Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#128292) rwin5 válasza Woodslave (#128283) üzenetére


rwin5
őstag

Hát van helye a mondanivalódnak, de végül is az ötletadó, hogy 5x5 plusz hogy kevés gyak (végül is visszagondolva 2 gyakorlatot csináltam én is, csak variálva)

Ma pl: toltam egy mellet össz vissz 3 gyak 5x5 nagy súllyal adta, de mentálisan rákészültem rendesen mert szerintem ekkora súlyokkal sosem toltam :D amúgy is jó hova tartozni, mostmár én is TSM vagyok ;]

Jah végülis most ezt az 5x5-ös edzést tolom meglátjuk mennyire adja, én mindig ilyen 6-10 közöttieket nyomtam vagy még 12-14 is. Am mell után elfáradtam mint a xar, és haza is jöttem. Nálam mondjuk az erő része sosem vonzott a kondiban, legyen egy olyan erőszintem ami a mindennapokban ha szükséges meglegyen és ennyi, inkább egy igazán átlag külsejű férfinél jobban akartam/akarok kinézni kb ennyi. Szóval ha ez a módszer csak a súlyokat fogja magával hozni akkor nem erőltetem, egy 2 hónapig ha megy akkor remélem lesz valami látszata.

(#128281) aelod : ja amúgy nekem is kétségem van afelől, hogy natúr-e lehet valami nagyon fing szinten tol valamit, azért kérdeztem hogy kinek mi a tipp. Viszont ha az akkor meg szerintem teljesen oké a forma. (szar ez a natural-e vagy sem téma, mert ugye az átlag "felhasználónak" ezzel lehet eladni legjobban bármit is, hogy erre ha követi a módszereket akkor képes lehet ő is. :o )

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.