Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
tl-x
őstag
Nekem az is jo lenne ha megcsinalnak a tornyot itt Farmoson, mert Anyukamnak vettem a masik kartyat hogy ingyen tudjunk beszelni de legtobbszor csak a recseges jon at. A kornyeken mindenhol max terero van csak pont itt nincs! Mas szolgaltato kartyajaval 5 os terero van itt! Ne ertsd felre de a 3g HSDPA korában gsm lefedettseg hianyat nem is felteteleztem vasarlaskor. Bejelentettem a hibat remelem tenyleg kijonnek a technikusok es megnezik. Vasarlaskor azt mondtak kb 6 honap mulva aranykartyas leszek es akkor vehetek ra keszuleket. Ez ebben a formaban igaz vagy van meg 1-2 feltetel? Köszi
-
tl-x
őstag
-
evR
aktív tag
Hudejó, hogy van egy ilyen 1430-as emberke!
köszönöm az sms200-al kapcsolatos kérdésemre adott válaszod!
Újabb kérdés: hó felénél ismeretlen szám hív reggel pontban 8kor. T-MObil ügyfsz. hölgy mondja, h gyorsan megugrott az egyenlegem, tudoke róla stb. mondom tudok, több szükségem volt a telora ebben a hónapban stbstb.. be kellene fizetnem egy bizonyos összeget.. holnapig.. ehhem. hát nem úgy álltam a dologgal, h megoldható legyen, de mint mondjak. következő nap utáni reggel már nem tudtam talozni (csak hívástfogadni).
azóta rendezve a dolog meg minden. nem ez a kérdés. a kérdés az, hogy a kapcsolatpontjaimmal mi a pálya? ilyenkor elvész? a hsz-edből azt olvastam ki, h csak akkor ha több ideig van (összesen) letiltva a kimenőd, mint 45 nap stbstb..
na de most akkor ez hogy is van tulajdonképpen?
(csak azért, mert sokat telozok, és sok pontocskám van (volt?) ám, amit majd szeretnék felhasználni...)''...trend a lelke mindennek...''
-
evR
aktív tag
rendben van minden. nem is pattogam egy pillantig sem! teljesen okés minden, csupán nem tudtam ilyenről és meglepődtem.
egyébként ez volt az első, remélem az utolsó is.. akkor ezek szerint a pontjaim megvannak. teljesen hibátlan! köszönöm a választ!''...trend a lelke mindennek...''
-
Quentin Ruby
senior tag
na most akkor erre mondok egy történetet.
2 évvel ezelőtt kiküldött a T-mobil egy számlát 140.000ft-ról amiben szerepelt egy telefon részletfizetési hátraléka és egy valag beszélgetés.
Na most tudni kell, hogy ezelőtt egy hónappal az 6-os éjszakai járaton a körúton késsel felszakították a kabátomat és megszabadítottak 50.000ft-tól és az irataim is ott figyeltek a labló bácsinál.
Na most szerencsémre következő nap felismerve az elveszett értékek hiányát elmentem a rendőrségre, feljelentést tettem, jegyzőkönyv miegymás.
Ez még nem is olyan nagy baj(relatíve),de én a rablás előtt szerettem volna a saját személyi igazolványommal venni mobilt meg előfizut,de nem hagyták mondván hogy 2001-ben volt egy nagy összegű tartozásom és feketelistán vagyok.Mondom jól van, egyszer csak kikerülök onnét addig marad a vodafone.
Na erre történt meg velem később a szitú, hogy az ellopott személyi igazolványomra valaki jópofán vett egy mobilt részletre, és nekem küldözgették a számlákat.Persze bementem jegyzőkönyvel miegymással tisztáztam magam, mondjuk ez sem ment egyszerűen, a Petőfi Sándor utcában annó nagyon sok IQ hadvezér volt, mostanában jobb a helyzet.
Mindegy el tudtam intézni ez a lényeg.
Tehát kérdés.
