- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
zsocy #324874 üzenetére
Köszi, büszke vagyok a lányomra
Némileg félreérthető voltam
-Ez inkább ősmonti. Van ugye rendes hegyikecském (60) meg fitnessem (32) is, ez a 48x622-vel kellett középre.
-Amíg lassan gurulok, elmegy light és közepes terepen is. Lassna kb bármi elmegy bárhol. Börzsöny Ringen az a kis földutas még teljesen jó volt a 37(35) gumival, de arra még a 30-32es fitness is - ellenben utána a fos durva széterodált aszfaltra még ez is zavart.
Megoldottam a környékbeli földutakat anno 28 milivel, aztán 32vel (mérve 29), aztán a Courierral új kerékkel 37 (mérve 35) milissel is. Ezzel próbáltam tempót menni gravelos, köves utakon, de pár napos csuklófájás jelezte, hiába a 2,3/2,5bar, azért ez még ide kevés. A Pilisringet is megéreztem a fitnessel; amíg ugyanezzel a Balatonkör 2 barral magasabb nyomáson sem volt gáz.A környéken szinten minden utat leterítenek durvább kövekkel (közel a bánya).
Tegnapi teszten mentem egy szegmenst is, ahol próbáltam felkerülni a top10be, ami átlagsebességbe már 20-25 közötti, és ilyenkor már pattogok 1,7-1,9baron, legalább úgy mint kislányom a videón (övéből is lehetne még engedni, ha direkt terepezni megyünk, még kicsit engedek is).
Igazából annyi a lényeg a korábbi hszből, hogy reméltem hogy a tempósabb haladás is ezzel a 1,8-2bar környékével ilyen utakon már egész fasza lesz, de nem annyira mint tippeltem. Tudom, a hintaló az 1,35/1,5baral amit megszoktam, nem is ehhez mérem, de ha már nem csak andalgok, hanem edzek, vagy szegmenseken próbálok minél jobb helyezést elérni, akkor a környékbeli graveles szegmensek is inkább montival teljesítendőek.
Mire gyorsabb lesz kislányom (6 helyett mondjuk 10+, és ha akkor még szeretne tekerni) akkor már montival fogom kísérni, de amíg a város körül megyünk, és majdnem mindig megállunk valami bolt/cuki/stb-nél is, hótziher hogy nem megyek a Spark RC-vel, addig ez pont jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest