Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván az esetem speciális, mert full vízhűtött a rendszer, szóval rájön még a blokk költsége is, amikor leültem számolgatni, olyan fél milla költségre jött ki a csere és az általam játszott játékokban minimális lett volna az előrelépés.
Pluaz ezért az árért keveslem a 16 GB RAMot, mert így az az indoklás sincs meg, hogy majd mint AI kártya is használom.
-
Qtya123
őstag
Én itt csak az 5070 vs 5080 eredményeit látom a hozzászólásodban.
De felesleges is itt a saját teszteket mutatni, 3080 vs 5070 eredményeként sok megbízható tesztoldal hozott, ismerjük az eredményeket, sok-sok játékra levetítve, abból mindenki el tudja dönteni mi a helyzet.Amúgy igen, 230-260at megér. Az már más kérdés, hogy mondjuk egy 3080at eladva rá kell dobni 100-130e Ft-ot, hogy annyit megér e a plusz 10-20 FPS. (Vannak játékok amikben többet hoz) Főleg ha tényleg drágulni fognak ezek a kártyák, akkor már nem ennyit kell rádobni egy 3080 cserére.
-
KROK640
nagyúr
válasz
LordyDaVidra
üzenetére
Na pont így vagyok vele én is. Van egy RTX3080-am, meg egy RTX3060 12GB most a gépben (még ez is elég) így aztán én már az elsőbb 5070(Ti) teszteknél láttam, hogy ez a generáció nem lesz nekem érdekes. Az alsó házban a VRAM miatt minimum a 16GB-os RTX5060Ti-re vagy az 5070 12GB-ra kéne lőnöm, az előbbi rohadt drágán pici előrelépés, az utóbbi meg még rohadt drágább ... és azzal a 12GB VRAM már garantáltan probléma lesz belátható időn belül. (mert akkor már nyilván nem FHDban akar játszani az ember egy olyan kártyával, meg nem úgy kezeli, hogy egy lassan 4,5 éves VGA ... )
-
Pikari
veterán
Szerencsére még nem találkoztam össze olyan játékkal, ami ne futott volna legalább 60 fps-en a 11 éves firepro kártyámon. Persze nem játszok aaa játékokkal. És azt, hogy a mai és az elmúlt másfél évtized aaa játékait milyen szintűnek tartom, azt inkább nem írnám le az esetleges vitaktozás és flame elkerülése végett, ezért ennek a kibeszélésétől most eltekintek.
A legnagyobb bajom ezzel a kártyával, hogy nem tudom róla a hűtést leszedni, mert mini csavarok tartják, amiket nem lehet kicsavarozni 10 ezer forintos különleges egyszerhasználatos szerszámkészlet nélkül, ami széttpattogzik az első használat után... emiatt nem tudom újrapasztázni, és így folyamatosan throttlingolva kénytelen tengetni napjait.
Mindenesetre nem én vagyok az nvidia újgenerációs gpuinak célközönsége, pedig lehetnék, csak ahhoz az kéne, hogy a rendes teljesítményű grafikus kártyákat ne luxustermékként próbálják értékesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest