- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hasaggymeg #273876 üzenetére
Hátulra még nem tettem fel, úgy mértem, hogy inkább elöl lesz problémásabb. Viszont feldobtam egy érmét, 3-ból 2x az jött ki, hogy küldjem vissza, úgyhogy Vittoria Terreno Wet 45-ös lesz helyette
Igazából többet mennék aszfalton, mint erdőben, legrosszabb esetben is 50-50%. A hosszú távú terv egy endurance és egy MTB. Csak ahhoz nem ártana eladni majd tavasszal a Nature-t. Ez a tipikus mindenre jó, de igazából egyikre sem esete.
HEAHEA: legjobb egy 27,5-es kerékszett és azokhoz való duci külsők lennének, de az asszony már feni a kést így is...
parandroid: nem csak, hogy vele alszom, együtt is fürdünk
Szvsz mosás után kivinni a fagyba a legrosszabb, ami a bringát érheti. Muszáj egy éjszaka legalább bent, hogy rendesen megszáradjon. Meg aztán szerelgessen a fene kint ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest