Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21140) kali válasza n000rbi (#21138) üzenetére


kali
legenda

gondoltam, hogy t-s készülékről - mivel t-s témában szóltál hozzá -, de nincs jelentősége, általánosságban igaz, amit írtam!
számtalanszor igaz, hogy a szolgáltató(k) nem ad(nak) ki bizonyos firmware verzió(ka)t, amit a gyártó kiad, néha csak kihagynak bizonyos köztes verziókat, máskor korábban befejezik a támogatást, és ennek nem feltétlenül az az oka, hogy vegye az ügyfél inkább az újabb típusú telefont, hanem sok más indoka is lehet...
arra inkább nem is térek ki részletesen, hogy ezek a dolgok még gyártó, oprendszer...stb függvényében is eltérően alakulnak, és nem is mindig a szolgáltató dönt az ügyben!
anno, én sosem féltem feltenni a szolgáltatós telefonjaimra a friss független firmware verziókat - ez symbian és android alatt is igaz volt -, mert mindig tudtam a módját, hogy miként állítható vissza - nyom nélkül - a megfelelő szolgáltatós állapot, de ezt csak akkor javaslom, ha adottak a megfelelő feltételek, ellenkező esetben akár a garancia is ugorhat!
jelenleg iphone 4s telefonom van, és itt nincs ilyen probléma, ahogy megjelenik az újabb gyártói firmware verzió, már húzhatom is fel a szolgáltatós telefonra, hivatalosan sincs beleszólása a szolgáltatónak a dologba!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.