- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Masato
tag
válasz
n@p@lm #134356 üzenetére
Na, nekem is megjött ez a bug. Nem nyúltam a telefonhoz, csak azt vettem észre, hogy egyszer csak elmegy a netem böngészés közben és jön egy hívás, 2G-n.
A beállítások menüből eltűnt a VoLTE és a VoWiFi beállítás is, bár utóbbi egyelőre működik. A +4GHANG SMS-re válaszként visszajön, hogy technikai okok miatt nem tudják teljesíteni. Csodás...
Full gyári, mókolatlan Galaxy S21+.
Editke: a Westendben voltam, mikor hívtak.
-
-
törölt tag
válasz
n@p@lm #117010 üzenetére
Évek óta írom, hogy Aranypart Telenor, illetve tavaly óta Vodafone ami használható. Most éppen Opatija vagyok pár napra lazítani és itt is a Vodafone roaming toronymagasan jobb, mint a telekom. Telenor elvi sebessége az Aranyparton 450, Vodafone 335. Gyakorlatban jelenleg a Vodafone lehet a legmagasabb értékeket elérni, 50-60 a leterhelt időszakban, azon kívül 140-150. Telenor csúcson kívül volt már 350 is, telekom rekord a 80, átlagos 12-18.
-
m1lan
őstag
válasz
n@p@lm #110915 üzenetére
Vezeték nélküli töltésről van szó. Ez annyira rétegigény és annyira kevés telefon képes rá, hogy a legtöbb specifikációs oldalon nincs is feltüntetve külön tulajdonságként. Az ügyfelek legtöbbször a belső tárhely méretéről érdeklődnek, esetleg az akksi kapacitásáról, meg hogy hány megapixeles a kamerája, ezekre pár kattintás után bármelyik weboldalról választ tud adni az is, akinek fogalma sincs a dolgokról. A vezeték nélküli töltés nem ilyen...
@kory24 és @csako: Valóban azt kellett volna mondania, hogy nem tudja, ha nem akart utánajárni. Ezzel egyet is értek. Előfordulhat, hogy a kolléga valóban úgy tudta, hogy képes rá a telefon, vagy csak szimplán elbeszéltek egymás mellett az ügyféllel. Tőlem kértek már vezeték nélküli töltőt úgy, hogy a végén kiderült, hogy powerbankot szeretnének. MicroSIM helyett is kértek már konkrétan MicroSD kártyát. Ahogy én sem, úgy te sem voltál jelen, hangfelvétel nem készült, így felesleges bárkit is elítélni.
@4Grider: Még ha kapott is volna érte bármilyen jutalékot...
-
4Grider
félisten
válasz
n@p@lm #110915 üzenetére
Ilyen részletekkel nem kell tisztában lennie egy ügyfélszolgálaton dolgozónak. Épp elég, ha az ügyviteli rendszert tudja kezelni, az értékesített telefonok technikai részletei már bőven nem férnek bele a személyes ügyfélszolgálat kompetenciájába.
A más kérdés, hogy egy értékesítő tudja már azt mondani, hogy nem tudom, azért a kis jutalékért nem kellene a csillagos eget is bevállalni... -
Dilikutya
félisten
válasz
n@p@lm #108839 üzenetére
Így beleolvasva azért nem lett erekcióm a szolgáltatásuktól. A Keszthelyi Vivien saját autósportos logójától sem. Nem is hallottam még róla.
SIM kártyát eddig is lehetett kapni sok helyen, pl. Coop-nál is.
Ez most új szolgáltató saját frekvenciával mint a Telekom vagy a Vodafone, vagy csak ilyen bohóckodás, mint a Mol, Blue...? Mert az nem derült ki, a "rólunk" rovat a honlapon elég gáz, önfényező. -
4Grider
félisten
válasz
n@p@lm #108839 üzenetére
Virtuális szolgátató, nem hiszem, hogy ezekkel a díjcsomagokkal sikeres lesz. Ami újdonság, hogy két szolgáltató van mögötte, bár az nem dül ki az ászf-ből, hogy a Telekom is közöttük van-e.
-
anadroid
senior tag
válasz
n@p@lm #103551 üzenetére
Vanda ebben a minőségben vakvágány. A magasságos bit óvjon meg titeket tőle.
Legalább 10 éve ennél nagyságrenddel jobb beszédfelismerést mutattak egy magyar cégnél. Ott azt mondták, hogy valamivel 35% felett van a pontossága. Legalább 15 évvel ezelőtt egy nagy német kiállításon a Lufthansa is mutatott ilyesmit, az is jobb volt. Sokezer ember hangmintája alapján készítették. Amúgy mindkettő sokkal emberibb hangon beszélt.
Beszédfelismerésről: rendszeresen diktálok emailt és SMS-t a mobilomnak, és alig kell bennük javítani, az útvonaltervezőt is diktálva szoktam használni (vezetés közben). Swype+Dragon, illetve Google diktálója.
-
-
kenwood
veterán
válasz
n@p@lm #103551 üzenetére
A jovo mindenkepp az, csak kerdes, hogy amikor a halalos beteg mari neninek gond van a telefonjaval, es nem tudja bejelenteni, mert vanda nem az o korosztalya, akkor mi van ?
Nyilvan ez az irany,csak a beta tesztbol kellene kihagyni az elofizetoket.
A Upc is kitalalt egy tok jo dolgot a horizonnal, csak ugye mar jo ideje penzt kernek erte,mikozben meg baromira nincs kesz.
Mire megoldjak,hogy ami hetfon ment,az szerdan is jo legyen, addigra mar senki nem fogja elhinni, hogy tenyleg kepesek ra.Havernak a telekomos box fixen ugy veszi fel a dupla reszeket a comedy centralrol, hogy nem csak hianyzik az eleje-vege, de a kovetkezo file/epizod nem is a folytatasa az elozonek, meg veletlenul se tudod egy gombnyomassal folytatni amit neztel
Tenyleg nem ertem,miert nem szannak eleg idot ezeknek a dolgoknak a tesztelesere,befejezesere sehol.
Itt nem arrol vna szo, hogy olyan hibak jonnek elo,ami egy 5-10 fos teszter groupnal akar egy ev alatt sem,hanem arrol,hogy alap funkciok hibasak,megbizhatatlanok (mint amilyen a vanda most).Aztan sirnak,hogy fogynak a tv elofizetok.
Ha laposfold hivo lennek,tuti meggyanusitanam a tv csatornakat,hogy penzzel szabotaljak az olyan technologiak kifejleszteset,ahol a reklamot at lehet ugrani
Az biztos,hogy aki ezt a vandat rabeszelte a telekomra ebben az allapotban,kibaszott jo ertekesito.
-
radio100jozs
őstag
-
Sumptuous
senior tag
válasz
n@p@lm #99856 üzenetére
Sziasztok! Hogyan tudnék amerikába sms-t küldeni?
Nem biztos, hogy jó helyen járok -elnézést, ha nem-. Kb. 1hónapja már, hogy naponta akár többször is uber-kódokat kapok.. Idegesít. Már kínomban letöltöttem az ubert és megpróbáltam regisztrálni is. Direkt beállítottam a messengert sms- küldőnek, hátha az jobban működik, mint a beépített..Hát nem sikerül elküldeni azt a nyomvadt STOP szót sehova. Próbaltam erre a 30as számra -hasztalanul- meg a megadottra is. A számot meg nem akarnám teljesen letíltani/letíltatni, mert gyakran jön róla más, valid aktiválassal kapcsolatos üzenet is. HELP
Ui.: Nemtudom, miért rózsaszín..Szerk: Bocsi, nem válasznak akartam. Félrenyomtam..
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
n@p@lm #86389 üzenetére
Szerintem az van, hogy lemondtad(online), ahol a kiírt üzenet azt jelenti, hogy lemondás alatt van.
Mivel virtuálisan az ingyen net miatt levonta a napidíjat(aktív a csomag mára), így nem tudja lemondani, csak felfüggeszteni, s majd 00:00 időpontban kapcsolja ki amikor már papíron se aktív a napinet.Ez olyan, mint mikor lemondod a NetPluszt, azt is csak felfüggeszti a fordulóig, majd fordulókor törli Domino esetén.
Én küldenék még egy -napinetet holnap reggel.
-
-
tsteve
senior tag
válasz
n@p@lm #83579 üzenetére
van rá egy fogadásom, hogy nem kell nekik módositani, az eu-s szabályok változása ezekre nem vonatkozik, bármennyire máshogy szeretnék ezt egyesek... elvileg persze megtehetnék ezt az eu szolgáltatók... de valószínűleg nem fogják bolygatni emiatt sehol a régi csomagokat..pl. az angol szolgaltatók tele vannak olyan (régi, lezárt) elképesztő percdíjú csomagokkal amiket nem bolygattak meg az eu-s szabályváltozások az eltelt évek alatt sem.. lehet álmodozni persze, de mivel ilyen kötelezettségük nem lesz, sztem minden marad a régiben a lezárt csomagok esetén
-
tsteve
senior tag
válasz
n@p@lm #83571 üzenetére
ez az összes eu-s szolgáltatónál feladatokat jelent majd, a telekom el is kezdte már a folyamatot... angoloknal pl. még most is korlátozott a roaming alatti adathasználat, nekik főleg bele kell húzni, de a többi eu szolgáltató még jobban el van maradva...a telekom eu-s szemmel nézve inkabb az élboly amiatt, hogy az új csomagokban már nem korlátozott az adatroaming... a lezárt csomagokon sztem nem fognak változtatni, bár tudom, sokan úgy fogják majd ezt itt
"értelmezni", hogy a lezárt csomagokon is változtani kell, pedig nem... épp azért mert ezek lezárt ill. kivezetendő csomagok -
-
válasz
n@p@lm #81373 üzenetére
Oké, de valami reklám nem kéne? Mondjuk, ha én 3 hét múlva indítanék egy szolgáltatást, akkor már most későnek érezném a reklámot. És tök totál csönd van. Láttad a díjcsomagjaikat? [link] 6k 9 giga? 9 azaz kilenc megabiten? A telekomnál ezért 20 gigát kapok 300 megabiten. Remélem nem ezeket a csomagjaikat akarják terjeszteni majd, mert ez nem lesz elég.
De kitartok amellett, hogy - hangsúlyozom, sajnos - vagy nem lesz belőle olyan értelemben vett szolgáltatásindítás, ahogy itt mindenki várta, vagy pedig maximum valami olyan szintű elpöntyögés lesz, amiben semmi áttörés-jellegű dolog nem lesz. Ha nem így lenne, már a csapból is az új szolgáltatásuk reklámjának kellene folynia. Magáról a mobiltelefon-szolgáltatásuk állapotáról semmilyen infót nem írnak a weblapjukon. Vagy csak én nem találom.Sőt, álljunk csak meg, milyen 3 hét, az nmhh oldala szerint március 21. van írva, aszerint bő 2 hét és itt kéne lennie a szolgáltatásnak. Az oldal szerint nincs még ászf?
Szóval én az idők során digiszkeptikus lettem.
Amúgy kicsit furcsa az nmhh weblapja. A címben a dátumot átírva akár jövőbeni "állapotot" is le lehet kérdezni. :/ [link]
-
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
n@p@lm #80583 üzenetére
Az adatroaming nem lesz eltörölve! Majd akkor kiderül ki hogy oldja ezt meg Uniós szinten.
Díjai lesznek, amik egyre csökkenek.az adatforgalomnál fokozatos, öt éven át tartó ármérséklés várható: induláskor gigabájtonként 7,7 euró a nagykereskedelmi ár, ez 2018. január elsejétől 6 euró, 2019. január elsejétől 4,5 euró, 2020. január elsejétől 3,5 euró, 2021. január elsejétől 3 euró, és 2022. január elsejétől pedig 2 euró
https://m.itcafe.hu/hir/roaming_eu_vege.html
-
-
Tybor66
tag
válasz
n@p@lm #77088 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy működik-e a TechNet vagy sem, nem vagy jogosult feltöltési kedvezményre.
-
Vangelis
félisten
válasz
n@p@lm #76347 üzenetére
hülyék mindenhez... mit vársz?
Az a vicc, hogy ez tényleg így van.
itt nálunk is én mondtam el, hogy mi és miért ilyen a most és a többi.... azt sem tudták mi az, de megkeresték.
Mondjuk ha bármi gondjuk van hozzánk küldik az ügyfelet.. olyan ügyben amihez nincs kedvük vagy nem tudják
telefon beállítás stb.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged