Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#85871) blueboi69


blueboi69
csendes tag

Nézegetem egy ideje a hahu-t, de nagyobb családi verdákat, mint pl Ford S-max.
De valahogy ekkora autóknál valahogy mindenhol leszólják a benzines motorokat, ami ecoboost lenne, azok meg már inkább 4milla felé hajaznak..
Szóval visszakanyarodtam a Mondeo-hoz. A 2012-2014 közötti modellek bejönnek, ott már van 1.6 ecoboost is, ami elvileg már ahhoz a kasznihoz nem para.

Nade mennyire szopóak ezek az ecoboost motorok? Értem ez alatt, hogy ha megkotlik benne a turbo akkor mi pénz lehet a cseréje vagy egyáltalán ne is agyaljak ilyenen?

Onnan jön a dilemma, hogy a bmw-hez nem nyúltam amióta leállt. Életre kéne azt is támasztani, ajánlottak bmw szerelőt itt nálunk, de még nem hívtam fel, hogy legalább jöjjön el és nézze meg. De ha meg is csinálja, akkoris kéne rá egy telifény + lakatolás, azt kb 500ezerre saccolom. Most ha megcsináltatom, akkor 600k körül el tudnám adni, a mondeo meg ahogy néztem 2.5-3M a max. Szóval végülis ha rádobok egy 1-1.5M-t, akkor lenne egy kb 10évvel fiatalabb családi autó. Csak ha mondjuk az is pénznyelővé válik az talán jobban fájna.

Szóval mennyire kell félni egy ilyen mondeonál a benzines motoroktól? Dízelt továbbra sem akarok, mert sokszor megyünk rövid távokat, meg nem is szeretem.

Pl konkrétan ez tetszene is belül:
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ford/mondeo/ford_mondeo_turnier_1_6_ecoboost_champions_titanium_8_alufelni-bor-keyless-u_futes-16521070

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.