Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Hmm, na majd eldől mi lesz a vége.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy kb fél éve vásároltam előfizetéssel egy Iphone 4 típusú mobiltelefon és hogy van amikor elhalkul a hangszóró amikor sms- t írok és pár mp múlva megint jó, + néha eléggé akadozik, + kezd recsegni picit a hangszóró is amikor hívnak!
Nem tudom hogy ki a cserélnék ha bevinném vagy még ilyen hibákért nem cserélnek ?•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
legenda
válasz Smile8822 #30505 üzenetére
szia,
az akadozás javítása céljából célszerű egy restore/visszatöltés, tehát egy tiszta rendszer felhúzása, korábbi mentés visszaállításának a mellőzésével, ha szoftveres a hiba, akkor ez jellemzően orvosolja!
a recsegés lehet amiatt is, hogy kosz került a hangszóró elé, finoman megfújhatod, néha már ez is segít.
a halkulás és a recsegés lehet cserés ok, ha zavaró a hiba, amennyiben az egyik szervizes nemet mond, úgy érdemes többnél bepróbálkozni, volt már rá példa, hogy az egyik nem cserélte bizonyos hibával, másik illetékes pedig igen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Smile8822
senior tag
Köszönöm szépen és Zsolt_72 neked is,de én úgy halottam hogy a T-mobile azonnal cseréli a készüléket mert nem javítanak,vagy már igen
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
legenda
válasz Smile8822 #30508 üzenetére
nem javítanak, és elvileg még a független sem - volt róla szó a sok visszaélés miatt, hogy magyarországon is bevezetik majd a javítást, de hivatalosan még nem valósították meg tudtommal -, mindenhol refurbished, tehát gyárilag felújított típusra cserélnek, ha indokolt a garis ügyintézés során a csere.
az azonnalosságnak két feltétele van;
- indokolt legyen a csere a hiba tekintetében
- legyen készleten az üzletben adott típusból ilyen célra szánt refirbished példány
az első pontban leírt feltétel meghiúsulásakor vagy elutasítják a cserét, vagy jobb esetben elküldik bevizsgálásra, és annak függvényében születik döntés később.
a második pont ellehetetlenülése esetén leadják az igénylést a cserés készülékre, és várni kell néhány napot, amíg megérkezik a cserébe adható készülék.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Smile8822
senior tag
Értem!
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget,ha időm engedi akkor vissza is viszem és megpróbálom cseréltetni. Még egyszer köszönöm!•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Otisz
őstag
Egy gyors kérdésem lenne.
Augusztus 30-án jár le egy hűségidős szerződésem. Már hosszabbíthatnék, és az online felület szerint kisebb díjcsomagra is válthatok az adottól. A kérdésem: amennyiben ezt meglépem, nem lesz szabályszegő és ellentétes a 24 hónapos hűségidőmmel, azaz a váltás csak 08.30-a után fog életbe lépni?
Nem szeretnék kötbért fizetni.(OO[IIII][IIII]OO)
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Gyorsban lenne egy kérdésem:
Van egy Defy-m, 2011.10.11-i vásárlás, van erre még T-nél garanciám?
Mert sem a számlán, sem a jótállási jegyen nem találok számomra egyértelmű infót... -
n@p@lm
őstag
válasz fenergie84 #30514 üzenetére
2 év garisak, elvileg tehát van.
de ha rootoltad, szedd le róla mert megvonják a garit. -
törölt tag
Egy illetékes nézzen már rá mert Sony Xperia Tablet Z hang előfizetéssel kínálják,mobilnet helyett.
-
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Előfizetéssel kapcsolatosan van némi köd a fejemben:
A 2 éves előfizum csak jövő márciusban járna le (illetve még egy korábbi hosszabbítás miatt van plusz 2 hónap egy korábbiból).
Kérdés, hogy tudok-e újabb hosszabbítást eszközölni, illetve készülék vásárlási kedvezményt igénybe venni?
És jó lenne ezt úgy megtenni, hogy a T honlapján, ahol jár plusz 10% kedvezmény ugye...
Beléptem a telefonszámommal a honlapjukon, de azt írja, hogy nem tudok a jelenlegi szerződésemre.
Vagy ebben az esetben ez új előfizetésnek számít?
De akkor hogy adom meg, hogy a jelenlegi számomra?Előre is köszi a válaszokat!
-
morphin
tag
válasz PiE137 #30518 üzenetére
Lehet kicsit bugos a webshop amúgy...10%-ot múlt héten még írta az S4-re ma már nekem nem mutatja...180ért meg senki nem fog 2 év hűséget vállalni...még tarifa hűséggel (MozaikXS) is 179...hülyék ezek???
Csütörtökön jár le a hűségem elméletileg...vagyis tavaly ilyenkor 25.-én kötöttem 1 évet csak azért, hogy a 4-5 ezret ne kelljen kifizetni a SIM kártya miatt. (Telenortól léptem vissza T-hez) Szóval valaki mondta, hogy ha 1 hónapon belül van az ember fia a hűség végéhez számítva akkor vállalhat újat meg készüléket is vehet kedvezménnyel...na nekem ilyet sem dob fel. Azt írja h vállalhatok még 2 évet megtartva a tarifát és úgy 180k a telefon, viszont tarifahűséget sem kérhetek ezáltal kedvezményt sem kaphatok. Köv héten elgurulok egy T-Pontba aztán kifaggatom az ügyintézőket. -
hoby36
senior tag
Üdv!Használ valaki routert Alcatel L100 modemhez?
A logikában semmi sem véletlen!
-
PiE137
senior tag
válasz morphin #30519 üzenetére
Nem tudom, nekem tavaly simán adtak 2 hónappal a vége előtt is újabb 2 évet, és kedvezményesen készüléket, igaz üzletben.
Most meg van olyan kollégám, hogy vett pár hónapja egy 4S-t, nem jött be neki, eladta, most S4-et vett szintén előfizura... Most akkor T-pontba elvileg akármennyi hosszabbítást lehet, csak honlapon nem?
Fogalmam nincs, tiszta kusza számomra az egész T-rendszer. De honlapon azért is jobb lenne, mert akkor esetleg a részletfizetéses konstrukcióba is elgondolkodnék.... -
cris78
őstag
Tapasztalat valakinek, hogy ha lejár a hűség akkor aranykártyásként, mennyivel olcsóbban lehet egy új telefont elhozni. Kb összegre gondoltam...
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
legenda
válasz PiE137 #30521 üzenetére
webshop is engedi, arany vagy platina esetén 21 letelt kell minimum a 24 hónapból.
régebben már 18 hónap után is lehetett, de emelték 21 hónapra.
kiemeltség nélkül 30 nappal korábban.cris78; ne számíts sok jóra, legalábbis pénzösszeg tekintetében, mert abban nem mérik a hűséget...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz cris78 #30525 üzenetére
nem teljesen, előrehozottan néhány ezressel drágább, legalábbis a legtöbb telefon...
az arany és platina inkább arra jó, hogy előleg nélkül dobják akár 0 ft befizetéssel részletre a legdrágább telefont is, ráadásul esetlegesen kettő is futhat így párhuzamosan.
meg az a 18 hónap volt még csábító, a 21 már kevésbé, de még mindig jobb, mint a 23.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PiE137
senior tag
Köszi, így már világos!
Drága telefonnál majdnem jobban jár az ember, ha megveszi domino-ra webshop kedvezménnyel, aztán mehet bele az előfizus kártya....
Tényleg nincsenek nagyon agyonbecsülve az ügyfelek, amit én néztem, ott még 20k különbség sincs a domino meg az előfizu között... -
morphin
tag
válasz PiE137 #30527 üzenetére
Ezt persze telefon válogatja, mikor melyikre van kedvezmény. Telenornál 3ezres havidíjú tarifa hűséggel 160k az S4 múlt héten a T-nél is ennyi volt...most felment 180-ra. Tarifa hűség nélkül 185, Domino 205. Szerintem el vannak tévedve néha az árakkal. Két évet vállaljak és adnak 5ezer kedvezményt miközben ott hagysz durván 40-50ezret évente. Ezt úgy mondom, hogy nekem pl nagyon sok az is mivel nem sokat telefonálok, pontosabban nem sok mindenkivel ezért akivel beszélek azzal vagy ingyen vagy féláron. Nem is éri meg nagyobb előfizu, mint a Mozaik XS nekem.
Szeptemberig csak lemegy még egy tizest az ára...pláne ha jön a Note 3. -
PiE137
senior tag
válasz morphin #30528 üzenetére
Azért hajlok én is a domino fele, mert akkor legalább a hűség után válthatok lefele is tarifát.
Nekem Mozaik S van, de én se használom ki beszélgetésbe, inkább netbe.
De lehet nálam is XS lesz, aztán ha kifutok a netből, akkor +1000/GB inkább!
MO-n minden szemét drága az emberek fizetéséhez képest. Amcsiba meg 40 dodóért hozzád vágnak egy iPhone-t, ha aláírsz 2 évre!
Féláron kellene adniuk a 200k-s készülékeket 2 évért cserébe, az lenne a korrekt! -
dokee78
félisten
Hogyan tudok így rátalálni az előrendelhető telefonokra?
-
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Eco XS díjcsomagom 1,5 éves hűségnyilatkozattal. Mivel nem rég vettem egy Lumia 620-as telefont, szeretném kihasználni az internetet. Erre van is lehetőségem a díjcsomagon belül, ám az közel se éri meg annyira. Mivel arany kártyás vagyok, ezért elvileg jogosult vagyok Kapcsolat Net adat díjcsomagra. Ezt felhasználhatom a meglévő előfizetésem mellé? Köszi előre is!
Peti
-
dokee78
félisten
válasz szabogabor10 #30532 üzenetére
Ezt szoktam,de hiába,mint látod ott nincs odaírva,hogy előrendelhető.
Viszont tomy86 linkjében ott az ár.
Azért köszi.
Email vagy SMS értesítőt nem lehet kérni ezekről?
Ha bekerül új készülék? -
IMIcrosoft
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valahol online elérhető lehetőséget ahol nagyobb számtartományból lehetne kiválasztani egy dominós hívószámot? Akár valamilyen frissülő adatbázisra gondolok, amit lehetne nézegetni és ha találnék számomra tetszetős számot azt lefoglalnám és megvásárolhatnám egy dominó kártyával együtt. Tudom, hogy ha bemegyek a "T"-hez és kérek egy dominó kártyát (jó esetben) felkínálják a lehetőségét, hogy válasszak számot, de csak néhány közül. (Azt hiszem van a t-mobile előfizetéses verziónál valamilyen "választott hívószám" lehetőség 6-7 ezer forint egyszeri díj ellenében lehet a szabad számmezőből választani tetszés szerinti hívószámot.) Valami hasonlóra gondolnék dominó esetében. Valamikor régebben olvastam netes hirdetéseket magán személyektől, akik eladásra kínáltak dominó kártyás előfizetéseket és választható számok közül lehetett az aktiválást elvégezni. Most nem találtam hasonlót. Vannak még ilyenek?
Köszönöm az infókat, válaszokat! -
PiE137
senior tag
válasz IMIcrosoft #30536 üzenetére
Én amikor anno a T honlapján vettem telefont, akkor bedobott vagy 50 lehetőséget a jövőbeli számomra, igaz az előfizus volt, domino-ra nem tudom így van-e
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
valakinek nincs infója véletlen hogy a T-nél mikor várható a Nokia Lumia 925-ös telefon?
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
erdoke
titán
Aranykártya pontokat be lehet váltani részletfizetés csökkentésére Webshopban? Tehát ha ügyintézővel összevonatom a pontokat a kérdéses kártyára, de a rendszer 0 Ft kezdő díjat és 24 havi kamatmentest ajánl fel, akkor meg lehet csinálni, hogy mondjuk 50 ezres kezdő részletet állítunk be + a pontokat levonjuk, és a maradék (24 ezer() ketyeg 24 hónapig?
Elgondolkodtam rajta, hogy Mozaik S-re kihozok egy Galaxy S3 LTE-t 74-ért, és elcserélem iPhone-ra... A havi 1000 Ft-os részlet nem tűnik problémásnak, ha a fenti módszer járható.A legjobb aláírás a héten
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Jelenleg ikon200-on vagyok, amiről nemsokára lejár a hűség. Mivel ezt a csomagot sem használom ki igazán, és a hűség után lejjebb szeretnék válatni, mit tudnátok ajánlani?
Nem tudom hogy milyen kártyás vagyok, vagy van-e valami kedvezményem, ezért ha olyan konstrukciókat ajánlanátok, ami az átlag usernek is elérhető, az jó lenne. Nagyonnagy igények nincsenek, havi szinten 30-40perc beszélgetés, illetve ennél alacsonyabb SMS szám. Ami jó lenne, ha lenne a csomagban internet, az viszont legalább 1gb.
Mit ajánlotok?Köszi
yo
-
polonic
félisten
válasz kenny123 #30542 üzenetére
A mozaik XS-t nézd meg. 3200 Ft havonta, ez a legkisebb mobilnetes csomag. Igaz, hogy 200 mega net van benne. De tudsz igényelni ezresért hozzá 1 giga netbővítést, amivel lte hálón is tudsz netezni. Így 4200-ra jönne ki havonta, ami olcsóbb, mint az ikon 200, az hiszem.
Ha esetleg van T-s vezetékes internetelőfizetésed hűséggel, akkor még tudod igényelni a duplanet 400 kedvezményt. Így 3800 Ft-ra jönne ki az előbb felvázolt kombó.
-
club1
veterán
-
addikt
válasz IMIcrosoft #30549 üzenetére
Miért nem próbálod meg előfizetésesben kiválasztani? Aztán átváltod Domino-ra? Igaz, az ahogyan írtad is, nem lenne túl olcsó.
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs