Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30651) polonic válasza korcsillio (#30650) üzenetére


polonic
félisten

Hívd fel a 1430-at, mert a lemondás után úgy is fel kéne hívni őket, hogy visszakapcsoltasd a díjcsomaghoz járó netcsomagot. Így legalább egyszerre elintézed a két dolgot.

(#30652) korcsillio válasza polonic (#30651) üzenetére


korcsillio
őstag

Next l díjcsomagom van amihez jár 2gb+rendeltem mellé 1gb-ot.Ha ezt lemondom a 2gb se lesz?

(#30653) polonic válasza korcsillio (#30652) üzenetére


polonic
félisten

Ezt így nem tudom. Azt gondoltam mobilos csomagod van.

(#30654) vasii


vasii
senior tag

A westendben levo T-pontot el lehet érni vaéahogy telefonon?
Kedden voltam telefont fuggelteniteni, amire egyebkent a honlapon levo chates segito azt mondta h azonnal megcsinálják helyben. Ennek ellenere mikor bementem, azt mondtak h most megigenylik a kodot, ez 72 oran belul megjon es akkor behivnak ujra h ok beussek..azota is hivnak..

(#30655) polonic:
igen, itt van egy 80as szam, amire fel van mondva negy fele elore rogzitett szoveg es annyi..

[ Szerkesztve ]

(#30655) polonic válasza vasii (#30654) üzenetére


polonic
félisten

(#30656) sylas


sylas
tag

Tudja vki meddig van ez a 4Gs akció?Az oldalon aug 31 ig van mások mondják júli 31(Xperia Sp) topicban
Meglepő az hogy júli 15től van júli elején mikor megjelent az Sp rendeltem egyet de sajna visszakellett küldenem és mire most rendelhetek már drágább pedig akció van.Júli 15től írják amikor én rendeltem még júli 4-5 volt szal most hogy van ez az akció
Frankón garantálja a T a kedvezményeket!Vagy az Spnél nem máshogy volt?73.614 volt asszem akkor az ára most 81.460 asszem hétfőtől akció júli 15től van
Most mivan, nem ártana nekik fogyasztóvédelem, ha tudna az ember bizonyítani, hogy 15 után vitték fel az árát

A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"

(#30657) raziel01 válasza sylas (#30656) üzenetére


raziel01
veterán

"Most mivan, nem ártana nekik fogyasztóvédelem, ha tudna az ember bizonyítani, hogy 15 után vitték fel az árát"

wtf? Az ő saját dolguk, hogy mennyiért adják. Aki lemarad az így járt.
Egyébként szokták is írni, hogy bármikor előzetes bejelentés nélkül megszüntethetik az akciót.

(#30658) pudingstyle válasza sylas (#30656) üzenetére


pudingstyle
tag

Az SP ára nem változott, eddig is ennyibe került. Dominó csomagban, 10% netes kedvezménnyel 76k Ft.
Legalábbis én így emlékszem.

[ Szerkesztve ]

Nexus 5 D821

(#30659) Varszegig válasza sylas (#30656) üzenetére


Varszegig
veterán

Komoly kódfejtők dolgoznak az irományodon, de még nem értek a végére:)

(#30660) sylas válasza raziel01 (#30657) üzenetére


sylas
tag

Ja kössz, akkor ne írjanak akciókat, másik meg mire elintézték a visszaküldött telt, pedig másnap megkapták, addig meg nem fogok rendelni ugye másikat míg azt le nem zárják.
Szervízes mondta küldjem vissza, 8napon belül vissza lehet küldeni webshopos rendelés esetén és küldenek újat ezért nem vette át gariban - Az újból az lett nekem kell külön rendelnem - azért ez nem az hogy küldenek másikat, kollega rosszul tudja a dolgokat, nyílván neki kell jobban tudni nem nekem, ezzel az erővel ha tudnám én is ezeket lehetnék a helyén is

Mi a tanulság? ha problémád van az nem megy úgy már, az nem sürgős nekik, de ez általánosságban mondható...

A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"

(#30661) tylerddd


tylerddd
veterán

Hello!

Nem érem el a hangposta fiókomat. Mindig a "A megadott számon postafiók nem található" üzenettel kidob a rendszerből. Mozaik XS csomagom van, iPhone 4S telóval (ha ezek számítanak).

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#30662) sylas válasza pudingstyle (#30658) üzenetére


sylas
tag

Pedig én még annyival rendeltem, de mind egy most már

A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"

(#30663) Soulfly842 válasza vasii (#30654) üzenetére


Soulfly842
addikt

A telefonos ügyintéző hülyeséget mondott. Miután ellenőrizték a jogosultságot, kifizeted a függetlenítés díját van egy kötelező folyamata. Háttérrendszerben el kell indítani egy igényt erre vonatkozóan, ha ezt jóváhagyták utána kb. egy nappal a megfelelő személytől visszajön a függetlenítő kód, amit telefonon keresztül szigorúan tilos kiadni... Ezért is van szükség, hogy bemenj egy üzletbe, ahol ezt elvégezhetik. Ez alól a gyakorlat alól kivételt képez pl. az iPhone, mert ott csak az iTunes-ra kell csatlakoztatni. De van olyan példa is, amit szolgáltató sem tud függetleníteni, mivel a gyártó nem hagyta/nem hagyja jóvá, vagy nem létezik még rá függetlenítési folyamat. Én pl. egy Lumiával kapcsolatban futottam a múltkoriban egy ilyenbe bele.

48-72 óra alatt (munkaidőben) azért tényleg megszoktak oldódni ezek a folyamatok.

[ Szerkesztve ]

(#30664) Soulfly842 válasza Soulfly842 (#30663) üzenetére


Soulfly842
addikt

telefonon--->chaten. :)

De jó lemérték nekünk a 4G-t, objektíven, mérhető paraméterek függvényében, hogy megértsük :)) :DDD Tudom, hogy nagy számok törvénye: lesznek akik így sem értik, de...

[link]

[ Szerkesztve ]

(#30665) joey04


joey04
titán

Ikon 200 csomagban vagyok, amiben ugye 1GB mobilnet van. Ez baromira kevés nekem, ezért szoktam használni a limitbővítő opciót, így 2GB-om lesz. Nagyobb díjcsomagra nem akarok váltani, a 200 perc nekem bőven elég. Ez így rendben is van, nagyjából kijövök belőle, bár ebben a hónapban pl a 2GB is elfogyott... Akartam venni egy táblagépet, wifi olny modellt. Mondom az ikon 200 + limitbővítés + Net&Roll S kombóval lesz akkor 10GB adatforgalmam egy hónapban a telefonon, amit megosztottam volna a táblagéppel. Azt láttam, hogy a limitbővítő nem működik más netes csomaggal, ez oké, gondoltam akkor lesz 9GB. De ekkor látom, hogy a Net&Roll S csomagnál az van feltüntetve, hogy hangelőfizetéshez mobilinternet-csomag nem vehető igénybe, csak külön SIM kártyán. Magyarul ha én nem akarok nagyobb díjcsomagra váltani, mert a többi szolgáltatás (plusz percek, sms, mobil tv, stb) nem kell, és maradnék ikon 200-on, akkor a maximum net amit vehetek pluszban az 1GB? Mert ugye a limitbővítő opció ennyi, és a legnagyobb mobilhoz igényelhető külön netcsomag is ennyi, de ezt nem rendelhetem meg ugyebár, ha él a limitbővítés is (A Net&Roll 1 GB LTE, Net&Roll 1 GB, Net&Roll 200 MB és Kapcsolat NET opció más mobilinternet díjcsomaggal nem vehető igénybe.). Tehát 2GB-nál több adatforgalmat sehogy nem tudok igényelni/venni ehhez az előfizetéshez azt figyelembe véve, hogy nem akarok nagyobb/drágább díjcsomagra váltani (Ikon 400, 600, stb)?

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#30666) djculture válasza joey04 (#30665) üzenetére


djculture
félisten

Ha már táblagép...van egy "kis millióért" vett Apple iPad-ed és megvan a számlája ahhoz lehet igényelni külön 2 gigát majd 3 rugóért 2 hónapig csak 2 rugó : [link]

[ Szerkesztve ]

(#30668) pepe091 válasza #40993792 (#30667) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Vótmá' ;]

[ Szerkesztve ]

(#30669) erdoke válasza #40993792 (#30667) üzenetére


erdoke
titán

Hát ez minket Lumia 520/620 tulajokat nem igazán érint... :N
Apropó, Dominóhoz milyen netet érdemes társítani? A Domino Surf a legkedvezőbb? Kicsit sokallom a 890 Ft-ot havi 150 MB netért.

Szerk: Ma nagyon kedves és segítőkész volt a Debrecen Piac utcai T-Pontban mindkét ügyfélszolgálatos, de különösen a hölgy. Persze az én hibám, hogy nem volt nálam semmilyen igazolvány, úgyhogy könnyen lehet, hogy végül az úr is hasonlóan szívélyes lett volna minden intézendő üggyel kapcsolatban.
A webshopban rendelt L 620-hoz kértem az akciós, 990-es Domino kártyát, ami persze normál SIM-ként érkezett. Ingyen kicserélték micro SIM-re, majd amikor vészhelyzetre kértem átalakítót, azt is kaptam grátisz. Még egyszer köszönöm!

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#30670) lugosi válasza erdoke (#30669) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Nem mondod hogy i5-ről múmiára váltottál!!! :o

(#30671) erdoke válasza lugosi (#30670) üzenetére


erdoke
titán

:F
Van 3 gyerekem 14 éves kor alatt, iskolába nem lenne praktikus i5-tel küldeni őket. Az elmúlt tanévben "csak" egy Wave tűnt el, de inkább maradunk a budget telefonoknál. Talán 8. magasságában egy 4S... Egy évig jó lesz ez a 620-as Lumia, főleg ha rájövök, mi merre hány méter, és miért gondolkodik ennyit a rendszer, miközben a gyengébb vassal szerelt i4S az asszonynál fél év újraindítás nélkül simán fut.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#30672) morphin


morphin
tag

Hali!
Felvetődött bennem egy kérdés miután már "elvileg" lejárt az 1 éves hűség és még mindig nem tudok tarifára is hűséget vállalni ezáltal ugye még olcsóbban venni akármit is. Szóval tavaly július 25.-én számhordoztam vissza telenortól, vagyis gondolom akkor igényeltem...de a szolgáltatást akkor még nem tudtam "élvezni" mert ugye meghatározott időpontokban van a számhordozás. Lehet csak akkor jár le "igazából" a hűségem ha 1 év azóta telt el, hogy ténylegesen fizetek? Tavaly aug. 1. számla 0Ft-os...szeptemberi már normális.
Szerintem ez áll a mögött, hogy sz*rt se enged kiválasztani csak a normál 1-2 év hűséget.
Vélemény?

(#30673) Alex0007


Alex0007
csendes tag

Sziasztok! Hogyan tudom lekérdezni azt, hogy menyi, van még az előfizetés összeg keretéből?
És még azt szeretném kérdezni, hogy meglehet-e valahogy nézni, hogy eddig menyit használtam el a mobilinternet havi keretéből?
*102# nálam nem működik!

Előre is köszönöm a választ!

(#30674) lugosi válasza erdoke (#30671) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Értem, azt hittem a sajátodat cserélted le.

(#30675) br4adam válasza Alex0007 (#30673) üzenetére


br4adam
aktív tag

1730ra küldj egy A betűt és megkapod a havi forgalmad.

(#30676) erdoke válasza erdoke (#30669) üzenetére


erdoke
titán

Kicsit megzavarodtam az internet csomagok miatt. Van ez a Go!NapiNet, ami gyárilag aktiválva volt a Domino mellé. Erre azt mondja a My T-Mobile, hogy "Belépési díj: 0 Ft". Más árat se említ, tehát hogy mennyibe kerül a napi 10 MB. :F
Emellett egyenleg feltöltéskor választottunk a kártyára "ajándék" mobilnetet. Ilyenkor melyik indul előbb? Ha lemondom a Go!NapiNetet, akkor az ajándék csomag is inaktiválódik? Más csomagoknál volt ilyen tapasztalatom.
A korábbi kérdésem is áll még: max. 1000 Ft/hónap költséggel Domino kártyához a Domino Surf aktiválása a legkedvezőbb ajánlat?

A legjobb aláírás a héten

(#30677) joey04 válasza joey04 (#30665) üzenetére


joey04
titán

Na felhívtam őket, és sajnos nem tudnak semmilyen megoldást a problémára, hacsak nem wifin megosztani, hát kösz. :)
Azt nem értem, hogy nekik nem mindegy milyen eszközön és milyen előfizetéssel használom fel az adatforgalmat? Fizetek és kész. Na mindegy...

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#30678) erdoke válasza joey04 (#30677) üzenetére


erdoke
titán

Szerintem több limitbővítőt is aktiválhatsz egymás után Mozaik csomagok mellé, azaz megint 1 GB-ot még 1000 Ft-ért.

Szerk: Közben megnéztem a Domino GoNet csomagokat. Jelenleg ugye akciós havidíjjal igényelhetők, ami 60 napig él. Ha jól értem, 60 nap után szabadon átválthatok egy másik akciós GoNetre? Az a lényeg, hogy a 3 csomag között kell kapcsolgatni, mivel 3 hónapra visszamenőleg nem lehet ugyanaz aktív a bekapcsoláshoz?

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#30679) joey04 válasza erdoke (#30678) üzenetére


joey04
titán

Sajnos a limitbővítő szolgáltatások aktiválására naptári hónaponként egyszer van lehetőség.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#30680) djculture válasza erdoke (#30676) üzenetére


djculture
félisten

195ft a Go!NapiNet és lehet aktiválni alapból semmibe se kerül csak ha elkezdesz forgalmazni akkor 10mega ennyibe kerül. Olyan napon, amikor nem keletkezik adatforgalom, a napi díj sem kerül levonásra. Ha 10 megát leforgalmazol 10 megás forgalombővítést lehet venni megint 195ft-ért.

[ Szerkesztve ]

(#30681) mustang08


mustang08
aktív tag
LOGOUT blog

Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy a Netmánia S díjcsomag esetén mennyibe kerül a beköttetés. Eddig nem volt vezetékes internetem. Vezetékes telefon külső doboza még meg van, de már vagy 5-6 éve nem él, nem tudom, hogy tudnák e használni. És ha itt nem, akkor tudtok olyan szolgáltatót, akinél ingyenes/kedvező a beköttetés.

(#30682) erdoke válasza djculture (#30680) üzenetére


erdoke
titán

Ezt a részét értettem eddig is, csak az a kérdés, mi történik az ajándék nettel, ami a feltöltés után került jóváírásra, ha lemondom a Go!NapiNetet. Viszont nem kerül sokba kipróbálni, legfeljebb vissza kell aktiváltatni az ajándék netet...

A legjobb aláírás a héten

(#30683) tomy86 válasza mustang08 (#30681) üzenetére


tomy86
addikt

Szerintem a T-Home topikban hamarabb jön válasz, ha erre gondolsz.

[ Szerkesztve ]

(#30684) djculture válasza erdoke (#30682) üzenetére


djculture
félisten

Tudomásom szerint az ajándék netet eleve csak úgy tudod kihasználni ha van bármilyen net szolgáltatásod megrendelve.

(#30685) mustang08 válasza tomy86 (#30683) üzenetére


mustang08
aktív tag
LOGOUT blog

Elnézést, akkor felteszem ott a kérdést. Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#30686) erdoke válasza djculture (#30684) üzenetére


erdoke
titán

Hmm, akkor jobban járok, ha beaktiválok egy 500-as akciós GoNetet?

A legjobb aláírás a héten

(#30687) 313313 válasza djculture (#30680) üzenetére


313313
addikt

Ez egy hónapba 5.850ft, erdoke 1.000ft-ből akarja megúszni egy hónapban a netet :D

HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB

(#30688) djculture válasza erdoke (#30686) üzenetére


djculture
félisten

Szerintem jobban, ez a gonapinet arra jó ha néha meg kell nézni valamit, folyamatos használatra aranyár.

[ Szerkesztve ]

(#30689) erdoke válasza djculture (#30688) üzenetére


erdoke
titán

A NapiNetet felejtsük el, inkább az izgat, hogy a sima GoNet nélkül tényleg nem lehet aktív az ajándék net?
Ha jól értem, a következőt kellene csinálnom:
1. Jelenleg a NapiNettel aktiválódott az ajándék net, ami 1 hétig él (friss Domino kártya, hiába Platinán keresztül töltöttem fel).
2. Egy hét múlva, illetve ha a 40 MB előbb elfogyna, akkor korábban lemondom a NapiNetet, és aktiválom a 60 napig akciós GoNet L-t.
3. Havonta egyszer váltogatok a különböző GoNet (M-L) és a Surf csomagok között, amíg a GoNet akció él.

A legjobb aláírás a héten

(#30690) Soulfly842 válasza erdoke (#30689) üzenetére


Soulfly842
addikt

1, nem a napinettel aktiválódik az ajándék net, hanem a bekapcsolt feltöltési bónusznak köszönhetően (Ezt külön aktiválni kell a dominó kártyán):

A Gonet promóciókban vizsgálja a rendszer, hogy az elmúlt három hónapban aktív volt-e az internet csomag, ha igen, akkor újabb promóciót nem fogsz kapni. Ezt a váltogatások előtt mindenképpen fontold meg.
Abban az esetben, ha aktív volt a vizsgált időszakban a szóban forgó mobilnet, akkor már a 'teljes piaci árat' fogja levonni a dominó egyenelgedből.

Az mindegy egyébként, hogy milyen a kiemeltségi szint a kártyának, amiről a feltöltést végzed, hiszen nem az kedvezményezi a bónusz mértékét, hanem a feltöltőkártyás telefonszámnak a kiemeltségi szintje.

Miért nem aktiválsz inkább a gyerekeknek egy Fun duplát? 150 MB internet és fél óra a főkártya, illetve a társkártyák között hívószámonként (minden féle plusz opciós díjak nélkül). Mindezek mellett az ilyen hívószámokra még nagyobb is a készülékkedvezmény... (kis havidíjú, közösen leforgalmazható egyenleg és két készüléket is vihetsz el rá Mozaik S-esnek megfelelő készülékkedvezménnyel!) :)

Fun Dupla

A harmadik, legfiatalabbiknak meg egy 1725-ös fun aranytárskártya... :)

Fun

Mindegyikhez jár ingyen net és kedvezőbben is, mint a dominó kártyás díjcsomagok. A szövegkörnyezetből meg úgy érzem, hogy egyébként is sűrűn tölteni kell a kártáykat a gyerkőcöknek... :) Így az internetnek semmilyen díja sem lenne :)

Platinakártyásként - ha lakossági csomagban vagy, akkor jópár társkártyát is igyénybe vehetsz (mind mobilnet, mind társkártya tekintetében).

(#30691) erdoke válasza Soulfly842 (#30690) üzenetére


erdoke
titán

Nem kell sűrűn tölteni, a középsőnek pl. most azért töltöttem rá 1500 Ft-ot, mert az előző után eltelt a fél év...
A havi 2500 lényegesen több, mint amit elhasználnak beszélgetésre (iskolában csak ha nem találják egymást/minket), viszont a 150 MB net két gyereknek szinte semmi. Mondhatjuk, hogy a piaci igénynek megfelelő, elsősorban mobilnetet tartalmazó csomag rejtélyes módon hiányzik a kínálatból...
Ha később változik a felhasználói szokás, azaz többet szeretnének beszélni, talán megfontolok valami előfizetést, de ilyen napi 1-2 MB net viccnek is rossz egy mai okostelefon mellé. Ha nem lépnek a mobilszolgáltatók, majd valaki más elkezd WiFi hálózatokat kiépíteni és összekapcsolni alacsony havi díjért, és akkor marad a fél évre 1500 Ft Domino, illetve az a net szolgáltatás, ami a legfontosabb (mobil) helyeken elérhető, de nem napi 1-2 MB-ot ad havi 5-600 Ft-ért...

A legjobb aláírás a héten

(#30692) Varszegig válasza erdoke (#30691) üzenetére


Varszegig
veterán

Igen, a mai világban elég furcsa, hogy még senki nem állt elő egy olyan díjcsomaggal, ahol mondjuk lenne minimális vagy 0 lebeszélhető perc, és sms, viszonylag magas percdíj, smsdíj (mondjuk 40 Ft), viszont nagy net csomag (mondjuk 1-2 GB). Kb. ez tükrözné a mai felhasználók igényeit.

(#30693) n@p@lm válasza Varszegig (#30692) üzenetére


n@p@lm
őstag

persze, aztán nekiállnátok voip-zni egy zacskó cukor áráért.... :))

(#30694) Varszegig válasza n@p@lm (#30693) üzenetére


Varszegig
veterán

Azt ki mondta, hogy ennek a csomagnak hű de nagyon olcsónak kéne lennie? És azt ki mondta, hogy nem lehetne túlforgalmazási díj, stb? De ha meggondolod egy mai fiatal sokkal inkább netezik a telefonján, mint telefonál.

[ Szerkesztve ]

(#30695) St3ven válasza Varszegig (#30694) üzenetére


St3ven
addikt

Ott a Domino Web, bár nagy "hibája", hogy hang alapú szolgáltatás nem kapcsolható hozzá.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#30696) n@p@lm válasza Varszegig (#30694) üzenetére


n@p@lm
őstag

na hallod, nincs karácsony.

(#30697) lugosi válasza n@p@lm (#30693) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Miért ne tennék, ha kifizetik az adatcsomag árát...?

(#30698) n@p@lm válasza lugosi (#30697) üzenetére


n@p@lm
őstag

tetszett látni a szmájlit a hsz végén, ugye?
na azé' mondom mert én is használom a voip-t.

(#30699) Varszegig válasza St3ven (#30695) üzenetére


Varszegig
veterán

Én előfizetéses, és hang alapú csomagra gondolok.

(#30700) St3ven válasza Varszegig (#30699) üzenetére


St3ven
addikt

Gondoltam. Áthidaló megoldásként sokan csinálják, hogy duo sim-es telefonban egyik sim valami alap dominós (esetleg előfizetéses) díjcsomaggal, a másik meg domino webes kártya, amiről mehet a voip 24/7-ben. :DDD

Szerk.:
Bár most nézem az eredeti hsz-ed, hogy inkább a nagyobb adatmennyiség érdekelne, arra viszont nem feltétlenül a Domino Web a legjobb ár/érték arányban, hanem pl. egy aranytárskártyás netcsomag.

[ Szerkesztve ]

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.