek el a feltételek a korábbiaktól, kivéve az akciós havi díj intervallumát. -
törölt tag
válasz
manchester85 #40919 üzenetére
mivel még nem volt lezárva múlthéten se, én vasárnap hordoztam számot
De márciusban lezárják, onnantól már nem hiszem hogy lehet hosszabbítani rá.
-
Szelley
senior tag
válasz
manchester85 #40919 üzenetére
A sima likeot tudtad hosszabbítani novemberben?!
Azt hogy?!
-
törölt tag
válasz
manchester85 #40840 üzenetére
Itt én is leírtam, hogy nálam működött, de vannak akiknél nem, már akkor sem. A jövőben pedig tovább szűkül a Dominosoknál a dolog.
Tegnap fateromnak tiltattam le a kérésére a K800i-nél a netet, mert kétszer is mellényomott, aztán 2x 195Ft-ba került a 2x 10 MB...
Rám nem jellemző, hogy az L7 II-nél mellényomnék, illetve egyébként is vagy az itthoni WiFi-n lóg, vagy a Net & Roll S SIM kártyás Huawei 5776 Mobil Hotspot-én, illetve menüben is kikapcsoltam, de azért biztonság kedvéért központilag is letiltatom.
(#40856) djculture: igen tudjuk, hogy itthon másabbak a viszonyok, de attól, mert mindegyik telekomos topicban itt a fórumon havonta legalább 2x elmondod, hogy szörnyű ami itt ebben az országban folyik, egyrészt uncsi, másrészt nem fog változni semmi, harmadrészt meg egy plusz ok, akkor hogy a rokonnal tartva a kánaánt célozd be.
-
D@ve89
tag
válasz
manchester85 #40840 üzenetére
Annyi, hogy megpróbálják szűrni a voip hívások forgalmát, aztán vagy sikerül nekik, vagy nem.
Viszont ugye ha november előtti az előfizud, akkor nincs voip tiltásod se, amíg nem változtatsz díjcsomagot, olyanra, amiben van korlátozás. -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #37830 üzenetére
Köszi a tippet.
-
raziel01
veterán
válasz
manchester85 #31181 üzenetére
Mert a magyar úgy is megveszi, mert neki szüksége van rá. Nem számít, hogy hitelre kell, mert kajára se telik.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #31174 üzenetére
Ők ezt úgy látják, hogy kapsz 20e Ft kedvezményt, és egy összeg helyett 24 havi kamatmentes részletfizetést. Azt már eldöntheted, hogy melyiket vállalod be.
-
Zolik
senior tag
válasz
manchester85 #28257 üzenetére
Én is csak a száraz tényeket közöltem. Irreálisan magasra van nyomva a készülék ár előfizetéssel.
Erre te értetlenkedsz, hogy miért ezzel foglalkozok mikor dominóban olcsóbb mint más. Az a része nem volt érthető, hogy számodra miért normális/elfogadható az hogy 3x drágább ez a telefon mint az S4 ugyan ilyen előfizetéssel a domiohoz hasonlítva. Nem beszélve arról, hogy ausztriába ez a telefon fele ennyibe se kerül. -
Zolik
senior tag
válasz
manchester85 #28247 üzenetére
Olyannal nehéz vitatkozni, aki a hülyeséget próbálja magyarázni...
-
Zolik
senior tag
válasz
manchester85 #28244 üzenetére
Azért nézegetem a Next XL-es díjcsomagokat, mert jelenleg régi már megszűnt Média Mánia XL díjcsomagom van aminek már lejárt a hűség ideje és tervezem hogy veszek úgy telefont. Csak és kizárólag azért.
Mi az, hogy nagyobb támogatás? Mi ez gyógyszer? Te mit nem bírsz felfogni azon, hogy ez mesterségesen felnyomott ár, óriási árréssel. Igen szánalmasan drága ár, a többi készülékhez viszonyítva. És itt felejtsük már el a rohadt domino-t. Én csak azt látom, hogy a Samsung S4 harmada a dominos árnak. Tehát valamit sumákolnak. A másik amit már írtam is, tőlünk pár száz km-re nyugatra u.e. a telefon 3-4x olcsóbb... mind1 nem vitatkozom.
-
Zolik
senior tag
válasz
manchester85 #28242 üzenetére
Már bocs, de miért érdekeljen a dominos ár? (A listaár az alap, az elvileg az "unlocked" azaz hálózatfüggetlen telefont jelenti. )
Pontosabban érdekel, főleg az alapján hogy a pár hónapos Samsung S4 dominoba 189.000 Ft
XL előfizetéssel meg 64.500!!! Akkor miről beszélünk?? Akkor itt mi a készülék valós ára?
Én arra próbálok célozni, hogy ilyen méreg drága előfizetéssel is alig olcsóbb a domonis árnál, mígy a Samsung a HARMADA! Köszi.. -
Zolik
senior tag
válasz
manchester85 #28238 üzenetére
Ja csúcsmodell létére listaárba Iphone 5 64gb 2éves Next XL előfizetéssel 89.900 Ft
HTC One (ami februárban jelent meg) Next XL előfizetéssel 127.000 Ft. Ja Iphone 5 listaáron 264.000 Ft, HTC One 268.000 Ft. Laza 37.000 Ft-os lehúzás...Tudod mi a teljesen korrekt ár?
Ez:
Angol T-Mobil:
[link]
Phone cost £29.99 ~ 11.000 Ft
Monthly cost £42.00 ~ 16.000 Ft (u.a. mint a Next XL) -
Vangelis
félisten
válasz
manchester85 #28236 üzenetére
Dominoban nagyon korrekt...
Nem is hittem először el.
-
jeni
félisten
válasz
manchester85 #27953 üzenetére
4.-nél elvileg
-
válasz
manchester85 #26153 üzenetére
igaz, a hűség alatt megtermelik azt a kis felárat, az amúgy sem olcsón árusított függő telefonjaikhoz!
-
válasz
manchester85 #26151 üzenetére
igen, de nem nekik érdekük a dolog...
-
válasz
manchester85 #19060 üzenetére
Te a 200 megásat tudod kérni, nem sok, de nem kell félni a túlforgalmazástól!
(Nekem 17-én lassítottak. (1,2GB) Azóta inkább nézegetem a telefonom, mint használjam...
)
szabogabor10:
A Kapcsolat netnek egyetlen hátránya, hogy semmi előnye...
410 forintért 10x annyi adatot forgalmazhatok. (Megfelelő díjcsomaggal, persze, de az nekem megvan...)
-
válasz
manchester85 #19060 üzenetére
Az 1 GB-os nem rendelhető Like díjcsomaghoz. Neked a Net&Roll 200, illetve a Kapcsolat NET Arany vagy Platina ajánlható, jelenlegi szintedtől függően.
-
Daffni2
addikt
válasz
manchester85 #19014 üzenetére
Ikon 200-Mátrix3
-
Daffni2
addikt
válasz
manchester85 #18997 üzenetére
Tényleg, most , hogy mondod.
Csak dupla annyit beszélhetsz mint az MM S esetében.
Mennyivel klasszabb
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
manchester85 #19003 üzenetére
Igen, gondoltam rá én is, reménykedjünk, hogy a magyar Apple a T-mobillal együtt nem őrül meg, és nem tolja egekbe a független árát, úgy, hogy a T-mobil még előfizusan is emelhessen. Én pesszimista vagyok nagyon az árat illetően, szerintem magasabbról fog indulni az új, mint a mostani, és a független ára is nagyobb lesz, de persze kiderül majd, de nem szabad meglepődni semmin.
blueye: Amit írsz az egyetlen egy plusz ami a mozaikban van, hogy nincs túlforgalmazási díja a netnek. Viszont kevesebb SMS-t kapsz, drágább a percdíj és még MobilTV sincs benne, persze ki mit használ, embere válogatja. Ha csontra lebeszélem a médiamániát és le sms-ezem, akkor ugyanez mozaikba (bár nem számlotam ki, de szerintem) már többletköltségbe kerülne. Ebből a pluszból simán ki lehet fizetni a plusz netet, és akkor még normál sebességgel is megy majd a net, nem postagalambok hozzák egyesével a biteket.
De kinek mi kell, nekem összességében az a jó, ha megkötések nélkül tudom használni a telefont, és a hónap végén az alap havidíjat fizetem.mod: ja és az EB alatt sokat néztem a mobil tv-t, hosszú idő után sikerült kihasználni, vagy 2-3 meccset néztem rajta, szerintem Olimpiával sem lesz másképp.
-
locall
tag
válasz
manchester85 #19003 üzenetére
nem megoldás az, hogy megrendeled mondjuk Angliából az iphone-t? Ha T-mobile hálózatos, akkor elméletileg működnie kell a HU Tmobile simmel is nem ?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
manchester85 #18985 üzenetére
Vicc az egész. Én a 4S korábbi áremelésén mosolyogtam egy jót. 145-ért vettem a 32GB-os 4S-t MM S-el 2 évre, miután kijött rá két hétre t-mobiltól, most ugyan ennyi pénzért a 16GB-ost sem kapnám meg, de ezek szerint a sima 4-et sem.
És még csak nem is lehet azt mondani erre, hogy a "epöl mennyire egy @@ cég", mert az ő amerikai árképzésük az, hogy a korábbi modelt lecsökkentik, és az új megkapja a régi árát. Teljesen korrekt az, hogy ugyanazért idővel jobbat kapsz. T-Mobile-éknál úgy látszik muszáj folyamatosan emelni, ez a díjcsomagoknál is meglátszik, a médiamániát leváltó mozaik díjcsomag jóval kevesebb szolgáltatást foglal magában kb ugyanannyiért.
Egyébként gyanítom, hogy ilyen kis áremelgetésekkel az iPhone 5-nek készítik elő a terepet. Hogy ha bejön az 5-ös, akkor lehessen azt mondani, hogy "azért kerül 200-ba a legalapabb modell, mert a 4S most 150, és hát ugye az 5 az mégis sokkal-sokkal hiperszuperebb, tehát jogos az árkülönbség".
Ilyen tendencia mellett 3-4 év múlva egy autó árával fog vetekedni az iPhone? Persze csak itt nálunk, mert amcsiban marad a standard ára.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
manchester85 #18995 üzenetére
ott a pont
-
Def26
félisten
válasz
Ehhez képest remek árban vannak vodafonnál az iphone -ok. Pedig régebben ott voltak drágábbak.
Iphone 4s 16gb Mátrix 3 tarifával (6780,-) egyszeri 29.990,- + 12x10000.
Iphone 4 8gb Mátrix 3 tarifával (6780,-) egyszeri 24.990,- + 12x6250,- -
KZP
őstag
válasz
manchester85 #18988 üzenetére
Nem az volt/van, hogy a T nem is dönthet árképzés szempontjából, hanem az Apple által megszabott keretek között mozoghat? (iPhone-ról van szó, természetesen.)
-
sch_a
addikt
válasz
Egyébként minden készülék jóval drágább lett ahogy nézem..
-
Jojo5
őstag
válasz
sajnos van olyan, mert ha T-s szeretnél maradni és iPhone-t szeretnél nem lesz más lehetőséged...
most nézem 118k-ért vettem a 16 gigás I4et... kész röhej ami most megy...
-
válasz
manchester85 #17419 üzenetére
Szombaton megnyomogattam Fehérváron a Plázában vagy 10 percen keresztül. Nem rossz, az tény!
tjb007:
Azt tudod ugye, hogy most utállak?
-
Nietzsche_
tag
válasz
manchester85 #17417 üzenetére
Az S III már nem rivális, hanem több annál
Köszönő viszonyban sincs az üveg'golyó' telefonnal...
Igencsak csipkednie kell már a használt - összeharapdált - almának magát az új iphone megjelenésével.
Ilyen árból hasonló telefont meg az alma nem tud kihozni szerintem
-
válasz
manchester85 #17417 üzenetére
Az első mondat kivételével osztom a véleményedet!
-
Land
veterán
válasz
manchester85 #16708 üzenetére
Akkor új számmal mehetne csak a dolog? Szólni az ismerősöknek, hogy változott a számom stb?
-
Land
veterán
válasz
manchester85 #16706 üzenetére
Ugyanarra a számra, ha jól értelek.
-
djculture
félisten
válasz
manchester85 #16592 üzenetére
Ja valami olyasmi...De szerintem eleve ezen csomagok léte megkérdőjeleződik, nem hiszem hogy ezek így megmaradnak és igény lesz rá. Az adó is eleve mivel azon is áfa van nem 2ft lesz hanem 2ft+27% áfa és ez csak idén lesz ennyi arra fogadni mernék. Magyarán nem 2000ft költséged lesz az adott estben hanem 2540ft
-
peugeotmate
őstag
válasz
manchester85 #16592 üzenetére
Most örülök én is nagyon a fejemnek, hogy szombaton váltottam Like díjcsomagra...
-
Varszegig
veterán
válasz
manchester85 #15956 üzenetére
Lehet el kéne slattyogni a rendőrségre, és csalás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni, és vallomást tenni. Persze jó lenne ha lenne egyéb tanú is.
-
tomlac14
tag
válasz
manchester85 #15954 üzenetére
leírhatnád majd a további eseményeket!egyrészt mert érdekel a dolog, másrészt pedig okulásul mások számára.
annyit azért még megjegyeznék, h minden befizetési tételről kellene nyugtát, számlát, elismervényt adni, ha pedig nem kapsz, akkor kérni kell!tudom, h utólag könnyű okosnak lenni (bár én mindig kérek/kapok), de talán most sokan megjegyzik, akik olvassák a fórumot... -
válasz
manchester85 #15952 üzenetére
bár már elég régen történt az i4 vásárlása, de - rögzítős - kamera a helyszínen?
azért kérdezem, mert - szerintem - jogilag valóban nehézkes lenne igazolni az előleg befizetését - legalább is direktben -, pláne ha a csaj megfelelően intézte azon a napon a kassza zárását...stb!
az adminisztrációs hiba - szerintem - kicsit sántít, de legyen a szolgáltató dolga, hogy miként intézi el a belső kivizsgálást - egy, már nem náluk dolgozó személy esetében -, ellenben bizonyos esetekben kötelességük feljelentést tenni!
a 15 e ft-os befizetés lenyomozható, az alapján - vélhetően - könnyű lenne/lesz elindulni!
kérdés, hogy az akkori ügyintéző csak mulasztott, és azóta sumákol, bízik/bízott benne, hogy nem derül ki a dolog, vagy megoldódik/megoldja valahogy, netán már akkor úgy indított, hogy kell neki 30 e ft, és célirányosan cselekedett az első pillanattól?!?! -
válasz
manchester85 #14967 üzenetére
Józan ész?
Miért kell egy iPhone esetében józan ésszel megmagyarázható dolgokat keresni?HGabor89:
Egy sima telefonnál ez nagy valószínűség szerint valóban így lenne. De ugye itt nem arról van szó..
(Nem adom fel, egyszer, ha megtehetem, biztosan ki fogom próbálni mi az, amitől egy iPhone iPhone lesz, s ez mit jelent nekem!)
-
djculture
félisten
válasz
manchester85 #14967 üzenetére
Ott a józan ész hogy ha van x terméked amit y összegért hirdetsz de viszik mint a cukrot akkor elkezded egyre drágábban árulni. Ha 2y is adnak érte akkor annyiért fogod eladni nem y ért. iPhone meg sláger termék, legutóbb is mikor kijött a legújabb képesek voltak az emberek vastag sorokba beállni a forgalmazás megkezdése előtt csak hogy legyen nekik ilyen. Szerintem lenne olyan fanatikus aki az életét is eladná ezért a nyavalyáért.
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #14821 üzenetére
Tökéletesen egyetértek! Nem kicsi percdíjemelés után még majd' 30%-kal megemelik a telefon árát??
Elég nagy köcsögségnek tartom! Ha problémáik vannak a kormánnyal és a távközlési adóval, ne azokon próbálják leverni, akikből élnek! Mert ezek az előfizetők a társkártyásaikkal együtt nem csak hosszabbíthatnak a hűségidő végén, hanem akár át is mehetnek másik szolgáltatóhoz...
-
1430
senior tag
válasz
manchester85 #14810 üzenetére
Ajaj. Ha a tegnapi iPhone árak nem tetszettek, akkor a maiak pláne nem fognak.
Lenry
Pedig elég egyszerű megtalálni, konkrétan a kezdőoldalon is látható a számla alatt, illetve a számlák menüpontban. A számla száma egy 51-el kezdődő 16 jegyű szám, az alatt van egy magenta színű szöveg (ha már betöltődött a számla) és arra kattintva tudod megnézni. Mindezt addig teheted meg, míg be nem fizeted a számlád, mert ha lekönyvelődik a befizetés, a számla eltűnik a My T-Mobile-ból és vele együtt a számlakép is (legalábbis jelenleg, de ez változni fog a későbbi fejlesztésekkel). Éppen ezért érdemes a megnyitást követően lementeni a gépre a számlát. Továbbá az email, amit a számla betöltődéséről kaptál, tartalmaz egy Távszámla regisztrációs linket is. Javaslom regisztrálj be a Távszámlába is, és akkor oda is betöltődnek majd a számláid, és ott meg is maradnak legalább 18 hónapig. Ja és ha van telefon törlesztésed, akkor a normál számla képe tartalmazza a törlesztőrészlet számlát is illetve ha van részletes számlád, akkor a forgalom részletezése is a normál számla képének részeként jelenik meg (tehát mindent egy PDF-ben láthatsz, ami amúgy is egy borítékban menne). -
Kommy
veterán
válasz
manchester85 #14810 üzenetére
kicsit elnéztem.
-
Something_
őstag
válasz
manchester85 #14587 üzenetére
Honnan tudod, hogy a T-Mobile volt?
-
Something_
őstag
válasz
manchester85 #14584 üzenetére
Egyből megkérdezném, hogy mit akarnak, miért kérdezik. Plusz hogyha akarnak valamit, akkor ugyan már árulják el előtte, hogy miért kérdezgetnek, miért rabolják az időmet.
-
válasz
manchester85 #14584 üzenetére
valami közvélemény-kutatás akart lenni...
-
tjb007
nagyúr
válasz
manchester85 #14277 üzenetére
Nagyon egyszerű a dolog.
Bepróbálod, ha összejön akkor összejön, ha nem akkor nem. Veszteni nem tudsz vele semmit sem, csak nyerni. -
Nietzsche_
tag
válasz
manchester85 #14272 üzenetére
Ha ilyennel találkoztam én megmondtam az ügyfélnek, hogy ha elkészül a végleges, akkor mindenképpen be kell majd mutatni
Furcsa kiskapu lenne ez mindenesetre, belső szabályozásokban nem tudom, hogy erre vonatkozóan van-e szabályzás, az ügyintéző viszont biztos erre fog elsőnek ránézni, hogy van-e erre vonatkozóan valami szabályzás... lehet csak díjcsomag váltás/más díjcsomag terhe mellett lehetne aktiválni/ az elő-, számlafizető módosítást megoldani (aminek sajnos/nem sajnos 6000 HUF a díja).
Jobban belegondolva:
Nem tudom, de szerintem az ideiglenes diákon nincs érvényesítő matrica, s mivel a díjcsomaghoz való jogosultság feltétele, hogy érvényes diákigazolvánnyal, érvényes matricával rendelkezzen az efi. ezért szerintem ez nem járható út. -
amargo
addikt
válasz
manchester85 #14274 üzenetére
Ha ez így megy, akkor nem értem végkép ezt az új előfizetés dolgot. De sajnos előfizetésre van hűségem.. így nem tudom megjátszani, hogy dominósba rakom magam, majd vissza előfizetésre. Ellenben pár hónap és lefog járni. Köszönöm a segítséget!
-
Nietzsche_
tag
válasz
manchester85 #14263 üzenetére
Hirtelen elgondolkodtam azon, h. valakinek, h. lehet egyszerre két felsőoktatási diákigazolványa...
Ha egyszerre két intézményben tanulsz, két különbözőt is kapsz?
Elméletileg nem név, és nem adatok alapján szűri a rendszer, hanem a diákigazolvány szám alapján engedi az aktiválhatóságot, s azt ellenőrzi, hogy korábban, vmilyen szerződéshez hozzátársították-e már. Ha két érvényes diákod van, akkor ergó engedné a rendszer... de az adataidra rákeresve az értékesítési képviselő pislogna szerintem rád - hogy ezt meg hogy lehet, hogy nem lehet - mint a hal a szatyorban...
-
válasz
manchester85 #14263 üzenetére
érdekes - jogi - kiskapu lehet(ne), próbáld meg, legalább kiderül, hogy az apróbb részletekben leszűkítették/leszabályozták előfizetőre, vagy sem...
-
1430
senior tag
válasz
manchester85 #13004 üzenetére
Őőőőő... nem szeretnék sértődöttnek tűnni, de mi van?
Azért van 3 pont, mert:
1. Csak a sebességkorlátozásról megy ki értesítés. (=100%)
2. 80 és 100%-nál megy ki értesítés.
3. 50 és 100%-nál megy ki értesítés.Feltételezem ez a rész okozott félreértést:
"...és minden más, amihez ezek hozzá lettek téve (pl. MédiaMánia/Ikon + RelaxNet M). "
Nos, elemezzük. Mik azok az "ezek"? A túlforgalmazási díj mentes csomagok, opciók.
Mi a "minden más"? Azok a túlforgalmazási díjas díjcsomagok, amikhez hozzáaktiválják a túlforgalmazási díj mentes adatcsomagokat, ezáltal túlforgalmazási díj mentesek lesznek.Te írtad: "...az 1-es pontban megemlíti a túlforgalmazástól díjmentes csomagokat, majd hozzáírja azokat is, amiknél nem díjmentes."
Nem! Nem azt írtam, hogy MédiaMánia vagy Ikon díjcsomagok tartoznak az 1-es pontba, hanem hogy a MédiaMánia + RelaxNet vagy az Ikon + RelaxNet!Lássunk pár példát, ahol a túlforgalmazási díjas (voice) díjcsomagok mégis az 1-es csoportba tartoznak, vagyis csak a sebességkorlátozás beálltáról (= keret felhasználásáról) kapnak értesítést az ügyfelek: (ergo nem lesz forgalmazási díj)
- MédiaMánia XS + RelaxNet
- MédiaMánia S + Net&Roll opció vagy RelaxNet
- MédiaMánia M + Net&Roll opció vagy RelaxNet
- MédiaMánia L + DuoNet opció vagy Net&Roll opció vagy RelaxNet
- MédiaMánia XL + DuoNet opció vagy Net&Roll opció vagy RelaxNet
- Ikon 200 + DuoNet opció vagy Net&Roll opció vagy RelaxNet
- Ikon 400 + DuoNet opció vagy Net&Roll opció vagy RelaxNet
- Ikon 600 + DuoNet opció vagy Net&Roll opció vagy RelaxNetEzt a hosszas felsorolást sűrítettem egy kis példába zárójelben.
U.i.: Megjegyzem, én a túlforgalmazási díj mentes csomagokat inkább forgalmi díj mentes csomagoknak hívom, hiszen a keret használata közben sem számol forgalmi díjat a rendszer (honos hálózaton), ezért meg sem jelenik a forgalom a számlában. Csak a havidíj, természetesen.
-
tomlac14
tag
válasz
manchester85 #13000 üzenetére
azért, mert mint írja is pl net&roll opcióval túlforgalmazási díj mentessé lehet tenni.
alapjáraton persze van MM-nél túlforg. díj... -
válasz
manchester85 #13004 üzenetére
szerintem érthetően írta, és a 2. pontnál egyértelmű, hogy mi tartozik oda, ezért nem kellett példákat írni.
pedig bizony életszerű, hogy az olcsóbb médiamánia csomagokhoz túlforgalmazási díj mentes csomagot rendel valaki - nekem is van ilyen ismerősöm -, nem pedig a nagyobb médiamánia csomagot, így nem az sms és mobil tv szolgáltatásokért, illetve a nagyobb kerettel forgalmazható, de még mindig "ráfizetős" netért fizet többet, hanem csak a netes - immár nem "ráfizetős" - adatforgalomért, amit ki is használt, nem úgy, mint a nagyobb keretes sms és mobil tv szolgáltatások esetében tenné...
lehet, hogy nem sok ilyen van, de van! -
tjb007
nagyúr
válasz
MédiaMánia/ikon + RelaxNet kombináció esetén kerülnek be a túlforgalmazási díjmentes csomagok közé de ez látható is a hozzászólásában.
-
válasz
nem veszi - szerintem - csak azt írja, hogy hozzátehető a médiamániához (is) túlforgalmazási díj mentes adatcsomag!
-
Kephamos
addikt
válasz
manchester85 #12998 üzenetére
Valami oknál fogva nem tiszta nekem a dolog...
" Benne foglalt adatforgalom felett minden
további megkezdett 10 kB"Tehát van túlforgalmazási díj. Eddig ok.
Ha elértem a 80%-ot, akkor fogok kapni egy sms-t? -
Something_
őstag
válasz
manchester85 #12805 üzenetére
Azt hiszem, hogy az a szerződés nélküli sim, amit telefonon tudsz aktiválni és kitölti az ügyfélszolgálatis az adataiddal és küldik postán a szerződést, amin lesz egy kód, amit el kell küldeni majd sms-ben az aktiváláshoz.
Kérdés:
Nem jött még meg a novemberi telefonszámlánk asszonnyal, viszont anyósnak már megjött. Meddig kell megjönnie?
(mi Bp-n lakunk, anyós vidéken) -
tjb007
nagyúr
válasz
manchester85 #12805 üzenetére
A Domino Quick csomagok lényege annyi, hogy a vásárláskor nincs semmiféle szerződéskötés, megveszed, elhozod, ha szükséged van a csomagban található SIM kártyára/telefonszámra akkor aktiválod, ha nincs akkor meg nincs.
Szóval igen, lényegében ez egy kártyás csomag. -
Bushmann
tag
válasz
manchester85 #12726 üzenetére
Kösz a megerősítést. Ez akkor így nem annyira gáz.
-
djculture
félisten
válasz
manchester85 #12715 üzenetére
Karácsonykor mindennek amire van kereslet felszokták vinni az árát.Megnézel egy ilyen cuccot amire van és volt kereslet levan akciózva most, az pár hónapja akció nélkül is olcsóbb volt.Az egész piacgazdaság alapja ez a kereslet és kinálat alakulásától függ az ár.
-
club1
veterán
válasz
manchester85 #12712 üzenetére
Szerintem az ő hozzászólásának az volt az értelme, hogy ha valamire van kereslet, ne csodálkozz, ha aranyárban mérik... A piac fő törvényét azért csak nem kérdőjelezed meg...
-
djculture
félisten
válasz
manchester85 #12704 üzenetére
iPhone nem létszükséglet.Persze hogy megkérik az árát,egyesek valami státuszszimbólumnak gondolják.Én biztos nem adnék érte egy fillér pluszt se egy másik ugyanolyan tudásúhoz képest, mert csak egy nyavaja telefon ami úgyanúgy tönkremehet mint bármelyik másik.A T meg jól csinálja,ha törik érte magukat az emberek én is emelném az árát.
-
club1
veterán
válasz
manchester85 #12704 üzenetére
Az ár nem csak a szolgáltatón múlik, sőt elsősorban nem rajta. A 16GB-os 4S listaára teljesen legális/hivatalos forgalomban 250e Ft. És nem azért ennyi, mert marha nagy lenne rajta a forgalmazók árrése... A szolgáltatók felé nagyon nagy tételben az Apple ennek az árnak a feléért, 2/3-áért szállít (a tétel nagyságától függően). Azaz a beszerzési ár határozza meg elsősorban a telefon árát, és csak másodsorban a kereslet...
-
Integra
titán
válasz
manchester85 #11793 üzenetére
persze, sima ügy a céges előfizetésemre..
-
Something_
őstag
válasz
manchester85 #11450 üzenetére
Nekem azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy 31-én van számlazárás, vagyis a hónap utolsó napján. Gondolom utána 1 hét múlva kapod kézhez. Befizetni meddig kell? Hó utolsó napja a határidő? 10-e körül úgyis befizetésre kerül a többi számlával együtt, csak kíváncsi vagyok
Úgy emlékszem, hogy itt azt írta valaki, hogy a havidíj és a készülék részlet egy levélben jön, külön csekken, szóval egyszerre. -
infectedmann
őstag
válasz
manchester85 #11450 üzenetére
Mindig a szerződés kötés utáni következő hónapban jön az első részlet.
Sikerült beszélnem a T-Mobile ügyfélszolgálatával, ahol azt közölték, hogy 3-4 munkanap a határidő a My T-Mobile -os hibám elhárítására? Ez komoly? A holnap délig nem sikerül csinálniuk valamit, akkor délután ráborítom valakire az asztalt.
-
infectedmann
őstag
válasz
manchester85 #11403 üzenetére
Több millió legyártott készülék között belefuthat az ember 1-1 hibásba.
(#11400) gzola: engem 4 év alatt 1 futár hívott fel, pedig több tucatszor rendeltem online ezt-azt. Pedig minden esetben beleírtam a megjegyzésben, hogy hívjon fel a futár. 1szer hívott fel.
Kérdés: T-Pont -ban lehet elmaradást befizetni. Ugyanis a következő a helyzet: előző havi számla nem jött meg. Tudom kb. mikor szoktam megkapni, rá 2-3 napra kértem, hogy postázzák újra... nem jött meg... kértem megint... nem jött meg. My T-Mobile hozzáférésemet tegnap óta gyógyítgatják, így ott sem tudom befizetni. Harmadjára nem kérem, hogy küldjék el, mert utána asztalt borítok. Szóval most a saját hibámon kívül elmaradásban vagyok, itt van a zsebemben a pénzt, ha ma nem tudom befizetni egy T-Pont -ban, akkor eliszom/elk.vázom.
-
tjb007
nagyúr
válasz
manchester85 #11401 üzenetére
Így utólag nincs.
-
Something_
őstag
válasz
manchester85 #11382 üzenetére
Én Sensationt vettem, holnap hozzák. A kezdőrészletre eladtam pár BMW alkatrészt ami csak porosodott a garázsba(szóval "talált pénz"), a havi 5600-ra meg azt mondtam asszonynak, hogy kevesebb cigit szívok
Így nem kaptam "fejmosást" a 100e ft-os telefon miattNa jó, kapott ő is egy U8500-t, hogy ne csak nekem legyen új teló az új előfizetés mellé
-
válasz
manchester85 #11380 üzenetére
Kellett neked annyira az a telefon...
-
válasz
manchester85 #11378 üzenetére
Mennyi volt az előleg?
-
válasz
manchester85 #11361 üzenetére
Azt vehetsz részletre. Szerintem próbáld meg, nem veszthetsz semmit vele. Ha a már meglevő előfizetés esetén minden rendben volt fizetve, az nem lehet hátrány...
taky023:
1.) Nem, az nem lesz ott. Az úgy fog kinézni, mint most, csak a számok lesznek mások...
2.) Tényleg jó ajánlat a Like, de ha azt igénybe akarod venni, akkor vagy új számod lesz, vagy ki kell várnod a hűséged végét.Samus:
Nem, illetve nagyon drágán (kötbér). Ellenben 18 hónap után már válthatsz készüléket (előrehozott készülékváltás), de csak legalább aranykártyás előfizetés esetén.
rezme:
Ha kifizeted a kötbért, akkor igen, egyébként nem.
Rhino666:
Ez továbbra sem a Vodafone...itt csak kötbér van, nincs egy meg kétéves kötbér....
...és még mindig nem... a T-Mobile esetén 18 hónap után vásárolhatsz új készüléket és a hűség természetesen attól a naptól kezdve indul újra, igaz ez azzal jár, hogy 6000 forinttal többet fizetsz, mintha új előfizető lennél. Az előrehozott váltás feltétele az arany/platinakártya megléte.HGabor89:
Az mindig az aktuális készülékváltási árat mutatja. 18 hónap után azt, 23 után pedig amazt...
-
infectedmann
őstag
válasz
manchester85 #11364 üzenetére
Ha nincs feltüntetve, hogy kell arany vagy platinakártya, akkor nem.
-
infectedmann
őstag
válasz
manchester85 #11361 üzenetére
iPhone -t csak arany és platinakártyás ügyfél vásárolhat részletre. Az eddigi infók alapján 2 havi előfizetési díjat tuti elkérnek előlegnek.
A mobilelőleg a hitelképességi vizsgálat során kerül megállapításra. Ez a vizsgálat a következőből áll (egy korábbi hozzászólást idézek): "a szolgáltatók közötti adatbázisban megnézik, hogy volt e számlaelmaradásod, behajtás stb, plusz a GIRO rendszeren keresztül is vizsgálnak, hogy hitelképes vagy-e." -
icons
addikt
válasz
manchester85 #10368 üzenetére
GIYF (hogy alkothass valami kreatívabbat):
http://www.tumblr.com/tagged/wepshop
http://www.webboar.com/www/wepshop.info
http://www.katalizator.hu/
http://hu.wikipedia.org/wiki/WEP -
tjb007
nagyúr
válasz
manchester85 #10368 üzenetére
Ott lehet WEP kulcsokat venni
-
válasz
manchester85 #10364 üzenetére
Egyetértek! Nem tudom miért/mitől, de a megjelenése óta folyamatosan drágul...
-
icons
addikt
válasz
manchester85 #10341 üzenetére
Átolvastam az egész oldalt, de ezt a részt mindig kihagytam... nembaj, még így is jó áron van, valóban
Nagyon köszönöm a segítséget (ha később veszem észre, amikor már megvan, nem lett volna jó kedvem
), a másik kérdésem azért még áll, ha valaki tudja a választ!
-
válasz
manchester85 #10279 üzenetére
...öööö...izé... De miért?
-
válasz
manchester85 #10050 üzenetére
Én kértem...
-
tjb007
nagyúr
válasz
manchester85 #9722 üzenetére
A 2 év az eredeti előfizetés kezdetétől számít.
"Az előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a promóciós Like díjcsomag használatára. Amennyiben az előfizető ezen időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára, vagy lehetősége van egyéb, számára elérhető díjcsomagba váltani. Ellenkező esetben az időtartam lejártával automatikusan a legalacsonyabb havidíjú, számára elérhető, mindenkor hatályos díjszabásban szereplő díjcsomagba kerül átváltásra."
-
1430
senior tag
válasz
manchester85 #9632 üzenetére
Nézd, ha ennyien állítják, hogy unyan annyiba kerül az iPhone készülékváltással (sőt előrehozott készülékváltással is), mint új előfizetéssel, akkor valószínűleg igaz.
Viszont utána néztem, és helyesbíteném a tegnap leírtakat annyiban, hogy ha tarifahűséged van és 18 hónap után előrehozottan veszel új iPhone-t, akkor megveheted tarifahűség nélkül vagy kisebb tarifahűséggel is, de mivel a régi tarifahűség annak lejáratáig érvényben marad (az újjal párhuzamosan), tartanod kell a magasabb tarifát (tehát nem kötelező ugyanolyan vagy magasabb tarifára szerződnöd).
-
Mercutio_
félisten
válasz
manchester85 #9636 üzenetére
Értem, csak azt írtad, hogy még van hátra a 2 év hűségből.
Én meg eddig úgy tudtam, hogy csomagot váltani csak azonos, vagy drágább csomagra lehet hűségidő alatt... -
Mercutio_
félisten
válasz
manchester85 #9629 üzenetére
IKON-ról like-ra váltottál?
Azt meg hogy?"A díjcsomag kizárólag új előfizetésként (akár számhordozással) vagy Dominó előfizetésről számlás előfizetésre való áttérés esetén igényelhető"
-
1430
senior tag
válasz
manchester85 #9627 üzenetére
Előrehozott készülékváltásnál alapeset, hogy többe kerül a készülék, mintha letelt volna a hűség. Ez nyilván nem meglepő és a szolgáltató szempontjából érthető. Ez lenne az általad leírt "A" verzió.
Az iPhone viszont egy külön "állatfaj", külön árlista van rá, és ha jól emlékszem - mivel nem sűrűn nyitom meg a készülékváltási árlistákat -, nem vitték túlzásba az iPhone készülékváltási árkedvezményt, azt sem tartom kizártnak, hogy ugyanannyiba kerül (lehet még előrehozottan is), mint az új előfizetéses árak.
Ugyanakkor egy fejlesztésnek köszönhetően áprilistól némileg változtak a készülékváltási szabályok, és többek között már nem jelent problémát, hogy előrehozott iPhone készülékváltásnál a régi és az új tarifahűség párhuzamosan éljen, míg le nem jár a régi (ez az időszak ugyebár legfeljebb 6 hónap lehet). Node hogy a régi tarifahűség ne sérüljön, ezért csak ugyanarra vagy nagyobb tarifacsoportra lehet szerződni.
Az előző két bekezdés tulajdonképpen az általad leírt "C" verzió, amit iPhone esetében elképzelhetőnek tartok. Igazából a kérdés itt most az, hogy ugyanannyi lenne e számodra újabb 2 éves Ikon 200 hűséggel az új iPhone, mintha letelt volna már a teljes hűséged, de ezt telefonszám és jelszó ellenében tudják megmondani.
Végül a "B" verziót kizárnám (kötbért biztos nem kell fizetned, az csak tavaly év végéig volt, miután bejött a 4-es).
-
1430
senior tag
válasz
manchester85 #9619 üzenetére
Igen, 18 hónapnyi hűség letelte után lehet tarifahűség ellenére is hosszabbítani, de újabb iPhone vásárlásakor ugyanolyan vagy nagyobb tarifacsoportra kell hűséget vállalni, illetve ha abban az átmeneti időszakban szegnéd meg a szerződést, mikor még a régi tarifahűség is él, akkor mindkét tarifakötbér esedékessé válna (készülékkötbérből csak az újabb).
csabi94
Szerintem csak az a baj, hogy ilyen speciális díjcsomaggal nem használhatóak az önkiszolgáló felületek. Telefonszám és jelszó ellenében ügyintéző bekapcsolhatja neked a Go!Net M-et. -
djculture
félisten
válasz
manchester85 #9370 üzenetére
Van azért különbség. a büfébe 100000ft ért számol fel egy sört a tulaj akkor pár napon belül híradóba újságba kerül hogy elvitték bilincsbe a helyet meg bezárták.Amúgy szerintem ilyen itélet után mindenki hivatkozhat arra hogy nemértett a telefonhoz és ő nem kért rá netet.Tuti nyerő.Én eleve nem értettem ennek a dolognak a meglétét évek óta.Rengeteg ember aki nem értett a telefonhoz kapott több tíz és száz ezres számlákat,miközben nem volt felvilágosítva hogy ha ezt meg ezt használod akkor neked percenként ennyibe kerül ha nem kérsz rá havi díjas net csomagot.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
manchester85 #9370 üzenetére
Eggyel több nullát nyomtam, és úgy számoltam meg.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
manchester85 #9368 üzenetére
A csomagot használók 99%-a(ami elég jelentős szám) 0.facebookozik, netán iwiwezik. A többi meg az, aki rosszul jár. De manapság ugyebár minden az egyszerűségre épít, minden ott legyen az orrod előtt, és lehetőleg minél több pénzt adj érte. Tehát a hülyékből gazdagodik meg a világ, és ebben nem csak a T-Mobile, vagy a szolgáltatók a hibásak. Sőt, a T-mobilenak még így is megéri, mert ha van 100 ember, aki befizeti az 50000-et, az ugye már 50000000Ft(ötven millió), a büntetés és a szolgáltatás részükre eső díja bőven kevesebb.
Egyébként az is érdekes, hogy az EU-ban roaminggal fele annyiba kerül 100kb adat, mint NetStarttal. -
CHIPman
nagyúr
válasz
manchester85 #9365 üzenetére
Az első mondatod nem állja meg a helyét. 0.facebookra tökéletes, és ha odafigyelsz, akkor még Androidon sem fogsz csapdába esni.
Az utolsó meg azért nem, mert lehetni lehet, csak nem szabadna. De van. Aki tudja, hogy egy minimális mobilnetezést beiktat, az ne sajnálja a pénzt az 590Ft-os, 30MB-os, de ingyen túlforgalmazható csomagra, és akkor nem jár így. Márpedig a panaszos tudta, hogy netezik, és azt is, hogy ez neki pénzbe fog kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest