Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#70607) blueboi69 válasza Jahno (#70600) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Mobilgumis kellett volna tavaly, amikor a durrdefektem volt az autópályán, de végül egy kollégám eljött értem és hazavitt, mert akkor derült ki, hogy a pótkerék az autóban az nem ehhez az autóhoz való :W

Akkoriban ilyen 30k lett volna a mutatvány + a gumi ára... hát őő ezt tényleg nagyon nagyon vészhelyzetre tartogatom.
Gyerekekkel nem olyan egyszerű, mert a kicsinek még majdhogynem mindegy hol van, de mozgásigénye neki is lenne, de a nagyobbikat nehéz ám lekötözve tartani sok órán keresztül. Be is esteledett, hiába van benzinkúton játszótér, szétesznek a szunyogok, nem egyszerű.
Szentmihályis nonstop gumist ismertem, az volt az A terv, illetve a határútnál is van egy az adótoronynál az volt a B terv. De végül kerepes környékén úgy voltam vele, hogy megnéztem a guminyomást és nem eresztett, m0-régi7est, M7-es az full üres volt már (hétköznap 9-10után voltunk) gondoltam, hogy kevesebb terhelés mindez folyamatosan gurulva, mint állandóan kanyarogni a városban a kátyus utcákon, ahol nagyobb terhelések érik a gumit. Ráadásul gödöllőnél bealudt mindkét gyerek, ha megállunk gumisnál, akkor tutira felkelnek és tutira nyűgösek mindketten. Márpedig gumisoknál általában várni kell... az ilyenkor nem jó. Úgyhogy inkább jöttünk egyenletes sebességgel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.