A figura aki ellopta a tárcámat, hogy tudott vásárolni, és hogy tudott ekkora számlát csinálni nekem, ha van ez a hó közi limit átlépési dolog??? A részletre vett mobil kb 70.000ft, a többi a beszélgetés volt.CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
tl-x
őstag
Köszi a kimerítő választ! Még nem keresett fel a lefedettségi csoport ezért nem tudom mi lesz a megoldás! A telóhoz már találtam külső antennához átalakító kábelt, ha jól értettem külső antennát ti adtok. ÉN Budapesten használom a készüléket és simem és meg vagyok vele elégedve rengeteg kollégámmal ingyen beszélek ezzel a csomaggal. A másik számot egyszerre vettem a telómmal ( tehát vettem telót+2 db simet ) és gondoltam ha nem válik be le tudom mondani vagy bármikor vehetek hozzá egy készüléket. Na amikor akartam azt mondták a 1430on hogy nem vehetek csak ha lejár a 2év, a megszüntetést meg nem akartam, ezért dominóban vettem hozzá egy 6103at!
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Igaz, csak ugye én még 3300-al kötöttem meg 2004-ben
Egyébként a vége inkább 3392HUF mivel a hívószámkijelzés 192ft... ez azért nem semmi... 2007-ben még mindig fizetni kell azért, hogy lássam ki hív... egy sz.r kártyás csomagban ingyen van...
Egyébként köszi a tájékoztatót! Nagyon jól leírtál mindent ami érdekelt
Te+én szolgáltatás jó lenne de általában nem ugyanazzal az emberrel beszélek sokat hanem mindig becsúszik 1-2 hosszú hívás.
MMS-t nem szoktam küldeni, smst pedig múlt hónapban egészen sokat küldtem: 18-at Ez nálam már soknak számít.
Zöldzóna: jól hangzik de hívásaim kb 60-70%-át ''piros'' zónában bonyolítom le így olyan sokat nem nyernék vele
Számolva egy kicsit: talán a relax 250 lenne a legjobb, mert kaméleonba mire minden opciót bejelök az 3700HUF, 220 perc 20 forinttal számolva (ebben van ami 5ft/perc és van ami 40ft/perc, sok vodásat hívok ) Szal 4400 huf a 220 perc + 3700 az alapdíj az 7100 HUF, akkor a relax 250 6250-ért jobban hangzik és az 250 perc azaz + 30 Erre jön 192 huf a számkijelzés az már 6442 + sms plusz (amivel 250huf 20 sms, további sms-el pedig 12,5 forintba kerülnek), így már 6692-nél tartok amiért kapok 250 perc beszélgetést valamint 20 sms-t.
Ez is még nekem olyan soknak tűnikIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
11xx pontom van és ahogy mondod meghagyom készülékcserére bár teljesen mind1 mert akkor is ugyanannyit ér.
Ugyanakkor lehet mégis kaméleon lesz mert nem beszélek minden hónapban ennyit csak mostanában és lehet ráállok arra, hogy hálózaton belül kedvezményes időben, zöldzónából hívok Na még alszok rá párat és eldöntöm mi lesz.
Köszi a segítséget
Még egy kérdés: a temail szolgáltatás, hogy aktiválódik magától? Egyik hónapban még nem volt a másikban már ott volt a számlán, hogy 240 forint, a my-tmobile önkiszolgáló részén ilyet nem találtam, hogy kikapcsolhassam. Amikor megkötöttem a szerződést volt pár hónap amíg aktiválva volt net50-es csomaggal de ki lett kapcsolva és nem értem miért aktiválódott.
[Szerkesztve]Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
bonebreaker
csendes tag
Sajna a Budafoki úti nagybótban azt mondták, nekem ez kell, és a másik nem jó: [link]
viszont ez meg nem kapható, már egy hónapja nézem minden nap
de végül is most hogy mondod lehet ki kellene próbálni
Egyébként nagyon rosszak a tapasztalataim a cuccal, nem tudom ki hogy van vele akinek ugyan ilyen van. Állandóan kifagy (nem szakad meg a kapcsolat, csak megáll a bejövő adatforgalom, kifele még küldözget azért), kifagyás után van hogy órákig nem tudok újra netezni (csatlakozik meg minden, de nincs bejövő adat)
És ez Pestre vonatkozik a belvárosban, 1000%os térerő mellett, tehát nem azzal van a gond, amíg jó addig 100-500 kb/sec
A support elég rossz, mert a gyártó oldalán meg kéne adni a serial numbert, de a tmobilosakat nem fogadja el, írja is, hogy a szolgáltató oldalán kéne nézni, de hát ott meg kb évenként van frissítés...
Asszem veszek inkább a vodánál egy usb-s cuccot. Azt ha azzal is kevés lesz a térerő, azt legalább ki tudom rakni a ház falára egy 10 méteres usb hosszabbítóval, meg rakok rá valami áramjeles matricát, hogy ne nyúljanak hozzá
[Szerkesztve] -
stichus
tag
kösz a választ. az az igazság, hogy eddig csekken fizettem mindig. neten utaltam délután fél 4kor, mert nem volt időm t-pontba elmenni, és a bank szerint reggel fél 9kor odaért, az sms szerint. t-online-t is így szoktam fizetni, ha nincs időm postára menni. ott úgy néz ki, ha de. utalom, akkro du. bekönyvelik, ha du. akkor másnap de. csak gondoltam a t az t. igaz az bankon belül van, mert mind2 kh
üdv -
MODERÁTOR
-
Bagira01
veterán
Az bajos. Nekem úgy kéne hogy maga az eszköz bluetooth és hsdpa legyen. Gondolom olyan nincs. Vagy talán sikerül szerezni egy gagyesz laptopot és arra. Usb-s mivel nincs a t-mobile-nál netkártya lehet de az meg nem biztos hogy belemegy a laptopba. Windows 98-as oprendszer megy max a gépen. Akkor pl ha én leányfalun lakom akkor ott nem elérhető
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
tl-x
őstag
Szia. Anno beszéltünk arról, hogy van egy 1 éves előfizum amit teló nélkül vettem és 5000 ft kötbér megfizetésével tudok hozzá venni új készüléket. Na most kinéztem 1et ami nagyon tetszik de az T ügyfélszolgálatán azt mondták, hogy megszüntetni meg tudom a számot de arra nem vehetek új készüléket csak ha új előfizetést veszek. Miért nem tarthatom meg azt a számot?
-
ANT
addikt
Onnan vettem, hogy kártya aktiválása után be akartam kapcsolni a Wap Startot. Erre közölte az automata, hogy nem fog menni a dolog, mert vmelyik másik csomag aktív. Erre lecsekkoltam menüből, hogy melyik, és az említett WAP domino plusz volt az aktív. És nem beszélt rá semmire az eladó (erre a csomagra nem is tudott volna, amennyit én WAP-olok!), egyszerűen alapból aktív volt a WAP csomag. Ennyi.
Szerk: ilyen van, én meg erről biztosítalak.
[Szerkesztve]''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
MODERÁTOR
-
_seth_
veterán
Köszi!
Minden kerek most már Öcsémnek továbbítom amit megtudtam
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
PEPE85
senior tag
Természetesen, csupán annyi kérdés merül fel benne ezzel kapcsolatban, hogy ha arany/platina kártyásként megrendelem a Mobilinternet 2 GB-os csomagot 2900Ft-ért havonta 1 éves hűségszerződéssel, akkor az első 4 hónapot ingyen kapom? És vajon a HSDPA-s USB-s eszközért mennyit kell fizetnem ebben a konstrukcióban?
Tudom, tudom, hívjam a 1430-at, de ha már éppen ő ír gondoltam leírom ide.Watch 4k movies with Netflix :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest